Siirry suoraan pääsisältöön

Valokuvataulut

Suunnittele seinän keskiöön valokuva- tai jokin muu taulu. Kevyttä ja kestävää vaahtomuovia neliväripainatuksella. Tarkastele tietoja

Määrä
 
Siirrä kuvasi palvelimeenOnko sinulla jo malli?Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • Kaksi muotovaihtoehtoa
  • Takana kaksipuolinen liimanauha
  • 5 mm:n paksuista, mattapintaista Foamex-vaahtomuovia (PVC-vaahtolevy)
  • Kevyt ja kestävä
  • Kirkas neliväripainatus

Oletko valmis suunnittelemaan sydäntä lämmittävän ja yksilöllisen lahjan tai lisäämään tilaan persoonallista ilmettä? Valokuvataulumme ovat kevyt ja helppokäyttöinen sisustusvaihtoehto, jotka on suunniteltu täydentämään tilaasi, huoneen tunnelmaa tai tyyliä. Valokuvatauluissa on mattapintainen tuntuma ja kestävä rakenne. Voit valita kahdesta eri muodosta, neliöstä ja kuusisivuisesta kuusikulmiosta, ja lisätä tauluun suosikkikuvasi asettaaksesi ne esille kotisi käytävälle, olohuoneeseen tai makuuhuoneisiin. Valokuvataulujen takana oleva kaksipuolinen, itseliimautuva teippi tekee taulujen ripustamisesta tai uudelleen järjestämisestä nopeaa ja helppoa.

Aloita yksilöllisten valokuvataulujen luominen lataamalla sovellukseen korkearesoluutioinen kuva ja muokkaa se haluamallasi tavalla. Me hoidamme loput. Vaahtomuoviset valokuvataulusi toimitetaan valmiina asetettavaksi esille ja tuomaan iloa vuosikausiksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit