Loading...

VistaPrint Naisten untuvatakki

Pakattava untuvatakki pitää sinut lämpimänä myös sään kylmetessä. Vastaavat tuotteet on saatavana myös miehille. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Väri
Koristelutekniikka
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Lisää pakattavat takit talvivaatekokoelmaasi.

– VistaPrintin ainutlaatuinen tuote – 100 % polyesteriä (ulkokerros), 100 % nylonia (vuori) – Toppaus: 90 % ankan untuvaa, 10 % höyheniä – Pakattava malli säilytyspussukalla – Koot XS–2XL (katso lisätiedot kokotaulukosta) – Saatavana myös miesten mallina

Koristelu: Brodeeraus Neliväripainatus (lämpöpainatus)

Tuotteessa yhdistyvät mukavuus ja tyyli
VistaPrintin käytännöllinen ja edullinen untuvatakki pitää sinut lämpimänä ja saa logosi huomatuksi. Halusimme luoda takin, joka on sekä mukava päällä että tyylikäs. Lisäät siihen vain omat yksityiskohtasi suunnittelustudiossamme, niin saat kätevän tavan esitellä brändiäsi vaikka joka päivä.

Lämmintä kerrospukeutumista
Näytä hyvältä myös kylminä päivinä tällä yksilöllisellä untuvatakilla. Kevyen mallin ansiosta takki sopii täydellisesti matkustamiseen, ja sen vettähylkivä kangas suojaa sinua sateelta.

Pakattava ja käytännöllinen malli
Yksilöllinen untuvatakki on helppo pakata mukana tulevan säilytyspussin ansiosta, joten se vie vain vähän tilaa matkalaukussasi. Takin etu- ja sisäosan vetoketjullisissa taskuissa voit säilyttää pikkutavaroita.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit