Loading...

Yhteys asiakkaisiin silmänräpäyksessä.

 • Automaattisesti luodut QR-koodit
 • Saatavilla useimpiin paperilaatuihin ja useimmilla viimeistelyillä
 • Neliön muotoiset ja pyöreäkulmaiset vaihtoehdot

Älykäs teknologia

QR-koodilliset käyntikortit ovat loistava tapa muuttaa hetken kestänyt tapaaminen pitkäaikaiseksi suhteeksi. Älykäs skannaustekniikka linkittää asiakkaan välittömästi valitsemallesi verkkosivulle – esim. verkkokauppaan, valokuvagalleriaan tai kalenteriin. Näin voit jakaa asiakkaalle tehokkaasti lisätietoja kohtaamisenne tueksi ja tehdä samalla hyvän vaikutuksen.

Automaattisesti luodut QR-koodit

QR-koodilliset käyntikortit ovat loistava vaihtoehto yritykselle kuin yritykselle – teknisestä kyvystä riippumatta. Kun suunnittelet korttia, tulet vaiheeseen, jossa kerrot, mihin URL-osoitteeseen aiot koodin linkittää. Luomme QR-koodit puolestasi ja varmistamme, että ne johtavat haluamaasi paikkaan.

Helppo suunnitella, useita eri vaihtoehtoja

Koska QR-koodit eivät vaadi erityistä paperilaatua tai painotapaa, QR-koodillisiin käyntikortteihin voidaan käyttää lähes kaikkia mukauttamisvaihtoehtojamme – laajaa valikoimaa eri paperilaatuja, muotoja, paksuuksia jne. Käytä omaa mallia tai mukauta jokin valmiista mallipohjistamme lisäämällä yrityksesi tiedot. Lisää URL-osoitteesi (yllä mainitulla tavalla) ja tee tilaus. Jos sinulla on kysyttävää ennen tilauksen lähettämistä, näet vaihtoehdon live-chatin avaamiseen, jotta voit puhua asiantuntijan kanssa.

Asiakasarvostelut

1 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  1
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu


1 asiakasta on arvostellut tuotteen

Juuri tilatun mukaiset

20. toukok. 2023 | RB

Laadullisesti erittäin hyvät QR-koodilliset käyntikortit. Linkit toimivat niinkuin pitääkin. Tilaan varmasti uudelleen, kun nämä nyt saadut loppuvat :-)

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei, kiitos palautteestasi ja mukava kuulla, että käyntikortit ovat olleet toimivat ja laadukkaat! :) Mikäli koskaan haluat vaihtaa ajatuksia suunnitteluun tai markkinointiin liittyen, asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Tervetuloa ostoksille jatkossakin ja ihanaa alkavaa viikkoa! Ystävällisin terveisin, VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-1

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit