Loading...

Ulkomainonta

Kerro yrityksestäsi tai tapahtumastasi huomiota herättävillä ja näyttävillä ulkokylteillä.

Yksilölliset liput ja ulkokyltit

Näiden tuotteiden avulla voit helposti tehdä jalkakäytävästä tai yrityksesi julkisivusta omaan brändäykseesi sopivan tilan, jonka varmasti kaikki huomaavat.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ulkomainonta on nyt trendikästä

Suosituimmat mainostuotteemme ulkokäyttöön.

 
 
 
 
 
 
 

Kun sinulla on kerrottavaa, ulkomainonta hoitaa sen puolestasi.

Täältä löydät yrityksellesi sopivan ulkokyltin tapahtumien mainostamiseen, ruokalistojen esittelyyn, alennusmyyntien ilmoittamiseen tai iloiseen tervetulotoivotukseen. VistaPrint tarjoaa erilaisia ​​ulkokäyttöön sopivia kylttivaihtoehtoja monenlaisiin yritystarpeisiin.

Aseta banderollit ja helposti siirrettävät A-telineet myymälän ulkopuolelle houkutellaksesi ohikulkijat sisään. Liitutaulukyltit on helppo päivittää aina tarvittaessa, jotta jalankulkijat näkevät, mitä sinulla on tarjolla kullakin hetkellä. Vedenkestävät, kevyet liput ohjaavat ihmiset suoraan tapahtumaasi tai terassillesi. Luo mukava tila messuille tai markkinoille värikkäällä reikävinyylibanderollilla tai roll up -ulkobanderollilla, joka erottuu joukosta.

Ulkokylttimme on valmistettu tuulen- ja säänkestävistä materiaaleista, joiden avulla voit kiinnittää ohikulkijoiden huomion ruoka-autoihin, ulkoterasseille, katumessuille, etupihoihin, parkkipaikoille ja moneen muuhun. Valitse vain tarvitsemasi ulkokyltti ja mallityyppi, ja lataa sitten oma mallisi tai valitse jokin laajasta valikoimastamme. Tuotteesi painatetaan kauniisti nelivärisenä ja toimitetaan nopeasti, jotta pääset levittämään sanaa mahdollisimman pian.

Usein kysyttyä

Meillä on laaja valikoima ulkokylttejä sekä yritys- että kotikäyttöön. Houkuttele ohikulkijoita ja kerro heille erikoistarjouksista, aukioloajoista jne. kevyellä A-telinekyltillä, tukevalla banderollilla, helposti päivitettävällä liitutaulukyltillä tai haalistumattomalla mainoskyltillä. Varmista, että kaikki näkevät viestisi väkijoukkoa myöden: tuulen- ja säänkestävät polyesteriliput on helppo pakata ja kuljettaa. Lipuissa on kirkkaat ja voimakkaat värit.

Ulkomainontavalikoimamme sisältää vankkoja, säänkestäviä vaihtoehtoja, jotka kestävät rankkojakin sääolosuhteita sekä vedenkestäviä kylttejä, jotka on helppo siirtää sisään ja ulos tarpeen mukaan.

Esimerkiksi reikävinyylibanderollimme ovat tuulen- ja UV-kestävää polyesterimateriaalia. Kaksipuoliset A-telinekyltit ovat haalistumattomia ja säänkestäviä, ja niiden mukana tulee suojakalvo julisteita varten. Polyesterilippumme kestävät rankkojakin sääolosuhteita ja jopa 59 km/h:n tuulen.

Kyllä, tällä hetkellä tarjoamme kaksipuolisia mainoskylttejä, A-telinekylttejä sekä liitutaulukylttejä.

Kaikkia ulkokylttejämme on helppo siirtää paikasta toiseen.