Loading...

Ihastusta herättävät teemat

Etsi juuri sinua parhaiten kuvaava kutsukortti.

Valitse päivämäärä

Lähetä muista päivämäärä -kortit tyyliisi täydellisesti sopivine yksityiskohtineen. Ne ovat ikään kuin sinä ja kumppaniasi yhdessä.

Kutsukortit ja paperitarvikkeet

Kaikki tarvitsemasi paperitarvikkeet. Selaa malleja tai pyydä jotain ainutlaatuista. Hääaiheisia kuvituksia ehkäpä?

Hauskuutta ennen alttarille astumista

On monia syitä juhlia ennen suurta päivää. Osta kortteja, kutsuja ja muita ennen häitä järjestettäviä juhlia varten.

Koristelupäivä

Näin loihdit henkeäsalpaavan tunnelman – hyödynnä upeita kylttejä, yhteensopivia ruokalistoja ja paljon muuta.

Pidä ihana päivä muistoissasi ikuisesti

Pidä ihana päivä muistoissasi upeiden valokuvakirjojen ja -printtien avulla.

Tehdään hääpaperitarvikkeistasi kauniita ja aidosti sinun näköisiäsi.

Oletpa sitten juuri aloittanut hääsuunnittelun tai olet jo valmis tilaamaan hääkorttisi verkosta, hääkokoelmastamme löydät varmasti näköisesi tuotteet. Hääkorttimallimme perustuvat suosituimpiin trendeihin ja teemoihin, joten on helppo löytää jotain, joka tuntuu raikkaalta ja sopii tunnelmaasi ja budjettiisi. Suunnittelustudiossamme voit toteuttaa omaa tyyliäsi vielä enemmän lisäämällä valitsemaasi malliin ylellisiä yksityiskohtia. Ajattelepa kaikkia valittavanasi olevia kauniita papereita, kimaltelevaa painatusta ja särmättyjä reunuksia.

Jos haluat todella persoonallisen vaikutelman, harkitse itse suunniteltua kuvitusta. Työskentelemällä yhdessä suunnittelupalvelujemme kanssa voit pyytää uniikin kuvauksen hääpaikastasi, sinusta ja kumppanistasi, lemmikistäsi tai muusta. Kun kuvitus on valmis, painamme sen hääpaperitarvikkeisiisi. Ja jos sinulle tulee kysyttävää matkan varrella, tukiasiantuntijamme ovat valmiina auttamaan. Olihan “kyllä”-sanan sanominenkin lopulta helppoa. Kuten häiden suunnittelunkin tulisi olla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Se riippuu tapauksesta. Jos aloitat hääsuunnittelun lähettämällä muista päivämäärä -kortit, niihin tulee sisällyttää häiden päivämäärä ja paikka (vaikka juhlapaikkaa ei olisikaan vielä varattu) sekä sinun ja kumppanisi nimet. Voit myös ilmoittaa kortissa, että virallinen kutsu seuraa myöhemmin. Hääkutsuihin suosittelemme liittämään mukaan osallistumispyynnön, parin nimet, paikan, päivämäärän ja kellonajan sekä tiedot tilaisuudesta. Periaatteessa kaikki tiedot, joita vieraasi tarvitsevat suunnitellessaan häihinne osallistumista.

Erityisesti hääkutsuissa muutama yksityiskohta on parempi jättää sanomatta. Suosittelemme jättämään mainitsematta lahjalistat ja häitä edeltävät tai sen jälkeiset tapahtumat. Nämä tiedot on paras jakaa suullisesti. Lisäksi, jos aiot pitää vain aikuisille tarkoitetut häät, siitä on paras kertoa hienovaraisesti. Yksi tapa on osoittaa kirjekuoret vain kutsutuille henkilöille.

Hääpaperitarvikkeet sisältävät kaikki erilaiset painotuotteet, joita tarvitaan häiden suunnittelussa ja hääpäivää koskevan tiedon jakamisessa mukaan lukien kutsu-, kiitos- ja muista päivämäärä -kortit sekä hääpäivän ohjelmat ja paljon muuta.

Se on sinusta itsestäsi kiinni. Haluatpa sitten lisätä kukkasia, rustiikkisia reunuksia, klassisia fontteja tai kuvitusta tapahtumapaikastasi, häämallistossamme on paljon mallivaihtoehtoja valittavana. Ja jos sinulla on jo idea mielessä, suodata muokattavat hääkorttimme tyylin, koon tai värin mukaan löytääksesi suosikkisi.

Se ei ole välttämätöntä. Vaikka yleensä muista päivämäärä -korteissa, hääkutsuissa, kiitoskorteissa ja muissa käytetään samaa mallia ja väripalettia, se ei ole välttämätöntä. Jos kuitenkin haluat luoda niille yhtenäisen ilmeen, voit helposti soveltaa hääkutsumalliasi kaikkiin paperitarvikkeisiin.

Kyllä. Omien hääkutsujen kirjoittaminen käsin on hieno tapa lisätä niihin persoonallisuutta, jota kutsuvieraat varmasti arvostavat. Varmista vain, että kirjoitus on luettavissa ja kaikki tarvittavat tiedot (vastaanottajan nimi ja osoite) ovat hääkortissa.

Ei ole sääntöjä siitä, mitä paperitarvikkeita tarvitset tärkeää päivääsi varten. Se riippuu sinusta ja kumppanistasi! Suosittelemme kuitenkin paria erilaista yhdistelmää:

– Klassinen hääpaperitarvikepaketti, joka sisältää muista päivämäärä -kortin, hääkutsun ja vastausta pyydetään - tai liitekortin. Myös hääohjelmat ja ruokalistat vieraille juhlapäiväksi. – Digitaalinen vaihtoehto, joka sisältää QR-koodin fyysisessä hääkutsussa ja linkin hääsivustollesi. Vista x Wixinavulla voit luoda helposti kauniin verkkosivuston, joka voi toimia hääkirjeenvaihdon perustana mukaan lukien verkon kautta lähetettävät vastaukset, lahjalistat, juhlatilaisuuden yksityiskohdat, näppärät hää-hashtagit ja muut. Tätä vaihtoehtoa käytettäessä suosittelemme lisäämään pakettiin muista päivämäärä -kortin tai - magneetin lähetettäväksi ennen kutsua. Myös hääohjelmat ja ruokalistat ovat käteviä olla olemassa.

Jommankumman edellä mainitun lisäksi suosittelemme kiitoskortteja, joiden avulla voit kiittää vieraitasi tärkeään päivään osallistumisesta. Ne ovat myös kätevä tapa hääkuvien esittelyyn.