Loading...

Nämä paperipussit kokopainatuksella auttavat saamaan brändisi huomatuksi

  • Kolme kokoa
  • Kolme paperilaatua
  • Tuplakantokahvat
  • Saatavana matta- tai kuultavapintainen laminointi
  • Määrä 50–300
  • Neliväripainatus koko kassissa
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti valmistetuista materiaaleista

Rohkea koko alueen painatus
Etsitkö tapaa esitellä yritystäsi suuressa mittakaavassa? Premium-paperikassimme kokopainatuksella on suunniteltu sinun avuksesi. Kun joku tulee ulos kaupasta, ravintolasta tai tapahtumasta tämän kassin kanssa, se tulee varmasti huomatuksi. Kassi, jossa on kauttaaltaan värillinen painatus, herättää mitä todennäköisemmin huomiota. Taitetut yläreunat ja vahvistetut kantokahvat lisäävät kassin kestävyyttä, mikä puolestaan luo vankan, ammattimaisen vaikutelman.

Helppo muokata, myös kantokahvat.
Autamme sinua räätälöimään kokopainettujen paperikassien ulkoasua yrityksesi brändäykseen sopivaksi. Vastuullisesti hankittua ja valmistettua paperia on saatavana useissa väreissä, mukaan lukien kompostoituva, kierrätyspaperista valmistettu kraft-paperi. Lisää logosi, yrityksesi nimi ja malli täydentääksesi kassin ulkoasun. Mieti myös mahdollista laminoinnin lisäämistä ammattimaisen ilmeen tehostamiseksi.

3D-suunnittelu
Oletko valmis aloittamaan? 3D-suunnittelustudiomme ansiosta kokopainettujen paperikassien suunnittelu on helppoa kuin heinänteko. Ladattuasi palveluun logosi tai kuvasi voit lisätä tarvittavat yksityiskohdat mallisi parantamiseksi. Me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Premium-paperikassisi saapuvat tyylikkäinä ja valmiina herättämään ihmisten huomion.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit