Loading...

Anna käyntikortillesi hienostunut ulkoasu ja tunnelma.

– Kolme eri kokovaihtoehtoa – Pinnoittamaton 300 g/m²:n paperi – Kaksi kulmavaihtoehtoa: vakio tai pyöristetty – Käsituntuma: Canvas – Elävä neliväripainatus – FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti valmistetuista materiaaleista

Tee ikimuistoisia kortteja
Haluatko antaa kortin, joka tuntuu tuoreelta ja uudelta? Teksturoitu pinnoittamaton paperilaatu saattaa olla juuri sitä, mitä etsit. Tämä korkealaatuinen kevyesti aallotettu paperi tuntuu kangasmaiselta, mikä auttaa korttiasi erottumaan perinteisemmistä kiiltävistä tai mattapintaisista korteista. Koska etu- ja takapuoli on päällystämätön, siihen on helppo kirjoittaa käsin.

Suunnittele ainutlaatuinen kortti
Luo ainutlaatuinen käyntikortti teksturoidusta pinnoittamattomasta paperilaadusta. Valittavanasi on kolme kokoa ja kaksi kulmavaihtoehtoa (neliö tai pyöristetty) edustamaan brändiäsi. Pinnoittamaton 300 g/m²:n paperilaatu on teksturoitu ja kangasmainen, ja sen käsinkosketeltava laatu jää mieleen. Neliväripainatuksemme takaa, että mallisi erottuu muista. Tutustu muokattaviin vaihtoehtoihin ja luo kortti, joka kuvastaa brändiäsi ja arvojasi.

Sujuva tilausprosessi
Oletko valmis luomaan teksturoidun ja pinnoittamattoman kortin? Aloita tutustumalla muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. (Jos sinulla on jo oma valmis malli, voit käyttää helppoa mallinlataustoimintoamme.) Valittuasi suosikkisi voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen haluamasi yksityiskohdat. Me huolehdimme lopusta. Tyylikkäät kortit toimitetaan sinulle ammattimaisesti viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Asiakasarvostelut

2 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  1
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  1
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu


2 asiakasta on arvostellut tuotteen

Pieni pettymys edelliseen tilaukseen verrattuna.

8. huhtik. 2024 | Marketta

Tilasin aiemmin lähes samat käyntikortit, sama yritykseni logo mutta pieniä muutoksia tekstissä, sama paperivalinta. Teksti on hyvä, mutta tällä kertaa logon värit olivat haaleammat. Pettymys siinä mielessä, että ensimmäinen erä oli todella hyvä, joten nyt oletin saavani samaa laatua.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Pahoittelemme, ettei tuote vastannut odotuksiasi. Näkisimme mielellämme kuvia vastaanottamastasi tuotteesta, jotta voimme työskennellä laadun parantamiseksi. Voit ottaa yhteyttä meihin tyytyväisyystakuun puitteissa. Asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 9-18 numerossa 0800 145 724.

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Laadukas tuote

18. helmik. 2023 | Juha

Hyvälaatuinen tuote edullisesti, ei mitään moitetta.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Juha, kiitos palautteestasi. Mukava kuulla, että tuotteen laatu oli hyvä ja hinta myös sopiva! :) Tervetuloa ostoksille jatkossakin. Ystävällisin terveisin, VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-2

VistaPrintin valikoimassa on Teksturoidut pinnoittamattomat käyntikortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit