Mene suoraan sisältöön
Oletko yritysasiakas? Katso hinnat ilman ALV:tä tämän sivun alareunasta.

Automagneettien käyttöehdot

 


Seuraavissa hoito-ohjeissa ja käyttöehdoissa on selostettu automagneetin (jatkossa ”magneetti") oikeanlainen käyttö ja kunnossapito. Vistaprintin yleiset käyttöehdot, osoitteessa http://www.vistaprint.fi, ovat osa magneetin käyttöehtoja lukuun ottamatta niitä kohtia, jotka on muotoiltu erikseen alla.

Ostaessasi tuotteen Vistaprintiltä hyväksyt oheiset ehdot.
Lue ne ja Vistaprintin yleiset käyttöehdot huolellisesti läpi.
Mikäli sinulla on kysyttävää magneeteista, soitathan asiakaspalveluumme numeroon 0800 773 859.


Lataa tästä sivusta PDF-versio

Kiinnitysohjeet*

 1. Ennakkovalmistelut
  • Varmista ennen magneetin kiinnittämistä metallipinnalle, että kaikki pintamaalit, lakat ja vahat ovat kuivuneet tai kovettuneet. Keskimääräinen kuivumisaika on maaleille 90 päivää, lakalle 60 päivää ja vahalle 2 päivää.
  • Puhdista metallipinta ja magneetti miedolla puhdistusaineella ennen kiinnitystä. Pyyhi pinnat pehmeällä kankaalla ja anna kuivua. Noudata puhdistusaine- ja autonvalmistajan suosituksia.
  • Magneetti tulisi kiinnittää huoneenlämmössä.
  • Käsittele tuotetta varovasti erittäin kylmissä olosuhteissa, koska se voi haurastua.
  • Irrota automagneetti aina ennen auton pesemistä.

 2. Valitse paikka, johon haluat kiinnittää magneetin
  • Varmista, että pinta on sileää metallia, tasainen tai ainoastaan hieman kaareva.
  • Älä kiinnitä magneettia pinnalle, joka ei ole terästä tai metallia tai joka sisältää huomattavan määrän ei-metallisia lisäaineita. Alumiini, puu ja lasikuitu eivät sovellu kiinnityspinnoiksi.

 3. Kiinnitä magneetti pinnalle
  • Varmista, että koko magneetti on asetettu tasaisesti metallipintaa vasten. Älä aseta sitä ulkonemien (listojen, siirtokuvien, raidoitusmaalausten ym.) päälle tai koverille pinnoille.
  • Varmista, ettei magneetin ja ajoneuvon pinnan välissä ole ilmataskuja tai kosteutta, ja että kulmat ja reunat ovat suoria ja tasaisesti pintaa vasten.
  • Jos pinta ei ole suora tuotteen reunan kohdalla, magneetti voi irrota.
  • Voit vaihtaa magneetin paikkaa kiinnittämisen jälkeen irrottamalla sen kokonaan ja asettamalla sen uudestaan paikalleen. Nosta reunoista, älä kulmista. Huomioithan, että tuote voi venyä ja naarmuttaa, jos se liu'utetaan paikalleen.

* MINKÄ TAHANSA EDELLÄ MAINITUN OHJEEN NOUDATTAMATTA JÄTTÄMINEN VOI JOHTAA TUOTTEEN TAI KIINNITYSPINNAN VAURIOITUMISEEN. MIKÄLI OHJEITA EI NOUDATETA, ON TODENNÄKÖISEMPÄÄ, ETTÄ TUOTE EI KIINNITY OIKEIN, JA ETTÄ SE VOI PUDOTA KÄYTÖN AIKANA. VISTAPRINT, SEN HENKILÖSTÖ TAI YHTEISTYÖKUMPPANIT EIVÄT OLE VASTUUSSA ASIAKKAALLE TAI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE TUOTTEESEEN, SEN KIINNITYSPINTAAN TAI MIHIN TAHANSA MUUHUN OMAISUUTEEN TAI HENKILÖÖN KOHDISTUVISTA VAHINGOISTA, TAPPIOISTA TAI KORVAUSVAATIMUKSISTA. TÄMÄ KOSKEE ILMAN RAJOITUKSIA HENKILÖVAHINKOIHIN JOHTANEITA VAHINKOJA, JOTKA OVAT AIHEUTUNEET TUOTTEEN VÄÄRINKÄYTÖSTÄ TAI MUUSTA KUIN KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUKAISESTA KÄYTÖSTÄ TAI MUUSTA ANNETTUJEN OHJEIDEN NOUDATTAMATTA JÄTTÄMISESTÄ.


Varoitukset

Näiden varoitusten noudattamatta jättäminen saattaa johtaa magneetin tai ajoneuvosi vahingoittumiseen ja saattaa lisätä sitä todennäköisyyttä, ettei magneetti kiinnity kunnolla ja että se irtoaa käytön aikana.

Älä käytä magneettia koskaan, jos siinä on ilmakuplia, ryppyjä, taittuneet kulmat ja/tai reunat tai jos se on muuten vahingoittunut.

Älä ylitä nopeusrajoitusta tai muuta suositeltua maksiminopeutta.

Älä aseta magneettia ulkoneville tai koverille pinnoille tai valaistuslaitteiden päälle. Esimerkkejä näistä ovat valot, heijastimet, siirtokuvat, raidoitusmaalaukset, liuskat, syvennykset, ilmaimu ja spoilerit.

Älä käytä tuotetta koskaan vaakatason metallipinnoilla (kuten autonkatoilla). Ethän altista sitä suoralle tai jatkuvalle auringonvalolle tai äärimmäiselle kuumuudelle.

Älä kiinnitä ajoneuvoon useampaa magneettia päällekkäin.

Magneettien pitkäaikainen käyttö ulkotiloissa maalatuilla pinnoilla voi johtaa niiden haalistumiseen ultraviolettisäteille altistumisen vuoksi.

Magneettia ei ole tarkoitettu käytettäväksi veden alla tai lentokoneessa.

Irrota magneetti aina paikaltaan ennen ajoneuvon pesemistä.

Älä aseta säilytetyn tuotteen päälle muita esineitä.

Jos säilytät useampaa tuotetta samassa paikassa, älä aseta niiden magneettipuolia vastakkain.

Älä kiinnitä tuotetta millekään pinnalle, jos sitä on säilytetty magneettipuoli ulospäin.