Loading...

Kirjanmerkit

Suunnittele uniikki lahja ilahduttamaan kirjatoukkaystävääsi. (Hyvästit koirankorvilla oleville sivuille.) Kaksipuolinen painatus kestävälle, kiiltävälle paperille. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Merkitse lukupaikka ja nosta hymy heidän huulilleen yksilöllisillä kirjanmerkeillä.

– Koko 51 x 152 mm – 400 g/m² kiiltävä paperilaatu – Kirkas neliväripainatus – Saatavana kaksipuolinen painatus

Ihanteellinen lahjaksi
Etsitkö huomaavaista lahjaa suosikkilukijoillesi? Hae inspiraatiota kirjahyllystäsi ja suunnittele sitten erä omien toiveidesi mukaan tehtyjä kirjanmerkkejä. Kauniiden ja yksilöllisten kirjanmerkkien avulla on helppo palata keskenjääneelle sivulle.

Ainutlaatuinen ja monikäyttöinen
Yksilölliset kirjanmerkit on helppo muokata joko henkilökohtaiseen tai ammatilliseen käyttöön. Kirjanmerkin laittaminen romaanin tai muistivihkon väliin antaa lahjalle tai muistolle persoonallisen silauksen. Opettajat ja kirjastonhoitajat voivat käyttää kirjanmerkkejä palkintoina tai kannustimina nuorille lukijoille. Muokattavista kirjanmerkeistä saa myös huomaavaisia muistoesineitä elämänjuhlaan tai muistotilaisuuteen, josta ne jäävät muistuttamaan rakkaasta ihmisestä. Ja jos yrityksesi mainostaa tulevaa myyntiä tai kirjan julkaisua, yksilölliset kirjanmerkit ovat omiaan levittämään sanaa siitä.

Helppo suunnitella (eli enemmän aikaa lukea)
Oletko valmis suunnittelemaan omat kirjanmerkkisi? Voit siirtää oman kuvasi tai mallisi palveluumme ja lisätä siihen sitten muut haluamasi elementit. Me huolehdimme lopusta. Suunnittelemasi kirjanmerkit painetaan, pakataan ja toimitetaan sinulle nopeasti. Tilauksesi saapuu valmiina käyttöön – halusitpa sitten pitää kirjanmerkit itse tai antaa niitä lahjoiksi.

Kirjanmerkit

VistaPrintin valikoimassa on Kirjanmerkit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit