Loading...

Kirjeensulkijat

Huomaa: yksikköhinta koskee yhtä tarraa.


Anna kutsuille, ilmoituksille ja korteille tyylikäs loppusilaus aikaa tuhlaamatta. Tutustu omiin tarpeisiin räätälöitäviin mallipohjiin ja omien mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Suunnittele kirjekuori, joka erottuu muusta postista.

  • Halkaisija 38 mm
  • Kaksi paperilaatua
  • Liimatausta
  • Kirkkaat nelivärimallit

Suunnittelu vie vain hetken

Oletko valmis aloittamaan suunnittelun? Aloita tutustumalla täysin muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. (Onko sinulla oma valmis malli? Hyödynnä mallinlataustoimintoamme.) Kun olet löytänyt suosikkisi, tee siitä haluamasi näköinen lisäämällä yksityiskohtia ja valitsemalla juuri sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattitaidolla ja toimitetaan sinulle pian. Suunnittelemasi kirjeensulkijat toimitetaan sinulle tyylikkäinä, viimeisteltyinä ja käyttövalmiilta.

Lähetä juhlatunnelmaa

Etsitkö hyvän joulun kirjeensulkijoita? Lisää kirjeisiisi ja kortteihisi juhlatunnelmaa. Jouluaiheisia kirjeensulkijoita on saatavana kiiltävänä tai mattapintaisena. Elävän neliväripainatuksen ansiosta niiden avulla on helppo lisätä joulun tunnelmaa kutsuihin, kirjeisiin ja muihin. Valitse jouluaiheisista malleista, kuten lumihiutale, joulupukki ja monet muut. Tutustu jouluaiheisiin malleihin täällä.

VistaPrintin valikoimassa on Kirjeensulkijat mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit