Loading...

Valitse hamppusekoituspaperi, kun haluat saada aikaan luonnollisen ulkonäön ja tuntuman.

– 325 g/m²:n paperilaatu. – Kolme muotovaihtoehtoa. – Vakiomalliset tai pyöristetyt kulmat. – Kermanvärinen ja hieman täplikäs, teksturoidulta tuntuva paperi. – Valmistettu kuitusekoituksesta: 30 % hamppua, 30 % kierrätetystä kulutusjätteestä saatua paperia ja 40 % vastuullisesti valmistettua paperia

Erityiseen korttiin sopiva vaihtoehtoinen paperilaatu
Etsitkö uutta tapaa jakaa yhteys tietosi asiakkaille? Hamppupaperista valmistettuihin upeisiin käyntikortteihin käytetään nopeasti uusiutuvia luonnonvaroja. Paperi on valmistettu useista eri lähteistä saaduista kuiduista: nopeasti kasvavasta ja kestävästä hampusta, kierrätetystä kulutusjätteestä saadusta paperista ja vastuullisesti hankitusta puusta. Tuloksena on kermanvalkoinen paperilaatu, jonka näyttävät kuidut synnyttävät luonnollisen, teksturoidun käsituntuman.

Nopeasti kasvava, korkealaatuinen hamppu
Hamppu on moderni, vaihtoehtoinen paperilaatu. Hamppu kasvaa nopeasti ja tarvitsee vain vähäistä hoitoa. Itse paperi puolestaan on korkealaatuista. Se repeytyy, kellastuu ja halkeilee harvemmin kuin kokonaan puuperäinen paperi.

Helppo räätälöidä omiin tarpeisiin
Oletko valmis suunnittelemaan omat hamppupaperiset käyntikortit? Jos sinulla on malli valmiiksi katsottuna, voit ladata sen käyttöön muutamalla napsautuksella. Galleriassamme on myös lukuisia muokattavia malleja, mukaan lukien toimialakohtaiset vaihtoehdot. Löydä suosikkisi, lisää siihen omat tietosi ja anna meidän hoitaa loput. Ainutlaatuiset korttisi toimitetaan valmiina käyttöön ja tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit