Loading...

Muista päivämäärä

Lähetä vieraillesi tieto häidesi päivämäärästä valitsemalla mieleisesi malli laajasta päivämääräkorttiemme valikoimasta.
Me katamme kaikki häätarvikkeisiin liittyvät tarpeesi
Löydät näyttäviä tarvikkeita suunnittelun kaikkiin vaiheisiin – esimerkiksi kauniit kutsukortit, kiitoskortit ja paljon muuta.
Selaa kaikkia hääaiheisia tuotteita

Ilmoita häidesi päivämäärä läheisillesi laadukkaiden päivämääräkorttien avulla.

Onnittelut kihlauksestasi ja tervetuloa hääsuunnittelun ihastuttavaan jännitykseen! Yksi ensimmäisistä vaiheista on varmistaa, että läheiset merkitsevät tämän tärkeän päivän omaan kalenteriinsa. Ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa lähtölaskenta kuin toiveidesi mukaan suunnitellut kauniit päivämääräkortit? VistaPrint auttaa sinua luomaan ainutlaatuisia ”save the date” -kortteja, jotka saavat ihmiset jo etukäteen juhlamielelle.

Tutustu galleriaamme, joka sisältää kaikenlaisia ​​tyylejä: moderni, boheemi, elegantti, rustiikkinen, retro ja monia muita. Päivämääräkorttien mallipohjien avulla voit helposti lisätä valitsemasi valokuvat sinusta ja rakkaastasi sekä haluamasi tekstin. Halutessasi voit jopa lisätä korttiin QR-koodin, joka on linkitetty hääsivustoosi. Kun olet valmis, valitse jokin korkealaatuisista paperilaaduistamme ja viimeistele tilauksesi. Me huolehdimme lopusta.