Loading...

Tuotepakkaukset ja -pussit

Löydä juuri omille tuotteillesi sopivat pakkaukset. Ja muokkaa ne sitten omannäköisiksi.
 
 
 
 

Pussipakkaukset omalla painatuksella

Tee asiakkaisiin vaikutus elintarvikkeiden, kauneustuotteiden ja monien muiden tuotteiden pakkaamiseen tarkoitetuilla yksilöllisillä, suojaavilla pakkauksilla.
 
 
 

Erikoispahvirasiat

Pakkaa tuotteesi tyylikkäisiin ja yksilöllisiin pakkauksiin.
 
 
 
 

Vertaile tuotepakkausvaihtoehtojamme

VistaPrintiltä löytyy pakkausvaihtoehtoja kaikenlaisille tuotteille. Alla on lisätietoja, jotka auttavat sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivat vaihtoehdot.
Tuotepakkaukset
Nämä monikäyttöiset laatikot ovat ihanteellisia kevyiden tuotteiden pakkaamiseen.
Lukkopohjalliset pakkauslaatikot
Pidä raskaat tavarasi suojattuina laatikoilla, joissa on erittäin vahva pohja.
Pakkauslaatikot vahvalla pohjalla
Suojaa kookkaammat tavarat helposti ja nopeasti tukevilla, automaattisesti sulkeutuvilla laatikoilla.
Vetolaatikot
Ainutlaatuinen tulitikkurasiatyylinen pakkaus koruille ja muille pikkutavaroille.
Kääntökannelliset laatikot
Toimita kokonaisia tilauksia itselukittuvissa laatikoissa, joissa on muokattava sisäosa.
Tyynyrasiat
Tyylikkäät, puristamalla avattavat laatikot pienille mutta jämäköille tavaroille.
Lahjarasiat
Luo pakkauksia, joita asiakkaasi voivat käyttää lahjapakkauksina tai vaikkapa esillepanoalustoina.
Pussipakkaukset omalla painatuksella
Litteät tai pystypussit tuotteille, joihin ei saa päästä kosteutta.

Tarvitsetko suunnitteluapua?

Valitse mieleisesi tuote ja täytä pikakysely, niin saat suunnittelijaltamme vaihtoehdot 24 tunnin sisällä.

Nosta myymäläsi tuotteet tai verkkotilaukset uudelle tasolle brändättyjen pakkausten avulla.

Oikea pakkaus voi saada tuotteen näyttämään tai tuntumaan paremmalta – niin hyllyssä kuin asiakkaan hyppysissä. Tästä syystä VistaPrint auttaa sinua luomaan yksilöllisen pakkauksen, joka asettaa tuotteesi ja brändisi näkyvästi esille.

Pakkaustuotteemme sisältävät muokattavia vaihtoehtoja myymälän käynnistämiseen, tuotteiden toimitukseen sekä huomiota herättäviin tuotepakkauksiin. Myyntivalmiit pystypussit, kahvilakäyttöön sopivat paperikassit, osoitetarrat sekä monet muut tuotteet – meiltä löydät varmasti jotain yrityksellesi.

Löydettyäsi mieleisesi pakkauksen tai muun tuotteen, voit lisätä siihen oman logosi, yrityksesi tiedot tai haluamasi tekstin. Kaipaatko apua suunnittelussa? Ei huolta. Asiantuntijamme auttavat sinua aina mielellään.

Usein kysyttyä

VistaPrintin pahvipakkaukset ovat kevyitä, edullisia ja muokattavissa täysin toiveidesi mukaan. Me autamme sinua luomaan ihanteelliset pakkaukset tuotteillesi – juuri oikeiden laatikoiden ja pussien valinnasta niiden ulkoasun viimeistelyyn saakka. VistaPrintin pakkaukset ovat erinomainen tapa luoda yhtenäinen brändikokemus asiakkaitasi varten ja esitellä yrityksesi tyyliä näyttävästi.

Koska 95 % käyttämästämme paperista ja pahvista on FSC®-sertifioitua, on erittäin todennäköistä, että kaikki VistaPrintiltä tilaamasi pahvituotteet ovat vastuullisesti tuotettuja. Joitakin poikkeuksia on kuitenkin olemassa. Jos haluat olla asiasta aivan varma, tarkista, että tuotteessa on FSC®-logo.
Valitettavasti emme tällä hetkellä tarjoa kierrätettäviä tai FSC®-sertifioituja pussipakkauksia omalla painatuksella.

Ilman muuta – ellei pakkausta ole erikseen merkitty brändäämättömäksi tai painamattomaksi, voit laittaa oman brändisi esille siihen lataamalla haluamasi suunnittelumallit palveluumme ja lisäämällä ne sitten mihin tahansa kartonki- tai pussipakkaukseen. Ja jos valitset pakkauksen ilman painatusta, voit aina koristella sen toiveidesi mukaan suunnitelluilla tarroilla, joiden avulla brändätty ulkoasu syntyy kätevästi.

Kyllä, kaikki omalla painatuksella varustetut pussipakkauksemme sopivat elintarvikkeiden säilytykseen. Jos pakkaat niihin rasvaisia ​​tai öljyisiä ruokia, suosittelemme monikerroksisen pussin käyttöä, sillä ohuemmat materiaalit eivät kestä pitkäaikaista altistusta rasvalle tai öljylle.

Ei, kaikki yksilölliset tuotepakkaukset toimitetaan litteinä ja kokoamattomina. Omalla painatuksella varustetut pussipakkaukset toimitetaan ylhäältä avoimina, joten sinun on suljettava ne itse kuumasaumaajalla.