Loading...

Metallinhohtoiset käyntikortit

Lisää kiiltävää korostusta korttiisi tuodaksesi esiin tekstiä, logoa tai muuta. Muokkaa malliasi ja valitse, mihin osaan haluat foliopainatuksen. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Korosta avaintietoja ja kuvia metallinhohtoisilla käyntikorteilla.

– Kiiltävä tai mattapintainen paperi – Neliönmuotoinen vaihtoehto –Kiiltävä, metallinhohtoinen foliopainatus etupuolelle – Mattapinta, jolle on helppo kirjoittaa, takapuolella

Kiiltävät käyntikortit
Oletko valmis siirtymään vakiomallista erottuvaan? Metallinhohtoisissa käyntikorteissa voit lisätä foliopainatusta mallisi tiettyihin osiin, kuten yrityksen nimeen, logoon tai muuhun tekstiin. Kiiltävä viimeistely lisää korttiisi kerroksen luovuutta ja ammattimaista tyyliä. Ja kiilto täydentää kauniisti näyttävää tekstiä ja korkeakontrastisia värejä.

Tyyli ja pääkohdat
Vaikka metalliset käyntikortit yksinkertaisesti näyttävät hyvältä, ne myös auttavat asiakkaita löytämään nopeasti tärkeät kohdat. Voit korostaa kortin avaintietoja tai muita kohtia, joiden haluat erottuvan. Se voi auttaa pitämään ajankohtaista viestintää, päivityksiä tai brändäystä päällimmäisenä mielessä.

Helppo suunnitella
Aloita valitsemalla yksi mallipohjistamme tai lataa oma mallisi. Käytä sitten korostuksia luomaan herättävä, ikimuistoinen ilme. Useimmissa tapauksissa voit valita tarkalleen mihin haluat lisätä metallinhohtoisen foliopainatuksen. Ja ellet ole varma siitä, miten se tehdään, voit pyytää apua.

VistaPrintin valikoimassa on Metallinhohtoiset käyntikortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit