Loading...

Metallinhohtoiset käyntikortit

Lisää kiiltävää korostusta korttiisi tuodaksesi esiin tekstiä, logoa tai muuta. Muokkaa malliasi ja valitse, mihin osaan haluat foliopainatuksen. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Korosta avaintietoja ja kuvia metallinhohtoisilla käyntikorteilla.

– Kiiltävä tai mattapintainen paperi – Neliönmuotoinen vaihtoehto –Kiiltävä, metallinhohtoinen foliopainatus etupuolelle – Mattapinta, jolle on helppo kirjoittaa, takapuolella

Kiiltävät käyntikortit
Oletko valmis siirtymään vakiomallista erottuvaan? Metallinhohtoisissa käyntikorteissa voit lisätä foliopainatusta mallisi tiettyihin osiin, kuten yrityksen nimeen, logoon tai muuhun tekstiin. Kiiltävä viimeistely lisää korttiisi kerroksen luovuutta ja ammattimaista tyyliä. Ja kiilto täydentää kauniisti näyttävää tekstiä ja korkeakontrastisia värejä.

Tyyli ja pääkohdat
Vaikka metalliset käyntikortit yksinkertaisesti näyttävät hyvältä, ne myös auttavat asiakkaita löytämään nopeasti tärkeät kohdat. Voit korostaa kortin avaintietoja tai muita kohtia, joiden haluat erottuvan. Se voi auttaa pitämään ajankohtaista viestintää, päivityksiä tai brändäystä päällimmäisenä mielessä.

Helppo suunnitella
Aloita valitsemalla yksi mallipohjistamme tai lataa oma mallisi. Käytä sitten korostuksia luomaan herättävä, ikimuistoinen ilme. Useimmissa tapauksissa voit valita tarkalleen mihin haluat lisätä metallinhohtoisen foliopainatuksen. Ja ellet ole varma siitä, miten se tehdään, voit pyytää apua.

Asiakasarvostelut

3 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  2
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  1
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu

3 asiakasta on arvostellut tuotteen

Super tyytyväinen

22. huhtik. 2023 | Piia

Tuote on kerrassaan loistava. Suunnittelin sen täysin itse ja se on saanut valtavan määrän kehuja asiakkailta. Kortti on todella laadukas ja näyttää siltä että siihen on panostettu!

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Piia, kiitos palautteestasi. Ihana kuulla, että tuote on sitä mitä toivoitkin! :) Mukava myös kuulla, että asiakkaat ovat samaa mieltä ja tykkäävät korteista. Tervetuloa ostoksille jatkossakin ja mukavaa alkavaa viikkoa! Ystävällisin terveisin, VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

muuttunut väri

16. heinäk. 2016 | vaakuna

Tilasin metallohohto käyntikortteja jo aiemmin tilaamieni mallin pohjalta. Aiemmat olivat tavallisia . Uudet kortiti olivat erinomaisia, paitsi että kortissa olevan vaakunan valkoinen väri oli muuttunut hopean väriksi. Muuttiko metallihohto ominaisuus valkoisen hopeaksi vai miksi väri muuttui?

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

ihan mahtava

29. huhtik. 2015 | merilyn76

käyntikortit oli helppo tehdä valmiseen pohjaan ja valinnanvara myös paperinlaatuun. lopputulos oli kaunis ja juuri sellainen mitä toivoin. huipuksi vielä edullinen hinta!

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo

Näytetään arvostelut 1-3

VistaPrintin valikoimassa on Metallinhohtoiset käyntikortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit