Loading...

Vinyylibanderollit

Kasvata näkyvyyttäsi – sekä sisällä että ulkona – kestävien, kevyiden banderolliemme avulla. Tutustu toiveidesi mukaan muokattaviin mallipohjiin ja omien malliesi helppoon siirtämiseen palveluumme. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Auta ständiäsi, esittelypistettäsi tai myymälääsi erottumaan joukosta.

– 15 vakiokokoista vaihtoehtoa – Kolme sisä- ja ulkomateriaalivaihtoehtoa – Pysty- ja vaakasuuntaiset mallit – Valinnaiset purjerenkaat (suositellaan) ja tankotaskut – PVC-vapaa materiaalivaihtoehto nyt saatavana

Huomiota herättävä valinta Ohikulkijoiden huomio on kiinnitettävä muutamassa sekunnissa. Personoiduilla banderolleilla se onnistuu helpommin. Laadukkaan neliväripainatuksen ja vedenpitävien, haalistumattomien materiaalien ansiosta personoitua vinyylibanderollia on vaikea olla huomaamatta ripustuspaikasta huolimatta. Ja nyt voit valita kahdesta perinteisestä PVC-banderollimateriaalivaihtoehdosta tai uudemman PVC-vapaan polyesterivaihtoehdon.

Koot kaikkiin tarpeisiin, myös yksilöllisinä
Vinyylibanderolleistamme on saatavana useita perinteisiä kokoja, minkä ansiosta voit suunnitella tilaasi sopivan banderollin. Valitsetpa minkä koon tai materiaalin tahansa, voit lisätä banderolliin metalliset purjerenkaat sen helpompaa ja turvallisempaa käsittelyä varten. (Huomaa: Jos olet luomassa banderollia ulkokäyttöön, suosittelemme vahvistettuja PVC-banderolleja tai PVC-vapaita materiaalivaihtoehtoja, joihin on lisätty purjerenkaat.)

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Aloita PVC-vapaan polyesteri- tai vinyylibanderollin suunnittelu tutustumalla muokattaviin malleihin tai lataa ohjelmaan oma mallisi. Kun olet löytänyt suosikkisi, tee siitä omanlaisesi verkkostudiossamme: Voit lisätä siihen omia yksityiskohtia ja valita sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot, olipa kyseessä sisä- tai ulkokäyttöön tuleva banderolli. Jätä loput meille. Me huolehdimme tilauksesi ammattimaisesta painatuksesta ja toimituksesta. Vinyylibanderollisi toimitetaan sinulle hyvännäköisenä ja valmiina herättämään huomiota.

VistaPrintin valikoimassa on Vinyylibanderollit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit