Siirry suoraan pääsisältöön

Muotoonleikatut tarrat

Muunna oma logosi tai haluamasi kuva ainutlaatuiseksi tarramalliksi. Vettä hylkivät, yksilöllisesti leikattavat muovitarrat on helppo luoda Upload & Go -suunnitteluprosessimme avulla. Tarkastele tietoja

Koko
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys
  • 6 kokovaihtoehtoa
  • Valkoinen muovipinta
  • Erityisen paksu, kielekkeellinen taustapaperi
  • Mukautetut muodot käytettävissä
  • Kirkas neliväripainatus
  • Upload & Go -suunnitteluprosessi

Etsitkö uusia ideoita yrityslahjoja varten? Muotoonleikattujen tarrojen avulla ihmiset voivat halutessaan lisätä logosi helposti esimerkiksi juomapulloihin, kannettaviin tietokoneisiin ja moniin muihin esineisiin. Valkoiset muovitarramme voidaan leikata mihin tahansa haluamaasi muotoon, olipa oma tyylisi elegantti tai hiukan rosoisempi. Ja helposti irrotettavan kielekkeellisen taustan ja terävän neliväripainatuksen ansiosta tarrat luovat aina ammattimaisen vaikutelman.

Oletko valmis luomaan omasi? Upload & Go -suunnitteluprosessimme avulla omien muotoonleikattujen tarrojesi luominen on nopeaa ja vaivatonta. Kun olet siirtänyt logosi tai kuvasi palveluumme, joku suunnittelueksperteistämme muuttaa sen ainutlaatuiseksi tarraksi. Lähetämme mallin sinulle sähköpostitse, ja voit joko hyväksyä sen tai pyytää siihen muutoksia. Kun olet siihen täysin tyytyväinen, me painamme tarrasi ja toimitamme ne sinulle. Ne saapuvat käyttövalmiina – ja valmiina tulemaan huomatuiksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit