Loading...

Yksilölliset pipot

Suunnitteletko talviurheilutapahtumaa tai kausialennustuotetta? Personoidut pipot sopivat talvisiin tapahtumiin ja kasvattavat samalla brändisi näkyvyyttä. Lisää omavalintainen kuva ja luo hauska ja yksilöllinen lahja tai mainostuote.

1 tulos
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
1 tulos


-

Suunnittele omat brodeeratut pipot.

Mukautetut pipot ovat loistava ja käytännöllinen lahjatuote – kestosuosikki, joka tulee kylminä kuukausina tarpeeseen. Suunnitteletpa lahjaa tiimille, tapahtuman osallistujille tai läheisille, VistaPrintiltä löydät juuri sen, mitä omien pipojen suunnitteluun tarvitset.

Valitse värivalikoimasta malliasi korostava väri ja lisää sen jälkeen muita yksityiskohtia, kuten grafiikkaa ja tekstiä, intuitiivisessa suunnittelustudiossamme. Tai voit yksinkertaisesti ladata oman logon tai mallin ohjelmaan ja luoda brodeeratut pipot käden käänteessä. Esikatseltuasi suunnittelemasi pipon voit tallentaa sen ja lähettää sen jonkun toisen nähtäväksi. Äläkä unohda, että asiantuntevat suunnittelijamme ovat käytettävissä kellon ympäri.

Usein kysyttyä

Totta kai! Voit ladata tiedostoja seuraavissa muodoissa: .pdf, .ai, .jpeg, .png ja .ppt.

Toki. Suosittelemme, että:

  • käytät selkeitä fontteja varmistaaksesi tekstin helppolukuisuuden.
  • keskityt näkyvyyteen. Malli tulee voida nähdä ja ymmärtää myös kauempaa.
  • valitset pipo värin siten, että se korostaa logosi näkyvyyttä.

Ilman muuta. Voit esikatsella painetut tai brodeeratut piposi, tehdä tarvittavat muokkaukset ja vieläpä tallentaa mallin näyttääksesi sen jollekin toiselle ennen tilauksen tekemistä.

Suosittelemme pipojen pesemistä nurin päin pesukoneen kylmässä pesussa. Käytä valkaisematonta pesuainetta äläkä kuivaa pipoja kuivausrummussa. Emme suosittele silittämään kohtaa, jossa painatus tai brodeeraus on.

Pipoja on saatavilla useissa eri väreissä – ammattimaisen mustista hauskoihin ja kirkkaisiin väreihin, kuten pinkkiin ja keltaiseen. Suosittelemme, että valitset logoosi sopivan värin, joka saa brodeerauksen tai painatuksen värit erottumaan.

Mukautetut pipot sopivat myös lahjaksi – joitain pipoja voi tilata myös yksittäin, mikä sopii edulliseksi talvilahjaksi ystävälle tai sukulaiselle.