Loading...

Muokattavat USB-muistitikut

Yksilölliset USB-muistitikut luovat yhtenäisen, brändätyn ilmeen, jonka ansiosta yrityksesi on helppo muistaa. USB-muistitikut ovat ihanteellisia messuille ja yritystapahtumiin. Niiden avulla pidät tärkeät asiakirjat aina käsillä.

1 tulos
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
1 tulos


-

  • Onko sinulla jo malli?
    Lataa se palvelimeen, niin voit katsoa sitä eri tuotteissa
  • Suosituin tuote
    USB-muistitikku 8 Gt
    Pikatoimitus saatavilla

Lisää brändättyihin USB-muistitikkuihin logosi tai yrityksesi nimi.

Yksilöityjen USB-tikkujen avulla annat yrityksellesi ammattimaisen brändätyn ilmeen. Muistitikut sopivat mainosti yrityskokouksiin sekä mainoslahjaksi messuille ja tapahtumiin, joissa ne auttavat ihmisiä muistamaan yrityksesi. Käytä niitä myymälän myyntiesitteiden, yritysesittelyjen, luetteloiden ja muiden tallentamiseen.

Brändättyjä USB-muistitikkujamme on helppo muokata omiin tarpeisiin. Aloita lataamalla logosi tai suunnittele painatus itse käyttämällä muokattavaa grafiikkaa ja tekstiä. Intuitiivisen online-suunnittelustudiomme avulla viimeistelet yksilöidyn muistitikkusi helposti. Asiakaspalvelutiimimme on myös aina valmis auttamaan, jos tarvitset tukea prosessin aikana.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Totta kai. Voit ladata tiedoston seuraavissa formaateissa: .png, .jpg, .ppt, .ai ja .pdf.

Vaihtoehtoja on useampia. Yksiväriset tai neliväripainetut muistitikut ovat ihanteellisia mainoslahjoja. Laserkaiverretuissa muistitikuissa taas on pysyvä ja tarkka viimeistely, joten ne sopivat parhaiten lahjoiksi työntekijöille tai tuomaan brändisi persoonallisuutta asiakastapaamisiin.

Kyllä, joillakin muokattavilla USB-tikuillamme ei ole minimitilausmäärää, joten voit tilata halutessasi vain yhden. Muista, että yksikköhinta laskee, mitä suuremman määrän lisäät ostoskoriin. Mainostarkoitukseen käytettäviä USB-tikkuja kannattaa siis ostaa bulkkitavarana.

Eri USB-malleissa on muistia 1–32 Gt. Voit suodattaa "USB-muistin" mukaan löytääksesi tarpeittesi mukaisen muistitikun.

Meillä on valikoima yksilöitäviä USB-tikkuja, kuten kääntyviä muistitikkuja ja irrotettavalla korkilla varustettuja tikkuja sekä hyvin ohuita USB-muistitikkuja (jotka mahtuvat kätevästi taskuun tai lompakkoon).