Loading...

Monikerroksiset käyntikortit

Tee vaikutus mistä tahansa näkökulmasta FSC®-sertifioiduilla monikerroksisilla korteilla. Ne ovat erityisen paksuja, ja niissä on voimakas väriraita. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Upotusvärit
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Triplex-käyntikorteissa on hienostuneempi tyyli ja tuntuma.

  • Vakiokorkeus ja -leveys (85 x 55 mm)
  • 750 g/m², yksi paksuimpia korttejamme
  • Kolme paperikerrosta liima välissä, keskikerroksessa seitsemän värivaihtoehtoa
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Lisää väriä, lisää vetovoimaa
Monikerroksiset käyntikortit on valmistettu kolmesta kerroksesta kevyesti teksturoitua paperia, joiden keskikerroksen värin voit valita seitsemästä kirkkaasta värivaihtoehdosta. Tämä luo värillisen reunan ja paksun, painavan tuntemuksen. Nämä kortit erottuvat muista ollessaan esillä pöydillä tai tiskeillä ja tuntuvat erilaiselta käteen. Huomaavatpa ihmiset ensin värin, modernin tyylin tai rohkean ja painavan paperilaadun, näiden korttien avulla teet vahvan ensivaikutelman.

Valmistettu tuulienergiaa käyttämällä
Triplex-käyntikorteista ei tee erikoista pelkästään niiden ulkoasu vaan myös niiden valmistustapa. Ulkokerrokset ovat huippuluokan Mohawk-paperia, joka on hankittu vastuullisesti Yhdysvalloista ja valmistettu 100 % tuulienergialla. Kortit ovat myös FSC®-sertifioituja, valmistettu kokonaan vastuullisesti hankituista materiaaleista.

Helppo suunnitella ja tilata
Oletko valmis suunnittelemaan katseenvangitsevan käyntikortin? Voit ladata valmiin mallisi ja valita siihen yhteensopivan keskikerroksen värin. Tai voit tutustua erilaisiin malleihin, jotka on tehty erityisesti täydentämään monikerroksisten käyntikorttiemme ainutlaatuista ulkoasua ja tuntumaa. Ja jos tarvitset apua matkan varrella, älä huoli. Tiimimme on valmiina vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit