Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...

Itse suunnitellut kalenterit

Tuotteet

Luo kalenteri, joka tuottaa iloa koko vuoden ajaksi – halusitpa sitten yllättää kalenterilla ystäväsi tai perheesi tai suunnitella sellaisen omaan käyttöösi kotiin tai toimistoon.

Muunna suosikkikuvasi ja -muistosi valokuvakalenteriksi, jota on mukava käyttää koko vuoden ajan.

Jos etsit hauskaa lahjaideaa tai persoonallista ja käytännöistä sisustusesinettä vaikkapa keittiön tai toimiston seinälle, itse suunniteltu valokuvakalenteri on aina suosittu vaihtoehto. Valokuvakalenterit kattavat 12 kuukautta, ja niissä on runsaasti mukautusvaihtoehtoja. Tämä on hauska ja käytännöllinen tuote sekä seinä- että työpöytäkäyttöön. Itse suunnitellun kalenterin avulla voit vaikkapa nauttia lomaelämyksistä uudelleen, esitellä rakastettuja lemmikkejäsi tai ilahduttaa isovanhempia perhevalokuvilla. Halutessasi voit jopa käynnistää mukavan uuden perinteen: uusi valokuvakalenteri jokaista vuotta varten.

Olipa oma tyylisi millainen tahansa, Vistaprint on valmiina auttamaan sinua luomaan kalenterin omaan käyttöösi tai painattamaan kalenterin ystäviäsi ja perhettäsi varten. Voit tutustua erilaisiin seinä- ja pöytäkalenterien vaihtoehtoihin, jotka kaikki sisältävät runsaasti koristelu- ja mukautustapoja. Opastamme sinut suunnitteluprosessin läpi intuitiivisessa suunnittelutyökalussamme, jossa voit siirtää haluamasi kuvat palveluumme, lisätä erityiset merkkipäivät ja mukauttaa kalenteriasi monin muin tavoin. Ja jos kaipaat apua matkan varrella, suunnitteluspesialistimme ovat aina valmiina tarjoamaan sinulle neuvoja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Aloita valitsemalla kalenterityyppi, joka sopii parhaiten sille tarkoitettuun tilaan. Selaa sitten erilaisia teemoja hyödyntäviä mallejamme ja lataa omat suosikkivalokuvasi palveluumme. Voit valita yhden kuvan jokaiselle kuukaudelle tai luoda kollaasin asetteluvaihtoehtojemme avulla. Kun luomuksesi on valmis, me huolehdimme sen painatuksesta ja toimituksesta suoraan sinulle.

Päästä luovuutesi valloilleen! Voit laittaa kalenteriisi valokuvia perheesi lomista, lapsistasi, lemmikkieläimistäsi tai suosikkimaisemistasi.

Kalenteri kannattaa valita sen mukaan, mihin se on tarkoitettu, eli toimistoon, työpöydälle tai kotiin. Iso seinäkalenteri sopii erinomaisesti perheille erilaisten aikataulujen ja tapahtumien merkitsemiseen, kun taas pöytäkalenteri on välttämätön väline etätyötä tekeville. Kalenterimagneetit on tarkoitettu jääkaapin oveen. Seinäkalenterit taas sisältävät kuvan jokaista kuukautta varten ja erityiset kuvakkeet syntymäpäiviä ja muita tärkeitä päivämääriä varten, joten ne sopivat erinomaisesti lahjoiksi perheenjäsenille ja ystäville.

Ilman muuta! Personoidut kalenterit ovat erinomainen joululahja. Niiden avulla ilahdutat kalenterin saajaa joka kuukausi uudella, mukavalla valokuvamuistolla.

Kyllä. Voit tarkistaa muokkaamasi kalenterin ennen tilaamista napsauttamalla Esikatselu-painiketta.