Loading...

QR-koodilliset käyntikortit

Lähetä asiakkaat välittömästi verkkokauppaasi, arvosteluihisi, ilmoittautumiseen jne. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Yhteys asiakkaisiin silmänräpäyksessä.

  • Automaattisesti luodut QR-koodit
  • Saatavilla useimpiin paperilaatuihin ja useimmilla viimeistelyillä
  • Neliön muotoiset ja pyöreäkulmaiset vaihtoehdot

Älykäs teknologia

QR-koodilliset käyntikortit ovat loistava tapa muuttaa hetken kestänyt tapaaminen pitkäaikaiseksi suhteeksi. Älykäs skannaustekniikka linkittää asiakkaan välittömästi valitsemallesi verkkosivulle – esim. verkkokauppaan, valokuvagalleriaan tai kalenteriin. Näin voit jakaa asiakkaalle tehokkaasti lisätietoja kohtaamisenne tueksi ja tehdä samalla hyvän vaikutuksen.

Automaattisesti luodut QR-koodit

QR-koodilliset käyntikortit ovat loistava vaihtoehto yritykselle kuin yritykselle – teknisestä kyvystä riippumatta. Kun suunnittelet korttia, tulet vaiheeseen, jossa kerrot, mihin URL-osoitteeseen aiot koodin linkittää. Luomme QR-koodit puolestasi ja varmistamme, että ne johtavat haluamaasi paikkaan.

Helppo suunnitella, useita eri vaihtoehtoja

Koska QR-koodit eivät vaadi erityistä paperilaatua tai painotapaa, QR-koodillisiin käyntikortteihin voidaan käyttää lähes kaikkia mukauttamisvaihtoehtojamme – laajaa valikoimaa eri paperilaatuja, muotoja, paksuuksia jne. Käytä omaa mallia tai mukauta jokin valmiista mallipohjistamme lisäämällä yrityksesi tiedot. Lisää URL-osoitteesi (yllä mainitulla tavalla) ja tee tilaus. Jos sinulla on kysyttävää ennen tilauksen lähettämistä, näet vaihtoehdon live-chatin avaamiseen, jotta voit puhua asiantuntijan kanssa.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit