Loading...

Räätälöidyt valokuvalahjat

Nämä ihastuttavat lahjat ovat täysin yksilöllisiä.
 
 
 
 
 

Yksilölliset taulut, jotka on suunniteltu juuri omaa huonettasi ajatellen

Tee mistä tahansa huoneesta iloinen paikka sisustuksella, joka sisältää kuvia rakkaista ihmisistä ja tärkeistä muistoista.

Käyttöesineitä, jotka tuovat iloa joka päivä

Luo suosikkikuvistasi lahjoja, joita niiden saajat voivat laittaa esille kotona tai toimistossa, käyttää päivittäin tai jopa pukea päälleen.

Yksilölliset kalenterit mihin tahansa tilaan ja tilaisuuteen

Lahjansaajan uusi suosikkitapa muistaa juhlapäivät ja pitää asiat järjestyksessä – sinun suunnittelemasi kalenterin avulla.

Anna lahjaksi jotakin, joka todella merkitsee saajalleen paljon – luo yksilöllinen valokuvalahja.

Puhelimessasi olevien kuvien ei ollut tarkoitus jäädä keräämään digitaalista pölyä – sen enempää kuin niiden kuvastamien muistojenkaan. Toiveidesi mukaan räätälöityjen valokuvalahjojen avulla voit muuttaa nämä kuvat ainutlaatuisiksi esineiksi, joita läheisesi katselevat ja käyttävät aina mielellään. Laajan tuote- ja mallivalikoimamme ansiosta voit luoda monenlaisia lahjoja käyttöesineistä (miten olisi yksilöllisellä painatuksella varustettu vesipullo?) tärkeisiin muistoesineisiin (vaikkapa rakkaan kummilapsesi ensimmäistä vuotta esittelevä valokuvakirja).

Sinun ei myöskään tarvitse käyttää vain valokuvia. Kattavien lahjavaihtoehtojemme ja tuotemalliemme avulla voit valita esineisiin mitä tahansa kuvia – olipa kyseessä monogrammisi tai jokin itse suunnittelemasi malli tai muu kuva. Anna vanhemmillesi canvas-taulu, jossa on heidän hääkuvansa ja vuosipäivänsä. Tai lahjoita parhaalle kaverillesi muki, jossa on hänen lempinimensä – siis se nimi, jolla vain sinä saat kutsua häntä. Vastaanottajasta tai tilaisuudesta riippumatta me voimme auttaa sinua luomaan jotakin täysin ainutlaatuista. Tuloksena on täydellinen lahja juuri haluamallesi henkilölle.

Usein kysyttyä

Tällä hetkellä emme toimita näytteitä. Useita tuotteitamme on kuitenkin saatavana pieninä määrinä, joten voit tilata muutaman nähdäksesi, pidätkö suunnittelemastasi mallista ennen suuremman tilauksen tekemistä.

Et, emme tarjoa räätälöityjä kokoja, mutta suurin osa tuotteistamme on saatavana erikokoisina ja -muotoisina, joten voit hyvinkin löytää tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Ilman muuta, olemme täällä sinua varten. Meillä on suunnittelupalvelut auttamaan sinua tuotteiden suunnittelussa. Voit käyttää mitä tahansa suunnittelustudiomme ilmaisista malleista tai työskennellä jonkun suunnittelijamme kanssa luodaksesi ainutlaatuisia tuotteita. Haluatko uudistaa brändisi ulkoasua? 99designs by Vista auttaa herättämään visiosi eloon.

Se riippuu valitsemastasi toimitustavasta. Katso toimitusvaihtoehdot ja hinnat toimitussivultamme.

Se saattaa riippua suunnittelemastasi tuotteesta. Suosittelemme kuitenkin yleensä käyttämään mahdollisimman laadukkaita kuvia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kyllä. Voit ladata kuvia suoraan puhelimestasi tai tabletistasi samalla kun suunnittelet tuotettasi. Tällä hetkellä et voi ladata kuvia suoraan Google-kuvista, Facebookista tai Instagramista, joten tallenna kuvat ensin puhelimeesi.

Meillä on runsaasti vaihtoehtoja ja ideoita mainostuotteille, olipa kyse sitten tapahtumista tai messuilla mainostamisesta. Tutustu mainostuotesivuihimme.