Loading...

Lisää kolmiulotteisuutta malliisi kohokuvioidulla foliopainatuksella.

– 300 g/m² mattapintainen paperi – Saatavana pyöristetyt kulmat – Kullan- tai hopeanvärinen foliopainatus

Jännittävä ja näyttävä
Asiakkaasi saadessa paljon erilaisia viestejä, tarjouksia ja mainoksia kohokuvioidut, foliopainetut käyntikortit saavat sinut erottumaan joukosta. Valitsetpa sitten kultaisen tai hopeisen värin, heijastava 3D-foliopainatus saa korttisi näyttämään ja tuntumaan erilaiselta. Voit antaa mallillesi ylellisen tuntuman tai vain lisätä siihen hieman näyttävyyttä ja jännitystä. Niin tai näin, se on loistava tapa siirtyä vakiomallista astetta korkeammalle.

Tyylikäs tapa korostaa tärkeämpiä tietoja
Mitä näyttävämmin tärkeät tiedot, kuten yrityksesi nimi tai verkko-osoite on korttiin laitettu, sitä todennäköisemmin ihmiset muistavat ne. Voit lisätä käyntikortteihin kohokuvioidun foliopainatuksen korostaaksesi yhteystietoja ja sosiaalisia kanavia, mutta voit käyttää myös heijastavaa kulta- tai hopeaviimeistelyä kiinnittääksesi huomiota erikoistarjouksiin, tärkeisiin päivämääriin ja moneen muuhun.

Helppo suunnitteluprosessi
Sinun ei tarvitse olla graafinen suunnittelija luodaksesi upean kohokuvioidun ja foliopainetun käyntikortin. Valitset vain paperilaadun yllä ja selaat sitten mallipohjia. Ja jos sinulle tulee kysyttävää, voit aina pyytää apua. Kun olet tyytyväinen korttiisi, tarkista se 3D-esikatselussa ja viimeistele tilauksesi.

Asiakasarvostelut

3 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  2
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  1
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu


3 asiakasta on arvostellut tuotteen

Käyntikortit

15. lokak. 2023 | Kaisa | Verified Buyer

Käyntikortit soveltuvat hyvin käyttötarkoitukseeni. Jälki siistiä ja hyvää. Taustavärin sävy toistui korteissa juuri niin kuin piti.


huono laatu

31. toukok. 2023 | pettynyt kanta-asiakas

painojälki todella huonoa

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei pettynyt kanta-asiakas, pahoittelen ettei tuote vastannut odotuksiasi. Laitan sinulle sähköpostia asian tiimoilta, jotta voimme yhdessä löytää ratkaisun! Yst terv, VistaPrintin tiimi.

huono laatu
Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Juuri sellaisia kuin halusin

21. toukok. 2023 | Taiteilija

Ei moitittavaa, juuri sellaisia kuin halusin.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei, kiitos palautteestasi! Kiva kuulla, että käyntikortit ovat mielekkäät ja juuri mitä halusitkin tilata! :) Tervetuloa ostoksille jatkossakin, älä epäröi olla yhteydessä jos haluat vaihtaa ajatuksia suunnitteluun ja markkinointiin liittyen. Mukavaa viikon alkua! Ystävällisin terveisin, VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-3

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit