Loading...

Muista päivämäärä

Lähetä vieraillesi tieto häidesi päivämäärästä valitsemalla mieleisesi malli laajasta päivämääräkorttiemme valikoimasta.
 
 
 
 
Me katamme kaikki häätarvikkeisiin liittyvät tarpeesi
Löydät näyttäviä tarvikkeita suunnittelun kaikkiin vaiheisiin – esimerkiksi kauniit kutsukortit, kiitoskortit ja paljon muuta.
Selaa kaikkia hääaiheisia tuotteita

Ilmoita häidesi päivämäärä läheisillesi laadukkaiden päivämääräkorttien avulla.

Onnittelut kihlauksestasi ja tervetuloa hääsuunnittelun ihastuttavaan jännitykseen! Yksi ensimmäisistä vaiheista on varmistaa, että läheiset merkitsevät tämän tärkeän päivän omaan kalenteriinsa. Ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa lähtölaskenta kuin toiveidesi mukaan suunnitellut kauniit päivämääräkortit? VistaPrint auttaa sinua luomaan ainutlaatuisia ”save the date” -kortteja, jotka saavat ihmiset jo etukäteen juhlamielelle.

Tutustu galleriaamme, joka sisältää kaikenlaisia ​​tyylejä: moderni, boheemi, elegantti, rustiikkinen, retro ja monia muita. Päivämääräkorttien mallipohjien avulla voit helposti lisätä valitsemasi valokuvat sinusta ja rakkaastasi sekä haluamasi tekstin. Halutessasi voit jopa lisätä korttiin QR-koodin, joka on linkitetty hääsivustoosi. Kun olet valmis, valitse jokin korkealaatuisista paperilaaduistamme ja viimeistele tilauksesi. Me huolehdimme lopusta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Save the date -kortteja käytetään hääpäivän ilmoittamiseen läheisillesi, jotta he voivat merkitä kyseisen päivämäärän muistiin kalentereihinsa ja pitää sen vapaana. Päivämäärän lisäksi sinun kannattaa lisätä mukaan oma ja puolisosi nimi, tapahtumapaikka (jos se on jo varattu) ja paikkakunta. Voit myös ilmoittaa vieraille, että he voivat odottaa saavansa varsinaisen kutsun postitse lähiaikoina lisäämällä mukaan pienen huomautuksen: ”Kutsu on tulossa pian” tms.

Suosittelemme niiden lähettämistä noin 6–8 kuukautta ennen hääpäivää. Oletko suunnittelemassa häitä jossakin kaukaisemmassa paikassa? Tässä tapauksessa sinun kannattaa antaa vieraillesi hieman enemmän varoitusaikaa ja ilmoittaa päivämäärä heille 9–12 kuukautta etukäteen.

Se on sinusta itsestäsi kiinni. Päivämääräkortti voi joskus toimia sekä ilmoituksena päivämäärästä että itse kutsuna. Tämä riippuu päivämääränkortin mallista ja sanamuodosta. Normaalisti päivämääräkortin tarkoituksena on vain ilmoittaa vieraille, että olet menossa naimisiin (hurraa!) ja että pyydät heitä pitämään kyseisen päivän vapaana häitäsi varten. Halutessaan pariskunnat voivat kuitenkin suunnitella save the date -korttinsa tavalla, joka toimii myös virallisena kutsuna. Tässä tapauksessa mukaan voidaan sisällyttää lisätietoja esimerkiksi hääpäivän majoitusvaihtoehdoista tai kuljetuksesta. Tämä lähestymistapa voi toimia hyvin pienimuotoisempien häiden kohdalla, joita varten ei välttämättä tarvita erillistä kutsua.

Ei yleensä. Päivämääräkortit tulisi lähettää viimeistään 6 kuukautta ennen hääpäivää, kun taas kutsut lähetetään normaalisti 6–8 viikkoa ennen häitä.