Siirry suoraan pääsisältöön

Hamppusekoitteiset käyntikortit

Erottuva ilme ja enemmän kestävyyttä. Painettu hamppupaperille, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista ja vastuullisesti hankitusta materiaalista. Tarkastele tietoja

Koko
Kulmat
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • Paperin paino 325 g/m²
  • Kolme eri muotovaihtoehtoa
  • Pyöristetyt tai vakiokulmat
  • Kermanvärinen ja kevyen pilkullinen, teksturoitu tuntuma
  • Valmistettu sekoitekuiduista: 30 % hamppua, 30 % kierrätyspaperia ja 40 % vastuullisesti hankittua puukuitua

Vaihtoehtoinen paperilaatu erikoiskorteille
Etsitkö uudenlaista tapaa jakaa yhteystietosi asiakkaille? Hamppukäyntikortit valmistetaan nopeasti uusiutuvista luonnonmateriaaleista, mikä auttaa sinua näyttämään hyvältä. Paperi on valmistettu useista eri lähteistä peräisin olevista kuiduista: nopeasti kasvavasta ja kestävästä hampusta, kierrätyspaperista ja vastuullisesti hankitusta puusta. Tuloksena on kermanvalkoinen paperilaatu, jonka näyttävät kuidut saavat aikaan luonnollisen, teksturoidun käsituntuman ja jonka ympäristövaikutus on pienempi kuin monilla muilla papereilla.

Nopeasti kasvava, korkealaatuinen hamppu
Hamppu on uusi, vaihtoehtoinen paperilaatu. Se kasvaa nopeasti ja tarvitsee vain vähäistä hoitoa. Se vaatii kasvaakseen vähemmän luonnonvaroja ja jopa sitoo enemmän hiiltä kuin tuottaa sitä. Ja itse paperi on korkealaatuista. Se on puuperäistä paperia kestävämpi vaihtoehto.

Helppo mukauttaa
Oletko valmis suunnittelemaan omat hamppupaperista valmistetut käyntikortit? Jos sinulla on malli valmiiksi katsottuna, voit ladata sen käyttöön muutamalla napsautuksella. Galleriassamme on myös lukuisia mukautettavia malleja, mukaan lukien toimialakohtaiset vaihtoehdot. Löydä suosikkisi, lisää siihen omat tietosi ja anna meidän hoitaa loput. Ainutlaatuiset korttisi toimitetaan valmiina käyttöön ja tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit