Siirry suoraan pääsisältöön

Mukit

Lämpöä käsille ja sydämeen yksilöllisillä mukeilla. Voit koristella ne omilla valokuvillasi, viesteilläsi tai mallillasi. Tarkastele tietoja

Väri
Määrä
 
Siirrä kuvasi palvelimeenOnko sinulla jo malli?Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

– Tilavuus 325 ml – Kestävää keramiikkaa – Saatavana kaksi mukin väriä – Kahdeksan väriä kahvalle ja sisäosalle – Väriä vaihtava vaihtoehto

Ihanaa aamua varten
Ensimmäistä lämmintä siemausta varten aamulla. Onko mitään sen parempaa? Entä kahvi tai tee omassa lempimukissa? Nauti kahvia tai teetä samalla kun katsot kuvia lapsistasi tai lemmikeistäsi tai sisäpiirivitsiänne tai muuten vain hauskaa mallia. Meillä on myös väriä vaihtava vaihtoehto: se näyttää tavalliselta mustalta mukilta, mutta vaihtaa väriä kun sen täyttää lämpimällä juomalla. Taikaa.

Kaikille sopiva lahja
Etsitpä sitten huomaavaista joulu- tai syntymäpäivälahjaa, yksilölliset valokuvamukit sopivat täydellisesti kaikille lahjalistallasi oleville. Edulliset ja helposti muokattavat valokuvamukit ovat upeita lahjoja perheelle, ystäville ja jopa kollegoille. Suloinen vauva- tai lemmikkimuki on lahja, josta isovanhemmat tai lemmikinomistajat ilahtuvat. Haluatko tehdä mukista vieläkin erityisemmän? Lisää hauska lainaus tai valokuva, joka saa hymyn mukinkäyttäjän huulille hänen siitä juodessaan.

Helppo suunnitella
Painetun mukin suunnittelu on yhtä helppoa kuin siitä nauttiminen. Aloita mukin suunnittelu tutustumalla muokattavaan mallipohjavalikoimaan. Onko sinulla jo malli? Voit ladata sen palveluumme työkalumme avulla. Kun olet löytänyt suosikkisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen haluamasi yksityiskohdat ja valitsemalla siihen parhaiten sopivat värivaihtoehdot. Me hoidamme loput, ja mukisi on valmis käyttöön tai lahjaksi annettavaksi muutamassa päivässä.

Syntymäpäivämuki

VistaPrintin valikoimassa on Mukit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit