Siirry suoraan pääsisältöön

Kirjanmerkit

Anna lukijoille syy ajatella sinua joka kerta heidän avatessaan kirjan. Kaksipuolinen painatus kestävälle, kiiltävälle paperille. Tarkastele tietoja

100 % taattu tyytyväisyys
  • Koko 51 x 152 mm
  • Kiiltävä 400 g/m²-paperilaatu
  • Kirkas neliväripainatus
  • Kaksipuolinen painatus saatavilla

Etsitkö tapoja tehokkaiden ja pitkäkestoisten markkinointi- tai mainostuotteiden luomiseen? Hae inspiraatiota kirjahyllystäsi – ja luo sitten erä juuri omien toiveidesi mukaisia kirjanmerkkejä. Nämä klassiset yrityslahjat on aina suosittuja, erityisesti mainostettaessa vaikkapa tulevaa tapahtumaa tai uutta kirjaa. Ne voivat myös samalla toimia tapahtuman pääsylippuna. Opettajat ja kirjastonhoitajat voivat käyttää kirjanmerkkejä palkintoina tai kannustimina nuorille lukijoille. Ja jos olet antamassa kirjaa lahjaksi, yksilölliset kirjanmerkit ovat mukava tapa tehdä tästä lahjasta vieläkin erityisempi.

Oletko valmis luomaan omat kirjanmerkkisi? Aloita tutustumalla täysin räätälöitävien mallivaihtoehtojemme valikoimaan, tai siirrä oma mallisi palveluumme. Tämän jälkeen voit lisätä muut haluamasi suunnitteluelementit. Me huolehdimme lopusta. Suunnittelemasi kirjanmerkit painetaan, pakataan ja toimitetaan sinulle nopeasti. Tilauksesi saapuu valmiina käyttöön – halusitpa sitten pitää kirjanmerkit itse tai antaa niitä lahjoiksi.

Kirjanmerkit

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit