Loading...

VistaPrint® Puffer-takki

Pysy lämpimänä tyylikkään, kätevästi pakattavan ja vettä hylkivän untuvatakin avulla. Myös naisille on saatavana vastaavat tuotteet. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Väri
Koristelu
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Pieneen tilaan pakkautuvat takit sopivat moneen matkaan.

– Vistan oma tuote – 100 % polyesteriä (ulkokerros), 100 % nylonia (vuori) – Toppaus: 90 % ankan untuvaa, 10 % höyheniä – Pakattava malli säilytyspussukalla – Koot XS–2XL (katso lisätiedot kokotaulukosta) – Saatavana myös naisten mallina

Koristelu:
Brodeeraus Neliväripainatus (lämpöpainatus)

Tuotteessa yhdistyvät mukavuus ja tyyli
VistaPrintin käytännöllinen ja edullinen untuvatakki pitää sinut lämpimänä ja saa logosi huomatuksi. Halusimme luoda takin, joka on sekä mukava päällä että tyylikäs. Lisäät siihen vain omat yksityiskohtasi suunnittelustudiossamme, niin saat kätevän tavan esitellä brändiäsi vaikka joka päivä.

Kerros lämpöä
Olitpa sitten ulkoilemassa tai matkoilla, tämä VistaPrintin yksilöllinen untuvatakki on aina erinomainen valinta. Vettä hylkivä kangas tarjoaa luotettavan suojan ja pitää kylmän loitolla.

Pakattava malli
Tämän toiveidesi mukaan muokattavan untuvatakin mukana toimitetaan säilytyspussi, joten se on helppo pakata ja heittää mukaan matkalaukkuun. Lisäksi vetoketjullisten etutaskujen ja sisätaskun avulla pidät pikkutavarasi kätevästi käden ulottuvilla.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit