Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...

Itsevärjäytyvät leimasimet

Säästä aikaa ja vaivaa maksaessasi laskuja tai lisätessäsi osoitteita lähtevään postiin. Tutustu teksti-, logo- ja palautusosoitevaihtoehtoihin helposti ladattavilla malleilla. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Musteväri
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Säästä aikaa suunnittelemalla yhtenäinen ilme kirjekuorille, laskuille ja monille muille tuotteille. Säästä aikaa suunnittelemalla yhtenäinen ilme kirjekuorille, laskuille ja monille muille tuotteille.

– Kolme kokoa – Kolme musteväriä – Jopa 10 000 leimauskertaa – Kuvarajoitukset: tämä kumityyppi ei pysty leimaamaan kahdeksan pistettä pienempää fonttia, kapeita viivoja tai grafiikkaa, jonka leveys tai korkeus on pienempi kuin 1/32”.

Haluatko helpottaa tehtävälistaasi? Itsevärjäytyvien leimasimien avulla säästät aikaa maksaessasi laskuja tai lisätessäsi osoitteita lähtevään postiin. Voit lisätä nimikirjaimesi, yrityksesi nimen tai palautusosoitteesi yrityskirjeenvaihtoon tai käyttää hauskaa, itsesuunnittelemaasi mallia vaikkapa joulu- tai kiitoskortteihin.

Aloita suunnittelu valitsemalla leimasimen koko ja musteen väri. Sen jälkeen voit tutustua mallivalikoimaamme ja valita mieleisesi vaihtoehdon. Lisää yksityiskohtasi ja me huolehdimme lopusta. Leimasin saapuu käyttövalmiina. Erillistä mustetyynyä ei tarvita.

Itsevärjäytyvät leimasimet

VistaPrintin valikoimassa on Itsevärjäytyvät leimasimet mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit