Loading...

Räätälöidyt valokuvalahjat

Tee rakkaista muistoistasi yksilöllisiä valokuvalahjoja, joista läheisesi tulevat nauttimaan vuosien ajan.
 
 
 
 
 
 

Seinälle ripustettavat taulut

Kodin perustarvikkeet

Tee tärkeistä muistoista sydäntä lämmittäviä ja persoonallisia lahjoja.

Etsitkö hyvää mieltä tuovia lahjaideoita? Yksilölliset valokuvalahjat ovat loistava tapa osoittaa perheellesi ja ystävillesi, kuinka paljon heistä välität. VistaPrintin valokuvalahjojen avulla voit juhlistaa elämän parhaita hetkiä. Oli kyse sitten lahjasta perheenlisäystä saaneille tai vastavihityille. Vai haluatko kenties somistaa omaa kotiasi vaikkapa valokuvatyynyillä? Helppokäyttöisen kuvien lataamisen, muokattavien suunnittelumallien ja päivystävien asiantuntijoidemme avulla voit suunnitella laadukkaita valokuvalahjoja, yksilöllisiä seinäkuvia ja paljon muuta.

Usein kysyttyä

Tällä hetkellä emme toimita näytteitä. Useita tuotteitamme on kuitenkin saatavana pieninä määrinä, joten voit tilata muutaman nähdäksesi, pidätkö suunnittelemastasi mallista ennen suuremman tilauksen tekemistä.

Et, emme tarjoa räätälöityjä kokoja, mutta suurin osa tuotteistamme on saatavana erikokoisina ja -muotoisina, joten voit hyvinkin löytää tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Ilman muuta, olemme täällä sinua varten. Meillä on suunnittelupalvelut auttamaan sinua tuotteiden suunnittelussa. Voit käyttää mitä tahansa suunnittelustudiomme ilmaisista malleista tai työskennellä jonkun suunnittelijamme kanssa luodaksesi ainutlaatuisia tuotteita. Haluatko uudistaa brändisi ulkoasua? 99designs by Vista auttaa herättämään visiosi eloon.

Se riippuu valitsemastasi toimitustavasta. Katso toimitusvaihtoehdot ja hinnat toimitussivultamme.

Se saattaa riippua suunnittelemastasi tuotteesta. Suosittelemme kuitenkin yleensä käyttämään mahdollisimman laadukkaita kuvia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kyllä. Voit ladata kuvia suoraan puhelimestasi tai tabletistasi samalla kun suunnittelet tuotettasi. Tällä hetkellä et voi ladata kuvia suoraan Google-kuvista, Facebookista tai Instagramista, joten tallenna kuvat ensin puhelimeesi.

Meillä on runsaasti vaihtoehtoja ja ideoita mainostuotteille, olipa kyse sitten tapahtumista tai messuilla mainostamisesta. Tutustu mainostuotesivuihimme.