Siirry suoraan pääsisältöön

Näytä hyvältä ja tunne olosi hyväksi näissä painetuissa collegepuseroissa ja huppareissa, olitpa sitten töissä tai vapaalla.

Jos työskentelette ulkona ja varsinkin viileämmillä säillä, nämä lämpimät hupparit sopivat ihanteellisesti siihen tarkoitukseen. Klassiset collegepuserot jokaiseen makuun ovat pehmeitä, lämpimiä ja mukavia käyttää. Niiden avulla saat tiimillesi ammattimaisen ja yhtenäisen tyylin. Lisäksi niiden ansiosta asiakkaat tai mahdolliset asiakkaat muistavat helpommin yrityksesi nimen, logon ja värit.

VistaPrint auttaa sinua suunnittelemaan tarpeisiisi sopivat collegepuserot. Valikoimastamme löydät eri koko-, väri- ja tyylivaihtoehtoja, mukaan lukien hupulliset tai pyöreällä kaula-aukolla varustetut mallit. Verkkosuunnittelutyökalumme avulla voit muokata collegepuseroasi ja lisätä siihen tekstiä, logoja, valokuvia ja muuta omien mieltymystesi mukaan. Tarvittaessa suunnittelutiimimme on apunasi.

Usein kysyttyä

Hupparin tulee olla istuva, kuitenkin niin että siinä on helppo liikkua. Valitse koko, joka ei ole tiukka eikä löysä varmistaaksesi mukavan istuvuuden ja toimintakyvyn. Tarkemmat kokotiedot löytyvät kullakin tuotesivulla olevasta kokovälilehdestämme.

Kun valitset hupparin väriä, pidä mielessä oman brändisi värimaailma. Vaatekappaleen olisi hyvä sopia yhteen logon kanssa ja auttaa sitä erottumaan. Saat tilaisuuden mallisi esikatselua varten. Voit myös tallentaa sen, jos haluat näyttää mallin jollekulle muulle ennen tilauksesi tekemistä.

Suunnittelemasi painatus lisätään vasempaan rinnukseen brodeerauksena tai yksivärisenä painatuksena valitsemasi tuotteen mukaan.

Meillä on laaja valikoima muokattavia puseroita ja huppareita. Meiltä löydät varmasti sopivan paidan jokaiselle mukavista pyöreäkaula-aukkoisista ja hupullisista puseroista vetoketjullisiin collegepuseroihin.

Voit tilata vain yhden puseron tai useamman. Yksikköhinta laskee mitä useamman tilaat, joten collegepuseromme sopivat erinomaisesti myös kampanjatuotteeksi.