Siirry suoraan pääsisältöön

Yksilölliset hupparit ja collegepuserot

Räätälöidyt collegepaidat ovat mukavia ja tyylikkäitä vaatteita urheilujoukkueesi, brändisi tai tapahtumasi mainostamiseen. Voit lisätä niihin helposti oman logosi tai viestisi. Asiantuntijatiimimme on myös käytettävissä kellon ympäri.3 tulosta

Yksilölliset hupparit ja collegepuserot

Räätälöidyt collegepaidat ovat mukavia ja tyylikkäitä vaatteita urheilujoukkueesi, brändisi tai tapahtumasi mainostamiseen. Voit lisätä niihin helposti oman logosi tai viestisi. Asiantuntijatiimimme on myös käytettävissä kellon ympäri.
3 tulosta


Näytä hyvältä ja tunne olosi hyväksi näissä painetuissa collegepuseroissa ja huppareissa, olitpa sitten töissä tai vapaalla.

Jos työskentelette ulkona ja varsinkin viileämmillä säillä, nämä lämpimät hupparit sopivat ihanteellisesti siihen tarkoitukseen. Klassiset collegepuserot jokaiseen makuun ovat pehmeitä, lämpimiä ja mukavia käyttää. Niiden avulla saat tiimillesi ammattimaisen ja yhtenäisen tyylin. Lisäksi niiden ansiosta asiakkaat tai mahdolliset asiakkaat muistavat helpommin yrityksesi nimen, logon ja värit.

VistaPrint auttaa sinua suunnittelemaan tarpeisiisi sopivat collegepuserot. Valikoimastamme löydät eri koko-, väri- ja tyylivaihtoehtoja, mukaan lukien hupulliset tai pyöreällä kaula-aukolla varustetut mallit. Verkkosuunnittelutyökalumme avulla voit muokata collegepuseroasi ja lisätä siihen tekstiä, logoja, valokuvia ja muuta omien mieltymystesi mukaan. Tarvittaessa suunnittelutiimimme on apunasi.

Usein kysyttyä

Hupparin tulee olla istuva, kuitenkin niin että siinä on helppo liikkua. Valitse koko, joka ei ole tiukka eikä löysä, jotta vaate istuu mukavasti ja eikä toimintakyky kärsi. Tarkemmat kokotiedot löytyvät kullakin tuotesivulla olevasta kokovälilehdestämme.

Kun valitset puseron väriä, pidä mielessä brändisi värimaailma. Vaatekappaleen olisi hyvä sopia yhteen logon kanssa ja auttaa sitä erottumaan. Saat tilaisuuden mallisi esikatselua varten. Voit myös tallentaa sen, jos haluat näyttää mallin jollekulle muulle ennen tilauksesi tekemistä.

Suunnittelemasi painatus lisätään vasempaan rinnukseen brodeerauksena tai yksivärisenä painatuksena valitsemasi tuotteen mukaan.

VistaPrintillä on laaja valikoima yksilöitäviä puseroita ja huppareita. Meiltä löytyy varmasti sopiva paita jokaiselle: vaihtoehtoja riittää mukavista pyöreäkaula-aukkoisista ja hupullisista puseroista vetoketjullisiin collegepuseroihin.

Voit tilata vain yhden puseron tai useamman. Yksikköhinta laskee mitä useamman tilaat, joten collegepuseromme sopivat erinomaisesti myös kampanjatuotteeksi.