Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...

Käyntikortit pyöristetyillä kulmilla

Ota kilpailijoista erävoitto vetämällä kulmat suoriksi. Tutustu omien tarpeidesi mukaan muokattaviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Valitse sulavalinjaiset ja itsevarman vaikutelman antavat käyntikortit.

  • Paperin koko on 85 x 55 mm.
  • Valittavana on 10 eri paperilaatua.
  • 6 mm pyöristetyt kulmat.
  • Terävä neliväripainatus.
  • Mahdollisuus tilata kohdelakkaus.

Haluatko erottua eduksesi verkostoitumistapahtumissa, konferensseissa ja muissa tilaisuuksissa? Vedä kulmat suoriksi ja ota erävoitto kilpailijoista pyöristetyillä kulmilla varustetuilla käyntikorteilla. Pyöristetyt kulmat antavat kortille raikkaan ja modernin ilmeen. Ne myös auttavat erottamaan itse suunnittelemasi kortin muista, kun kortit on pinottu päällekkäin.

Oletko valmis aloittamaan? Tutustu ensin tarpeidesi mukaan räätälöitävien mallipohjien laajaan valikoimaan. (Onko sinulla jo oma käyttövalmis malli? Hyödynnä mallinlataustoimintoamme.) Kun olet valinnut suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä omat tiedot (kuten yrityksen nimen, logon, verkko-osoitteen jne.) ja valitsemalla paperilaadun, jotka sopii malliisi ja tyyliisi parhaiten. Terävä, kirkasvärinen painatus antaa painetuille korteillesi upean ilmeen: näitä kortteja voit jakaa kontakteillesi tyytyväisin mielin.

VistaPrintin valikoimassa on Käyntikortit pyöristetyillä kulmilla mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit