Loading...

Ulkomainonta ja tapahtumat

Kerro yrityksestäsi tai tapahtumastasi katseenvangitsevilla ja näyttävillä ulkokylteillä.

Ulkomainonta

Osoita asiakkaille oikea suunta huomiota herättävillä kylteillä.

Tapahtumat

Ota tapahtumista ja messuosastoista kaikki irti sopivilla myyntityökaluilla.

Myymälän edusta

Ensivaikutelmat ovat tärkeitä, joten tee omastasi pysyvä.

Messut ja tapahtumat

Näytä ammattimaisuutesi ja houkuttele tulevia asiakkaita.

Kaikki kyltit, banderollit ja opasteet

Yhden pysähdyksen paikka (lähes) kaikkiin markkinointitarpeisiisi.

Markkinointi

Hanki työkalut, joita tarvitset mainostamaan brändiäsi, tuotteitasi ja palveluitasi.

Yhteisö

Tutustuta asiakkaat brändiisi ja auta heitä tulemaan osaksi sitä.

Ulkomainonta on nyt trendikästä

Suosituimmat mainostuotteemme ulkokäyttöön.
Tarvitsetko apua alkuun pääsemiseen?
Työskentele yhdessä suunnittelijan kanssa luodaksesi logoja, brändituotteita ja paljon muuta.

Kun haluat jakaa uutisia, personoidut ulkomainontakylttimme auttavat siinä

Täältä löydät yrityksellesi sopivat ulkomainontakyltit tapahtumien mainostamiseen, ruokalistojen esittelyyn, alennusmyyntien ilmoittamiseen tai iloiseen tervetulotoivotukseen. VistaPrintillä on valikoima ulkokäyttöön sopivia kylttivaihtoehtoja moniin eri käyttötarkoituksiin.

Aseta banderollit ja helposti siirrettävät A-kyltit liikkeesi ulkopuolelle ohikulkijoita houkuttelemaan. Liitutaulutelineet on helppo päivittää aina tarvittaessa, jotta jalankulkijat näkevät, mitä sinulla on tarjolla kullakin hetkellä. Vedenkestävät, kevyet liput ohjaavat ihmiset suoraan tapahtumaasi tai terassillesi, missä he saavat lisätietoja näyttävistä vinyylibanderolleista. Luo ulkoilmamessuille ja -markkinoille oma tila värikkäällä reikävinyylibanderollilla tai huomiota herättävillä ja säänkestävillä julisteilla.

Yritysten ulkokyltit on valmistettu tuulen- ja säänkestävistä materiaaleista. Kylttien avulla voit kiinnittää ihmisten huomion ruokarekkoihin, ulkoterasseihin, katumarkkinoihin, parkkipaikkoihin ja moniin muihin kohteisiin. Sinun tarvitsee vain valita tarvitsemasi ulkoilmakyltin tyyppi ja malli tai ladata oma mallisi. Tuotteesi painetaan kauniisti nelivärisenä ja toimitetaan nopeasti, jotta pääset levittämään sanaa mahdollisimman pian.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Meillä on laaja valikoima ulkokylttejä sekä yritys- että kotikäyttöön. Houkuttele ohikulkijoita ja kerro heille erikoistarjouksista, aukioloajoista yms. kevyellä A-kyltillä, tukevalla banderollilla, helposti päivitettävällä liitutaulutelineellä tai haalistumattomalla mainoskyltillä. Varmista, että kaikki näkevät viestisi väkijoukkoa myöden: tuulen- ja säänkestävät polyesteriliput on helppo pakata ja kuljettaa. Reikävinyylibanderolleissa on kirkkaat ja voimakkaat värit.

Ulkomainontavalikoimamme sisältää tukevia, säänkestäviä malleja, jotka kestävät rankkojakin sääolosuhteita ja jotka voi jättää huoletta ulos. Valikoimasta löytyy myös vedenkestäviä kylttejä, jotka on helppo siirtää sisään ja ulos tarpeen mukaan.

Esimerkiksi reikävinyylibanderollimme ovat tuulen- ja UV-kestävää polyesterimateriaalia. Kaksipuoliset A-kyltit ovat haalistumattomia ja säänkestäviä. Niiden mukana tulee suojakalvo julisteita varten. Polyesterilippumme kestävät rankkojakin sääolosuhteita ja jopa 25 m/s:n tuulen.

Kaikkia ulkokylttejämme on helppo siirtää paikasta toiseen.