Loading...

Brändätyt etiketit huomataan

Luo yhteensopiva ilme markkinointiin, tuotteisiin ja postilähetyksiin yksilöllisillä etiketeillä.
 
 
 
 
 
 
Hintapudotus kaikissa rullaetiketeissa
Alennettu hinta kaikissa rullaetiketeissa
Se Alle Mærkater

Tarrat, jotka tekevät vaikutuksen

Anna logosi loistaa mainoslehtisissä, tapahtumissa tai postissa näiden yksilöllisten tarrojen avulla.
 
 
 
 
 
 
 
 

Brändiäsi esittelevät pakkaukset

Tee hyvä ensivaikutelma asiakkaisiisi yksilöidyillä pakkauksilla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hae toimialan mukaan

Tutustu toimialallesi räätälöityyn tuotevalikoimaamme.

Luo ammattimainen ilme tuotteillesi ja pakkauksillesi yksilöllisten tarrojen avulla.

Kun kyse on brändäyksestä, jokainen purkki, laatikko tai kassi tarjoaa tilaisuuden sen edistämiseen. VistaPrintin muokattavilla mallipohjilla voit suunnitella ainutlaatuisia tuote-etikettejä, vaatelappuja ja paljon muuta ilman suunnittelukokemusta. Valitse mieleisesi useista eri muodoista ja kokovaihtoehdoista ja lisää sitten logosi, kuvat ja teksti ainutlaatuista ulkoasua varten.

Autamme sinua luomaan sarjan tarroja, etikettejä ja pakkauksia omaan tyyliisi sopiviksi käytätpä sitten hologrammietikettejä tehostaaksesi brändisi näkyvyyttä, postituslaatikoita personoidaksesi tavarantoimitusta tai yksilöllisiä tarroja korostaaksesi luovuuttasi . Valitse toimivat vaihtoehdot, selaa mallivalikoimaamme tai lataa oma mallisi.

Yritystyypistäsi tai tarpeistasi riippumatta löydät valikoimastamme laadukkaita painatusvaihtoehtoja, joiden avulla erotut joukosta ja tulet huomatuksi. Etsitkö inspiraatiota? Tässä on seitsemän tapaa käyttää yksilöllisiä tarroja ja etikettejä tuotteittesi ja pakkaustesi erottumiseen muista.

Usein kysyttyä

Etikettimme ja tarramme painetaan valkoiselle paperille, valkoiselle muoville, läpinäkyvälle muoville tai kullan- tai hopeanväriselle foliopaperille tuotteesi ja materiaalivalintasi mukaan. Erikoistarrapainatustarpeisiisi tarjoamme myös holografisia ja uudelleenasennettavia (sähköstaattisia) muovivaihtoehtoja sekä veden- ja rasvankestävää heinä-, satiini- ja mustamassavärjättyä paperia.

Kyllä. Jos haluat yksilöllisen muodon, suosittelemme muotoonleikattuja tarroja, niin saat juuri mieleisesi tarrat. Vaihtoehtoisesti voit tilata myös yksittäisiä tarroja) helppoa käyttöä varten.

Valkoiset ja läpinäkyvät muoviset etiketit kiiltävällä viimeistelyllä ovat vedenkestäviä ja kestäviä ja sopivat ulkokäyttöön.

Kaikissa tarroissamme ja etiketeissämme käytetään pysyvää liimaa, paitsi uudelleenkiinnitettävissä etiketeissämme, jotka on tarkoitettu uudelleen käytettäviksi.

Kuplien välttämiseksi varmista, että pinta on puhdas ja kuiva ennen tarran kiinnittämistä. Käytä tarran tasoittamiseen ikkunalastaa, viivainta tai muuta esinettä, jossa on tasainen, kova reuna.

Kyllä. Mattapintaisiin paperietiketteihimme on helppo kirjoittaa lyijykynällä tai mustekynällä. Mutta jos valitset jonkin muovisista tai foliopainetuista etiketeistämme, suosittelemme pysyvän merkkaustussin käyttöä.

Postituslaatikot, pakkauslaatikot, paperikassit ja kirjekuoret ovat joitakin yleisimmistä pakkaustuotteista, joihin käytetään etikettejä ja tarroja.