Loading...
Miesten Printer Vert Softshell -takit

Printer Vert Softshell -takit

Varmista brändisi näkyvyys kylminäkin vuodenaikoina ja nauti samalla säänkestävän takin mukavuudesta. Nelivärisen lämpöpainatuksen ansiosta voit lisätä fleece-vuorella varustettuun vedenpitävään Softshell-takkiin oma logosi. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Väri
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Suunnittele yksilöllinen ulkovaate ja painata takkiin yrityksen logo.

  • Materiaali: 96 % polyesteriä, 4 % elastaania.
  • Kolmikerroksinen kangas.
  • Softshell-ulkopinta ja fleece-vuori.
  • Suljetaan vetoketjulla, varustettu taskuilla (takissa myös rintatasku).
  • Joustava nyöri helmassa.

Koristelu: nelivärinen lämpöpainatus

Tämä Softshell-takki pitää sinut lämpimänä kylminäkin aamuina, kun joudut uhmaamaan kurjaa säätä. Kolmikerroksisessa kankaassa on käytännöllinen välikerros ja lämmin fleece-vuori, mikä tekee vaatteesta mukavan käyttää ja materiaalista varsin hengittävän. Takissa ja sen rintataskussa on vetoketjut, joten takki on helppo sulkea eivätkä tavarat tipu taskusta. Helman joustava nyöri ja säädettävät hihansuut auttavat pitämään kovankin puhurin ulkona. Takin käytännöllinen materiaali (96 % polyesteriä ja 4 % elastaania) pitää sinut kuivana myös vesisateessa.

Oletko valmis suunnittelemaan oman takin? Valitse omasi tarjoamistamme vaihtoehdoista ja suunnittele juuri omia tarpeitasi vastaava takki. Lisää sitten haluamasi yksityiskohdat, kuten oma logosi tai yrityksen nimi. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Saat yksilöidyn takkisi tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit