Loading...

Naisten Fruit of the Loom® Classic -huppari

Laita logosi esille yksilöllisiin huppareihin, jotka on valmistettu pehmeästä Belcoro®-puuvillan ja polyesterin sekoituksesta. Hupparit ovat saatavilla myös miesten malleina. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Väri
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Mukavat ja yksilöidyt hupparit koko tiimillesi.

  • 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä
  • Keskipaksu, 280 g/m² (kaikki värit) ja 260 g/m² (Athletic-harmaa + valkoinen)
  • Kaksinkertainen huppu + puuvilla/Lycra®-resori vyötäröllä ja hihansuissa
  • Etutasku + helposti irrotettava etiketti
  • Koot XS–2XL
  • Saatavilla myös miesten mallina

Koristelu: Nelivärisiirtopainatus (lämpöpainatus)

Pesuohjeet: käännä huppari nurinpäin ja pese se koneessa 40 °C:ssa. Käytä klooritonta valkaisuainetta.Älä kuivaa takkia kuivausrummussa.

Monikäyttöinen malli
Halusitpa tilata niitä työasuiksi viileämmille päiville tai brändätyiksi mainoslahjoiksi tapahtumiin, yksilölliset hupparit näyttävät ammattimaisilta ja tuntuvat mukavilta päällä. Hupparit sopivat ulkotöihin, edustuskäyttöön, tapahtumiin, vapaa-ajalle ja jokapäiväiseksi arkivaatteeksi. Lisäksi logollasi varustetut hupparit ovat erinomainen tapa saada brändisi huomatuksi.

Yhdistelmä lämpöä ja tyyliä Mukavuutta ajatellen suunnitellut hupparimme on valmistettu Belcoro®-puuvillan ja polyesterikankaan yhdistelmästä, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä päällä. Niissä on myös huppu ja etutasku. Tämä huppari pitää sinut lämpimänä koko päivän. Lisäksi persoonalliset hupparit ovat erinomaisia lahjoja ryhmäsi jäsenille, koska ne luovat yhtenäisen ilmeen koko tiimille.

Helppo suunnittelukokemus Oletko valmis suunnittelemaan oman yksilöllisen hupparisi? Lisää oma logo, kuva tai teksti ja esikatsele luomustasi interaktiivisessa studiossamme. Me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Yksilöidyt hupparisi toimitetaan tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit