Loading...

Kutsupaketit

Tunnelmaan sopivat paketit

Osta kaikki hääpaperitarvikkeet yhdestä paikasta ja luo yhdenmukainen ulkoasu, joka on juuri toiveidesi mukainen.

Upeat viimeistelyt

Leimasimet ja tarrat, jotka säästävät aikaa tinkimättä tyylistä? Me painamme ne.
Me katamme kaikki häätarvikkeisiin liittyvät tarpeesi
Löydät ihania tarvikkeita suunnittelun kaikkiin vaiheisiin – esimerkiksi päivämääräkortit, kiitoskortit ja paljon muuta.
Selaa kaikkia hääaiheisia tuotteita

Löydä kutsupaketti, joka sopii täydellisesti oman seremoniasi henkeen.

Tärkeä päiväsi lähestyy nopeasti ja sen mukana – kaikki ne perhoset vatsassa! Tähän jännittävään suunnitteluvaiheeseen kuuluu myös ystäviesi ja perheenjäseniesi kutsuminen mukaan iloiseen tilaisuuteesi. Olipa kyseessä vain lähipiirin kokoontuminen tai isot häät hulppeassa sijainnissa ulkomailla, VistaPrint tarjoaa käyttöösi upeat kutsupaketit, jotka vastaavat omaa ainutlaatuista tyyliäsi – ja budjettiasi.

Aloita tutustumalla kutsukorttien mallivalikoimaamme. Kun löydät mieleisesi mallipohjan, muokkaa sitä lisäämällä mukaan haluamasi päivämäärä, tapahtumapaikka ja kaikki muut tärkeät yksityiskohdat. Voit helposti hyödyntää samaa mallia RSVP-korteissasi, korttien koteloissa ja kirjekuorissa tai sekoittaa ja yhdistellä muita tyylejä ja luoda siten juuri toiveidesi mukaisen hauskan ja modernin ilmeen.

Kun kutsupakettisi malli on valmis, voit valita mieleisesi vaihtoehdot laadukkaista paperityypeistä: matta, kiiltävä paperi, pellavapaperi ja monet muut. Hyödyntämällä kirjekuorten maksutonta varustamista osoitteilla ja haluttaessa saatavilla olevia lisätarvikkeita (kuten palautusosoitetarrat ja leimasimet) iloisen postin lähettäminen kaikille vieraillesi käy nyt todella helposti.