Loading...

Naisten Fruit of the Loom® Classic -huppari

Laita logosi esille yksilöllisiin huppareihin, jotka on valmistettu pehmeästä Belcoro®-puuvillan ja polyesterin sekoituksesta. Hupparit ovat saatavilla myös miesten malleina. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Väri
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Mukavat ja yksilöidyt hupparit koko tiimillesi.

  • 80 % puuvillaa, 20 % polyesteriä
  • Keskipainava, 280 g/m² (kaikki värit) ja 260 g/m² (atleettinen harmaa, valkoinen)
  • Kaksinkertainen kangashuppu, vyötäröresori ja hihansuut puuvillaa/Lycraa®
  • Kengurutasku edessä ja repäistävä lappu
  • Koot XS–2XL
  • Saatavana myös miesten malleja

Koristelu: Lämpöpainatus (rajattomasti painovärejä. Jämäkkä, muovimainen. Eläväinen, värikäs painatus). 

Hoito-ohje: käännä huppari nurinpäin ja pese se koneessa 40 °C:ssa. Käytä klooritonta valkaisuainetta. Älä kuivaa paitaa kuivausrummussa.

Monikäyttöinen muotoilu
Halusitpa luoda työasut kylmempiä päiviä varten tai mainoslahjat tapahtumaan – mukautettavat hupparit tekevät ammattimaisen vaikutelman ja saavat käyttäjän tuntemaan olonsa mukavaksi. Hupparit sopivat ulkotöihin, edustuskäyttöön, tapahtumiin, vapaa-ajalle ja jokapäiväiseksi arkivaatteeksi. Lisäksi omalla logolla varustetut hupparit ovat varma tapa saada brändisi huomatuksi.

Yhdistelmä lämpöä ja tyyliä Mukautettavat hupparit on valmistettu Belcoro®-puuvillalangasta ja pehmeästä, mukavan tuntuisesta polyesterikankaasta. Niissä on myös huppu ja etutasku. Tämä huppari pitää sinut lämpimänä koko päivän. Lisäksi mukautetut hupparit ovat erinomaisia lahjoja työntekijöille, koska ne luovat yhtenäisen ilmeen koko tiimille.

Helppo suunnittelu Oletko valmis suunnittelemaan oman yksilöllisen hupparisi? Lisää oma logo, kuva tai teksti ja esikatsele luomustasi interaktiivisessa studiossamme. Me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Yksilöidyt hupparisi toimitetaan tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit