Loading...

Levitä sanaa yrityksestäsi kraft-paperikassien avulla.

– Kaksi kokoa – Kaksi paperilaatua – Kierretyt paperikantokahvat – Kaksipuolinen neliväripainatus – Maksimikantavuus 5 kg

Käytännöllinen ja monikäyttöinen kassi

Päivitä asiakkaasi ostokset pakkaamalla ne kraft-paperikassiin. Yksilölliset pakkaukset tarjoavat tyylikkään ja yhdenmukaisen ulkoasun ja näyttävät ihmisille, missä asiakkaasi ovat tehneet ostoksia. Kukapa ei haluaisi ilmaista mainontaa?

Kevyt ja helppo kantaa

Saatavana kaksi eri kokovaihtoehtoa neliväripainatuksella. Räätälöidyt kraft-paperipussimme sopivat kaikkiin tilanteisiin, mukaan lukien joulunaika, syntymäpäiväjuhlat ja mainoslahjoiksi. Niitä on helppo muokata. Paperilaaduksi voi valita joko valkoisen tai ruskean kraft-paperin. Klassinen ulkoasu ja kantamista helpottavat kierretyt kantokahvat takaavat, että brändisi ja logosi tavoittavat uusia silmäpareja.

Helppo suunnitella

Oletko valmis suunnittelemaan yksilölliset paperikassisi? Aloita tutustumalla muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen haluamasi yksityiskohdat ja valitsemalla juuri sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattitaidolla ja toimitetaan sinulle pian. Saat yksilöidyn tuotteesi tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

personoidut paperikassit

VistaPrintin valikoimassa on Voimapaperikassit köysikahvoilla mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit