Mene suoraan sisältöön
Yrityksesi monipuoliseen mainostamiseen
Oletko yritysasiakas? Katso hinnat ilman ALV:tä tämän sivun alareunasta.

Voit hyödyntää vain yhden alennuskoodin per tilaus. Säästämäsi summa näytetään ostoskorissasi. Alennusta ei voi saada toimituskuluista, veroista, sähköisistä tuotteista ja palveluista tai aiemmista tilauksista, ellei toisin mainita. Toimituksesta ja tuotepäivityksistä saattaa aiheutua lisäkuluja, ellei toisin mainita. Ilmaistarjoukset koskevat ainoastaan kunkin tuotteen minimitilausmäärää ja enintään 2 tuotetta per tilaus.

 
 

Alennuskoodisi on aktivoitu:

Käytä
Voit hyödyntää vain yhden koodin per tilaus.
 
 
Onko sinulla alennuskoodi?
 
Alennuskoodisi on aktivoitu
Onko sinulla eri alennuskoodi?
Sulje
 
 

Valokuvakirjat

 

Valokuvakirjat

  • Huippulaadukkaat neliväripainatukset
  • Valittavanasi on useita erilaisia kansia, sommitteluja ja malleja
  • Suunnittele parissa minuutissa, saat tuotteesi muutamassa päivässä
Valokuvakirjat omilla painatuksilla

Kierresidotut valokuvakirjat, mini (140 x 102 mm)


Valokuva-albumit, 14 x 10,2 cm
Alkaen 14,99 € (sis. ALV:n)
Kätevän 14 x 10,2 cm:n koon ansiosta mukana pitäminen on helppoa. Valitse suosikkisi yli 80 mallista, lataa omat kuvasi ja lisää kuvatekstit. Sisältää 20 sivua sekä mahdollisuuden lisätä sivuja.

Valokuva-albumit, 192 x 140 mm


Valokuva-albumit, 19,2 x 14 cm
Alkaen 19,99 € (sis. ALV:n)
Kullakin sivulla on yksi valokuva omalla tekstilläsi. Sisältää yli 80 mallipohjaa ja 20 sivua. Haluatko suuremman kokoelman? Voit lisätä kirjaan jopa 40 sivua!

Valokuvakollaasialbumit, 192 x 140 mm


Valokuvakollaasialbumit, 19,2 x 14 cm
Alkaen 25,99 € (sis. ALV:n)
Tämä kirja on täynnä muistoja: 20 sivua ja mahdollisuus painattaa jopa 6 kuvaa joka sivulle. Lisää myös omat kuvatekstisi. Halutessasi voit lisätä kirjaan enemmän sivuja.
 

Yksilölliset valokuvakirjat tarjoaa Vistaprint

Vinkkejä valokuvakirjojen käyttöön

Luo läpi elämän kestävä muisto läheisillesi. Valittavanasi on useita erilaisia kansia, sommitteluja ja malleja, joista voit suunnitella mieleisesi valokuvakirjan. Valitse yli 80 mallipohjasta, lisää teksti ja kerro tarinasi. Valokuvakirjoissa on 26 sivua. Mahdollisuus lisäsivuihin.

Valokuva-albumi on mainio lahja kaukana asuville sukulaisille tai ystäville. Pidä isovanhemmat mukana ajan tasalla valokuva-albumin avulla, johon voi lisätä kuvia lomamatkoilta, ensimmäisestä koulupäivästä, syntymäpäivistä jne.

Yrityksellesi valokuvakirjat ovat oiva tapa tallentaa sen saavutukset ja pyrkimykset kuvallisessa muodossa. Valitse esimerkiksi kuvia rakennuslaajennuksista, näyttökuvia uusista internetsivuista sekä yritysjuhlista ja -tapahtumista. Sopii hyvin lahjaksi mahdollisille asiakkaille.