Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...

Uutta ja trendikästä

Luo ammattimainen ilme yrityksellesi muokattavilla tarroilla ja etiketeillä.

Yritysbrändäyksessä jokainen kassi, pakkauslaatikko ja kirjekuori on mahdollisuus. VistaPrintin täysin muokattavien tarramallien avulla voit sisällyttää yrityksesi nimen ja logon helposti esim. etiketteihin tuotteiden pakkaamista, yrityskirjeenvaihtoa ja muuta käyttöä varten. Ja uusien, haluamaasi muotoon leikattavien tarrojen ansiosta luovuuttasi ei rajoita mikään.

Autamme sinua luomaan yhtenäisen sarjan tarroja ja personoituja ​​etikettejä, olipa toimintasi vasta alkumetreillä tai jos olet vaikkapa etsimässä suurempia lukumääriä tuote-etiketeiksi, postitustarroiksi tai muuhun käyttöön. Riippumatta yritystoimintatyypistäsi löydät valikoimastamme laadukkaita vaihtoehtoja, joiden avulla erotut joukosta ja tulet huomatuksi.

Usein kysyttyä

Emme toistaiseksi. Useita tuotteitamme on kuitenkin saatavana pieninä määrinä, joten voit tilata muutaman nähdäksesi, pidätkö suunnittelemastasi mallista ennen suuremman tilauksen tekemistä.

Kyllä, jos haluat tarroihin täysin oman muodon, voit valita muotoonleikatut tarrat tehdäksesi niistä uniikkeja. Rullatarrat ovat loistava valinta, kun haluat suuren määrän tarroja. Valitse vain muokattava muoto ja aloita suunnittelu.

Sekä muotoonleikatut että yksittäiset tarramme ovat vedenkestäviä. Jos haluat tuotteisiisi vedenkestäviä rullatarroja, suosittelemme valitsemaan valkoisen muovivaihtoehdon kiiltävällä pinnalla.

Tarrat on valmistettu valkoisesta muovista, läpinäkyvästä muovista tai valkoisesta paperista riippuen valitsemastasi tarratyypistä.

Ulkokäyttöön suosittelemme rullatarroja. Valitse joko valkoinen tai läpinäkyvä lasipinnoitettu muovi. Huolellisessa käytössä nämä tarrat voivat kestää jopa viisi vuotta.

Ei, tarramme eivät ole uudelleen käytettäviä.

Tarrat toimitetaan tavallisessa pahvirasiassamme.

Kyllä. Jos haluat kirjoittaa rullatarroihin, se on helpointa valkoiselle, mattapintaiselle paperitarralle lyijy- tai kuulakärkikynällä.