Loading...

Canvas-taulut

Elävöitä seiniä muistoja herättävillä valokuva-aarteilla tai iloisella grafiikalla. Kevyet canvas-taulut sisäänrakennetuilla ripustimilla on helppo ja nopea asettaa paikoilleen. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Siirrä kuvasi palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Suunnittele oma ainutlaatuinen galleriasi yksilöllisistä canvas-tauluista.

– Kuusi kokoa
– Venytetty canvas-materiaali – Puinen kehys sisäänrakennetulla ripustimella – Voimakas neliväripainatus
–Vaihtoehdot valokuvien, kuvien, tekstin ja muiden esillepanoon

Yksilöllisesti suunnitellut mestariteokset
Tiedätkö jonkun, jonka seinät kaipaisivat vähän piristystä tai kenties sinä)? Älä etsi enää. Yksilöllisillä canvas-tauluilla voit tehdä ihmisistä ja heidän lempipaikoistaan osan tyylikästä sisustusta. Olipa kyseessä kuva kaveriporukasta tai ystäväpariskunnasta, annat yhteisille muistoille pysyvän kodin.

Niin. Monta. Tyyliä.
Suunnittelugalleriastamme löydät canvas-tauluille vaihtoehtoja jokaiseen makuun valokuvakollaaseista eläinkeskeisiin kuviin. Valikoimaan kuuluu myös inspiroivia lainauksia, siistiä grafiikkaa ja lapsiystävällistä taidetta. Mitä sitten valitsetkin, rakkaallesi tarkoitetussa canvas-taulussa on haalistumaton painatus ja ripustin taulun ripustamiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että hän voi ripustaa taulun heti ja nauttia siitä vuosikausia.

Persoonallinen lahja
Suunnittele haluamasi canvas-taulu galleriassa. Valittuasi mallin on aika tuunata, lisätä valokuvia ja tekstiä tai jopa kokeilla eri värejä. Kun kaikki on valmista, tee tilaus ja jätä loppu meidän hoidettavaksemme. Painatamme ja valmistamme canvas-taulusi ammattitaidolla ja lähetämme sen sinulle tai haluamasi vastaanottajan osoitteeseen.

Yksinkertainen canvas-taulu painatuksella

VistaPrintin valikoimassa on Canvas-taulut mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit