Loading...

Häiden suunnittelu

Rakkaustarinanne on vasta alkamassa. Löydät palvelustamme kaiken tarvitsemasi seuraavia vaiheita varten – edullisesti.

Selaa kaikkia hääaiheisia tuotteita

Kaikki tarvitsemasi kutsukortteja, morsiusjuhlia, hääpäivää ja kiitoskortteja varten. Me painamme kaiken.

Miksi valita VistaPrint?

Koska hääsi ansaitsevat parasta mitä on tarjolla. Tutustu siihen, miten eroamme eduksemme muista alan palveluista.
Laatua, joka sopii kaikkiin budjetteihin
Kaikki häätuotteemme on valmistettu – ja hinnoiteltu – sinua ajatellen. Tämä tarkoittaa, että voit toteuttaa unelmapäiväsi joutumatta konkurssiin!
Malleja joka makuun
Tutustu malleihin, jotka täydentävät mitä tahansa valitsemaasi teemaa tai tyyliä (valikoimissamme on satoja erilaisia vaihtoehtoja), ja räätälöi sitten jokainen yksityiskohta haluamallasi tavalla.
Autamme sinua aina mielellämme
Tarvitsitpa lisätietoa tuotteista tai ammattilaisapua suunnitteluprosessiin, asiantuntijatiimimme on aina käytettävissäsi.
Luotettu palvelu jo yli 20 vuoden ajan
VistaPrint on ollut yksilöllisesti painatettujen tuotteiden edelläkävijä jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Jos tarvitset jonkin tietyn tuotteen häitäsi varten, me painatamme sen sinulle.

Hääpäivän suosituimmat tuotteet

Se on virallista – tulevat morsiamet ja sulhaset ovat erityisen ihastuneita näihin tuotteisiin.

Hääkutsut

Luo unelmiesi kutsut edullisesti. Laaja valikoima eri tyylejä ja paperilaatuvaihtoehtoja.

Save the date -kortit

Ilmoita tärkeästä päivästä mieleenpainuvan, oman näköisesi mallin avulla.

Vastausta pyydetään -kortit

Tee vastaamisesta helppoa. Helposti muokattava malli.

Ohjelmakortit

Laadi juhlaohjelma hääjuhliin ja muihin erityisiin tapahtumiin.

Ruokalistakortit

Lisää istumapaikkajärjestyksen viehättävyyttä tyyliisi sopivilla personoidulla ruokalistoilla.

Morsiusjuhlien kutsukortit

Juhli tyylikkäästi. Laaja valikoima paperilaatuvaihtoehtoja, joihin on saatavilla vakiokulmat tai pyöristetyt kulmat.

Kiitoskortit

Kiitä osallistujia tapahtuman jälkeen erityisellä viestillä, jonka ilme sopii juhlan teemaan.

Yksilölliset mallit alkaen 10 €

Onko sinulla jokin erityinen idea hääpäivääsi varten? Voit tehdä siitä todellisuutta työskentelemällä yhdessä VistaPrint-suunnittelijan kanssa.

Suunnitteluapua maksutta

Me autamme sinua viimeistelemään kaikki suunnittelumallisi hääkutsuista tervetulokyltteihin. Ota meihin yhteyttä chatin kautta, puhelimitse tai täyttämällä yhteyspyyntölomake.

Esittelyssä vuoden 2024 kutsukortit

Löydä trendikkäitä kutsuja, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa teemaan, ja lisää sitten mukaan oma persoonallinen silauksesi.

Hauskoja yksityiskohtia

Olet löytänyt juuri toiveidesi mukaisen paperitarviketyylin. Lisää siihen seuraavaksi haluamasi foliopainatukset, erityisen muotoiset kulmat tai oma monogrammisi.
Foliopainatuksen värit

Foliopainatuksen värit

Lisää paperiisi kohokuvioitu kalvo, joka hohtaa ja kiiltää. Saatavilla kolmena huomiota herättävänä värinä.
 
