Loading...

Murra muotti tekemällä omasi. Luo tarroillesi mukautettu leikkauslinja.

  • Kuusi kokovaihtoehtoa
  • Muotoonleikatut tarrat
  • Tarrojen määrä arkkia kohti vaihtelee koon mukaan
  • Valkoinen paperi ja läpinäkyvä muovi
  • Voit tilata halutessasi vain yksittäisen tarra-arkin
  • Erittäin paksu taustapinta

Huomautus: Kun teet tilausta, huomaa, että ”yksikköhinta” tarkoittaa tarra-arkkien määrää. Näet tarrojen määrä arkkia kohden kokotaulukon välilehdestä.

Yhtä ainutlaatuinen kuin brändisi
Etsitkö yksilöllistä ja hauskaa tapaa tuotteidesi tai pakkaustesi merkitsemiseen? Muotoonleikatut tarrat auttavat tuotteitasi ja yritystäsi erottumaan joukosta. Valkoiselle paperille tai läpinäkyvälle muoville painetut tarrat voidaan leikata haluamaasi muotoon. Voit myös valita tarvitsemasi lukumäärän: tilaa halutessasi vain yksi tarra-arkki pienempiä projekteja varten tai suurempi erä, jos kyseessä on isompi projekti.

__Monipuolista merkkausta __
Tuotteiden merkitsemisen lisäksi muotoon leikattuja tarroja voi käyttää mainiosti myös verkkotilausten mukauttamiseen. Voit käyttää niitä käärepussien, laatikoiden, kirjekuorien ja muiden materiaalien sulkemiseen. Voit jopa kiinnittää niitä hintalappuihin tai jakaa asiakkaille pieninä lahjoina.

Lataa ja suunnittele
Oletko valmis luomaan omasi? Voit ladata oman logosi tai kuvasi suunnittelustudioomme ja aloittaa tuotteen personoinnin heti. Valitse tarroille taustaväri ja joko vakiomallinen tai yksilöllisen muotoinen leikkauslinja. Muista, että valitessasi läpinäkyvän muovin sinun tulee välttää .JPEG-tiedostoja ja malleja, joissa on valkoinen tausta. Käytä tämän sijasta .PDF- tai .PNG-tiedostoja saadaksesi tuloksesi haluamasi läpinäkyvän ulkoasun. Kun mallisi on valmis, me hoidamme loput. Tulostetut tarra-arkit toimitetaan sinulle käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit