Loading...

Itse suunnitellut magneetit

Tutustu yksilöllisiin magneetteihin, joiden avulla yrityksesi seuraa asiakkaitasi kaikkialle – kotiin, toimistoon tai tien päälle.
 
 
 
 
 
 
Erotu eduksesi yksilöllisellä, budjettiystävällisellä mallilla.
Ammattimainen ilme projektillesi. Täytä pikakysely, niin saat vaihtoehdot suunnittelijaltamme 24 tunnin sisällä.
Lue lisää

Tähän liittyviä tuotteita

Pidä brändisi ihmisten mielissä jääkaappeihin, ajoneuvoihin ja moneen muuhun paikkaan kiinnitettävien magneettiemme avulla.

Yksilölliset magneetit ovat yksi monikäyttöisimmistä markkinointivälineistä, joiden avulla voit mainostaa yritystäsi. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja, kuten räätälöityjä jääkaappimagneetteja, automagneetteja ja monia muita, ja autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Jos etsit mainoslahjaa tapahtumiin ja messuille, postikortti- ja kalenterimagneetit ovat helppoja ja suosittuja jakaa. Automagneetit ovat myös loistava tapa mainostaa yritystäsi tai palvelujasi tien päällä. Nämä kätevät magneetit voivat muuttaa pakettiautosi, autosi tai kuorma-autosi omaksi liikkuvaksi mainostauluksesi.
Voit laittaa personoituja magneetteja myös jääkaapin oveen häiden muista päivämäärä - tai syntymäilmoituksena varmistaaksesi, että juhlatapahtuma ei pääse unohtumaan. Voit myös suunnitella valokuvamagneetteja ja käyttää niitä kodin, toimistokopin ja muiden tilojen koristeluun. Riippumatta siitä minkä magneettivaihtoehdon valitset, VistaPrint tarjoaa useita ammattimaisesti suunniteltuja malleja suunnitellaksesi magneetin, jota voit esitellä ylpeänä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Magneettimme on helppo suunnitella. Selaa ensin mallipohjagalleriaamme ja valitse sinulle sopiva malli tai lataa oma mallisi. Aloita sitten magneetin muokkaaminen lisäämällä siihen valokuvia, logo tai jotain muuta tehdäksesi siitä omasi.

Kyllä. Kyllä. Suunnitellessasi mallia, voit ladata sovellukseen omia valokuviasi.

Kyllä. Muokattavat automagneetit ovat yleensä turvallisia auton maalille. Lue joka tapauksessa automagneettien käyttöohjeet välttääksesi mahdolliset vahingot.

Kyllä. Kyllä. Personoidut magneetit kiinnittyvät useimpiin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin jääkaappeihin.