Foliopainatuksen värit

Foliopainatuksen värit

Lisää paperiisi kohokuvioitu kalvo, joka hohtaa ja kiiltää. Saatavilla kolmena huomiota herättävänä värinä.
 
Kulmien tyylit

Kulmien tyylit

Olipa valintasi vakiotyyppiset, pykäreunaiset tai pyöristetyt kulmat, ne tuovat oman lisänsä häätarvikkeidesi tunnelmaan.
 
Kulmien tyylit

Kulmien tyylit

Olipa valintasi vakiotyyppiset, pykäreunaiset tai pyöristetyt kulmat, ne tuovat oman lisänsä häätarvikkeidesi tunnelmaan.
 
Monogrammin lataus palveluun

Monogrammin lataus palveluun

Ajaton tapa antaa paperitarvikkeillesi täysin omintakeinen ulkoasu. Sinun tarvitsee vain siirtää monogrammisi palveluun, ja me lisäämme sen suoraan hääkortteihisi.
 
Monogrammin lataus palveluun

Monogrammin lataus palveluun

Ajaton tapa antaa paperitarvikkeillesi täysin omintakeinen ulkoasu. Sinun tarvitsee vain siirtää monogrammisi palveluun, ja me lisäämme sen suoraan hääkortteihisi.
 
Luo QR-koodi maksutta
Linkitä se sitten hääsivustoosi, lahjarekisteriisi, nopeaan RSVP-lomakkeeseen tai – jos haluat tunnelmoida toden teolla – kosintavideoosi.

Löydä hääkortit ja kaikki perustarvikkeet, jotka näyttävät kauniilta ja tuntuvat aidosti omanlaisiltasi.

Oletpa sitten juuri aloittanut hääsuunnittelun tai olet jo valmis tilaamaan hääkorttisi verkosta, hääkokoelmastamme löydät varmasti näköisesi tuotteet. Hääkorttimallimme ja koristeemme perustuvat suosituimpiin trendeihin ja teemoihin, joten löydät varmasti jotakin, joka tuntuu raikkaalta ja sopii tunnelmaasi (ja myös budjettiisi). Suunnittelustudiossamme voit toteuttaa omaa tyyliäsi vielä enemmän lisäämällä valitsemaasi malliin ylellisiä yksityiskohtia. Valitse mieleisesi kauniista papereista, kimaltelevista painatusvaihtoehdoista ja upeista väreistä.

Jos haluat todella persoonallisen vaikutelman, harkitse itse luotua mallia. Työskentelemällä yhdessä suunnittelupalveluidemme kanssa voit pyytää uniikin kuvituksen hääpaikastasi, sinusta ja kumppanistasi, lemmikistäsi tai muista haluamistasi aiheista. Olivatpa kyseessä kutsukortit vieraille tai opasteet hääpäivää varten, me varmistamme, että lopputulos on varmasti juuri toivomasi kaltainen. Kun mallisi on valmis, me painatamme sen häidesi paperitarvikkeisiin. Ja jos sinulle tulee kysyttävää matkan varrella, tukiasiantuntijamme ovat valmiina auttamaan. Olihan “kyllä”-sanan sanominenkin lopulta helppoa. Kuten häiden suunnittelunkin tulisi olla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Se riippuu tapauksesta. Jos aloitat hääsuunnittelun lähettämällä muista päivämäärä -kortit, niihin tulee sisällyttää häiden päivämäärä ja paikka (vaikka juhlapaikkaa ei olisikaan vielä varattu) sekä sinun ja kumppanisi nimet. Voit myös ilmoittaa kortissa, että virallinen kutsu seuraa myöhemmin. Hääkutsuihin suosittelemme liittämään mukaan osallistumispyynnön, parin nimet, paikan, päivämäärän ja kellonajan sekä tiedot tilaisuudesta. Periaatteessa kaikki tiedot, joita vieraasi tarvitsevat suunnitellessaan häihinne osallistumista.

Erityisesti hääkutsuissa muutama yksityiskohta on parempi jättää sanomatta. Suosittelemme jättämään mainitsematta lahjalistat ja häitä edeltävät tai sen jälkeiset tapahtumat. Nämä tiedot on paras jakaa suullisesti. Lisäksi, jos aiot pitää vain aikuisille tarkoitetut häät, siitä on paras kertoa hienovaraisesti. Yksi tapa on osoittaa kirjekuoret vain kutsutuille henkilöille.

Hääpaperitarvikkeet sisältävät kaikki erilaiset painotuotteet, joita tarvitaan häiden suunnittelussa ja hääpäivää koskevan tiedon jakamisessa mukaan lukien kutsu-, kiitos- ja muista päivämäärä -kortit sekä hääpäivän ohjelmat ja paljon muuta.

Se on sinusta itsestäsi kiinni. Haluatpa sitten lisätä kukkasia, rustiikkisia reunuksia, klassisia fontteja tai kuvitusta tapahtumapaikastasi, häämallistossamme on paljon mallivaihtoehtoja valittavana. Ja jos sinulla on jo idea mielessä, suodata muokattavat hääkorttimme tyylin, koon tai värin mukaan löytääksesi suosikkisi.

Se ei ole välttämätöntä. Vaikka yleensä muista päivämäärä -korteissa, hääkutsuissa, kiitoskorteissa ja muissa käytetään samaa mallia ja väripalettia, se ei ole välttämätöntä. Jos kuitenkin haluat luoda niille yhtenäisen ilmeen, voit helposti soveltaa hääkutsumalliasi kaikkiin paperitarvikkeisiin. Tässä on joitakin hyödyllisiä vinkkejä, jotka sinun kannattaa pitää mielessäsi suunnitellessasi yhdenmukaisia häätarvikkeita:

  • Valitse teema ja väripaletti.
  • Aloita suunnittelu kutsusta.
  • Hyödynnä samaa mallia muissa haluamissasi tuotteissa, kuten päivämääräkorteissa, RSVP-pyynnöissä ja kiitoskorteissa.
  • Säilytä yhtenäinen ilme fonttien, värien ja suunnitteluelementtien suhteen.

Kyllä. Omien hääkutsujen kirjoittaminen käsin on hieno tapa lisätä niihin persoonallisuutta, jota kutsuvieraat varmasti arvostavat. Varmista, että teksti on helposti luettavissa ja että kaikki tarvittavat tiedot (vastaanottajan nimi ja osoite) ovat hääkortissa.

Ei ole sääntöjä siitä, mitä paperitarvikkeita tarvitset tärkeää päivääsi varten. Se riippuu sinusta ja kumppanistasi! Suosittelemme kuitenkin pari eri yhdistelmää:

  • Klassinen hääpaperitarvikepaketti, joka sisältää save the date -kortin, hääkutsun sekä vastaus- tai liitekortin. Tarvitset todennäköisesti myös hääohjelmat ja ruoka- ja juomalistat, jotka vierailla on nähtävissään hääpäivän aikana.
  • Osittain digitaalinen vaihtoehto, joka sisältää fyysisessä hääkutsussa näytettävän QR-koodin sekä linkin hääsivustoosi. Valitessasi tämän vaihtoehdon voit luoda näyttävän verkkosivuston, joka toimii häidesi keskeisenä tiedonvälityspaikkana, mukaan lukien verkon kautta lähetettävät vastaukset kutsuun, lahjalistat, juhlatilaisuuden yksityiskohdat, ikiomat hää-hashtagisi ja mitkä tahansa muut haluamasi tiedot. Tätä vaihtoehtoa käytettäessä suosittelemme lisäämään ostoslistallesi save the date -kortin (tai jopa oman päivämäärämagneettisi, joka lähetetään vieraille ennen itse kutsua. Myös hääohjelmat ja ruokalistat ovat käteviä olla olemassa.

Jommankumman edellä mainitun lisäksi suosittelemme kiitoskortteja, joiden avulla voit kiittää vieraitasi tärkeään päivään osallistumisesta. (Ne ovat myös mukava tapa näyttää vieraillesi joitakin kauniita tai koskettavia valokuvia hääpäivästäsi.)