Loading...

Suunnittele klassisen näköinen kortti pehmeällä tuntumalla.

– 100 % kulutuksen jälkeistä kierrätyspaperia – Kolme kokovaihtoehtoa – 320 g/m²:n pinnoittamaton paperilaatu – Kaksi kulmavaihtoehtoa: vakio ja pyöristetty – Helppo kirjoituspinta
– Sopii hyvin pehmeille, hillityille väreille – FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

100 % kierrätyspaperia
Kierrätetyt, mattapintaiset käyntikortit on valmistettu 100-prosenttisesti kulutuksen jälkeisestä paperista. Niiden pinnoittamaton viimeistely takaa laadukkaan lopputuloksen. Kiiltämättömälle pinnalle on helppo kirjoittaa ajanvaraukset ja huomioitavat asiat.

Hienovarainen ja tyylikäs
Mustetta imevä paperi takaa luonnollisen ulkoasun, joka sopii hyvin hillittyihin väreihin ja geometrisiin kuvioihin. Pehmeämpi painatuslaatu antaa kortille klassisen ja hienostuneen ilmeen, vaikka kuvat ja pienet yksityiskohdat eivät ehkä näykään yhtä terävästi.

Helppo suunnitella
Suunnitteluprosessi on helppo ja intuitiivinen sekä ideoiden hakemiseen että valmiin mallin toteuttamiseen. Jos sinulla on malli valmiiksi katsottuna, voit ladata sen käyttöön muutamalla napsautuksella. Voit myös selata mallejamme, kunnes löydät yrityksellesi ja tyylillesi sopivan mallin. Lisää siihen vain oma logosi, kuvia, tekstiä tai muuta. Meiltä saat vinkkejä matkan varrella, ja tietysti voit aina myös pyytää apua asiantuntijoitamme.

VistaPrintin valikoimassa on Käyntikortit kierrätetystä mattapaperista mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit