Loading...

Ripusta suosikkimuistosi esille valokuvataulujen avulla. 

  • Kaksi eri muotovaihtoehtoa
  • 3 materiaalivaihtoehtoa
  • Kiinnittyvä ja uudelleenasennettava
  • Kaksipuolinen liimapinta
  • Kevyt ja kestävä
  • Laadukas neliväripainatus

Hetkien ikuistamiseen
Viehättävä sisustuselementti, jonka voi ripustaa muutamassa minuutissa? Kyllä kiitos. Valokuvataulut kiinnittyvät suoraan seiniin, mikä tekee niistä nopean ja helpon tavan sisustaa. Lisäksi voit valita harjatun alumiinin, kirkkaan akryylin tai kevyen vaahtomuovimateriaalin, joten löydät tyylin, joka sopii tiloihisi saumattomasti. Kokeile kolmen kuvan vauvataulua lastenhuoneeseen tai hääkuvakokonaisuutta toimistoon, jotain mikä ilostuttaa päivää. 

Uudista sisustusta
Valokuvatauluja on helppo siirtää ja järjestellä uudelleen. Kätevää kun haluat vähän vaihtelua. Aseta kuvataulut uuteen järjestykseen tai vaihda ne uusiin. Valittavanasi on kaksi taulun muotoa, joten voit luoda ainutlaatuisen, sisustukseesi sopivan gallerian. Ei tarvitse stressata seinistäsi. Taulujen liimanauhat eivät vahingoita useimpia pintoja tai jätä niihin jälkiä.

Kuvien sujuva lataus
Uudelleen kiinnitettävien valokuvataulujen luominen on yksinkertaista. Valitse muoto, lataa kuvat ja tee sitten mahdolliset muutokset suunnittelustudiossamme. Sitten kun olet tyytyväinen, me huolehdimme lopusta painamalla ja toimittamalla tuotteen sinulle. Taulusi toimitetaan liimanauhojen kanssa, joten voit ryhtyä heti ripustamaan niitä. Tai mieluumminkin kiinnittämään.  

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit