Loading...

Käyntikortit folioidulla kohopainatuksella

Tehosta käyntikorttiasi kohokuvioidulla foliopainatuksella. Heijastava kulta- tai hopeaviimeistely auttaa malliasi ja avaintietojasi erottumaan joukosta. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Foliopainatuksen värit
Kulmat
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Lisää kolmiulotteisuutta malliisi kohokuvioidulla foliopainatuksella.

 • 360 g/m² premium-mattapintainen paperi
 • Vaihtoehtona pyöristetyt kulmat
 • Kullan- tai hopeanvärinen foliopainatus

Jännittävä ja silmiinpistävä
Asiakkaasi saadessa paljon erilaisia viestejä, tarjouksia ja mainoksia kohokuvioidut, foliopainetut käyntikortit saavat sinut erottumaan joukosta. Valitsetpa sitten kultaisen tai hopeisen värin, heijastava 3D-foliopainatus saa korttisi näyttämään ja tuntumaan erilaiselta. Voit antaa mallillesi laadukkaan tuntuman tai vain lisätä siihen hieman visuaalista mielenkiintoa ja jännitystä. Niin tai näin, se on loistava tapa siirtyä vakiomallista hieman näyttävämpään.

Avain tärkeimpien tietojen korostamiseen
Mitä näkyvämpiä ja huomiota herättävämpiä yksityiskohtia kortissa on, kuten yrityksesi nimi tai verkko-osoite, sitä todennäköisemmin ihmiset muistavat ne. Voit lisätä käyntikortteihin kohokuvioidun foliopainatuksen korostaaksesi yhteystietojasi ja sosiaalisia kanaviasi, mutta voit myös käyttää heijastavaa kulta- tai hopeaviimeistelyä kiinnittääksesi huomiota erikoistarjouksiin, tärkeisiin päivämääriin ja moneen muuhun.

Helppo suunnitteluprosessi
Sinun ei tarvitse olla graafinen suunnittelija luodaksesi upeannäköisen kohokuvioidun, foliopainetun käyntikortin. Aloita selaamalla mallipohjiamme tai lataamalla oma mallisi. Jos lataat oman mallin, voit lisätä suunnittelustudiossamme foliopainatuksen mihin tahansa kohtaan kortissasi, oli se sitten teksti, kuva tai koko malli. Ja jos sinulle tulee kysyttävää, voit aina pyytää apua. Kun olet tyytyväinen korttiisi, tarkista se 3D-esikatselussa ja viimeistele tilaus.

Asiakasarvostelut

1 arvostelua

Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  1
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu

1 asiakasta on arvostellut tuotteen

Juuri sellaisia kuin halusin

21. toukok. 2023 | Taiteilija

Ei moitittavaa, juuri sellaisia kuin halusin.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei, kiitos palautteestasi! Kiva kuulla, että käyntikortit ovat mielekkäät ja juuri mitä halusitkin tilata! :) Tervetuloa ostoksille jatkossakin, älä epäröi olla yhteydessä jos haluat vaihtaa ajatuksia suunnitteluun ja markkinointiin liittyen. Mukavaa viikon alkua! Ystävällisin terveisin, VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-1

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit