Siirry suoraan pääsisältöön

Mukit

Lämmitä käsiä ja sydäntä mukilla, jossa on itse valitsemasi valokuva, viesti tai kuvio. Kuvien lataus palveluumme on helppoa. Voit ladata valokuvia myös Facebook-sivultasi tai matkapuhelimestasi. Tarkastele tietoja
Väri
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys
  • Koko 325 ml
  • Kestävä keraaminen muki
  • 3 värivaihtoehtoa
  • Kahdeksan kahvan ja sisäpinnan värivaihtoehtoa
  • Kirkas valokuvien neliväripainatus

    Oletko piristämään mukiesi ilmettä? Nyt voit suunnitella mukin, jossa on erityinen sanoma, suosikkivalokuva tai vaikkapa firman logo. Kestävistä keraamisista mukeista on saatavilla eri värisiä vaihtoehtoja, ja lisäksi väriä vaihtava vaihtoehto: se näyttää tavalliselta mustalta mukilta, mutta vaihtaakin väriä, kun sen täyttää lämpimällä juomalla.

Aloita mukin suunnittelu tutustumalla täysin muokattavien mallipohjiemme valikoimaan. Kun olet löytänyt mallin, josta pidät, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen omat tiedot ja yksityiskohdat ja valitsemalla vaihtoehdot, jotka sopivat sinulle parhaiten. (Jos haluat käyttää valokuvia Facebookista tai matkapuhelimesta, voit ladata ne.) Me hoidamme loput ja painatamme korkealaatuiset mukit, jotka kestävät käytössä ja näyttävät hyvältä vielä pitkään.

Syntymäpäivämuki

VistaPrintin valikoimassa on Mukit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit