Loading...

Levitä sanaa yrityksestäsi kraft-paperikassien avulla.

  • Kaksi eri kokoa
  • Kaksi eri paperilaatua
  • Kierretyt kantokahvat
  • Kaksipuolinen neliväripainatus
  • Sisällön sallittu maksimipaino 6 kg
  • Laajalti kierrätettävissä

Käytännölliset ja monikäyttöiset kassit

Voimapaperista valmistetut kassit ovat ajattomia ja klassisia tuotteita, jotka antavat brändillesi hienostuneen ilmeen. Kassien monipuolisen tyylin ansiosta niihin voi pakata monenlaisia tuotteita vaatteista ja kodintarvikkeista kirjoihin ja ihonhoitotuotteisiin. Niitä kantaessaan asiakkaat mainostavat logosi avulla myymälääsi ja sitä tosiasiaa, että haluat omalta osaltasi vähentää muovin käyttöä.

Kevyt ja helppo kantaa

Neliväripainetuista ja voimapaperista valmistetusta kasseista on saatavana kaksi eri kokoa. Niitä voi käyttää kaikenlaisissa tilaisuuksissa joulusta syntymäpäiväjuhliin tai jakaa mainoslahjoina. Kasseja on myös helppo muokata. Paperilaaduksi voi valita joko valkoisen tai ruskean voimapaperin. Klassinen ulkoasu ja kantamista helpottavat kierretyt kantokahvat takaavat, että brändisi ja logosi tavoittavat uusia silmäpareja.

Helppo suunnitella

Oletko valmis suunnittelemaan yksilölliset paperikassisi? Aloita tutustumalla muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen sinulle parhaiten sopivat yksityiskohdat. Me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattitaidolla ja toimitetaan sinulle pian. Saat yksilöllisen tuotteesi tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

personoidut paperikassit

VistaPrintin valikoimassa on Voimapaperikassit köysikahvoilla mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit