Siirry suoraan pääsisältöön

Kangaskassit

Painatuksella varustettu kangaskassi pitää brändin näkyvissä myös tapahtuman jälkeen. Yksilöidyt kangaskassit sopivat lahjaksi ja mainoskäyttöön. Lisäksi ne ovat loistava vaihtoehto muovikassille sopien mukaan vaikka ruokaostoksille tai rannalle.6 tulosta

Kangaskassit

Painatuksella varustettu kangaskassi pitää brändin näkyvissä myös tapahtuman jälkeen. Yksilöidyt kangaskassit sopivat lahjaksi ja mainoskäyttöön. Lisäksi ne ovat loistava vaihtoehto muovikassille sopien mukaan vaikka ruokaostoksille tai rannalle.
6 tulosta

Kangaskassien painatus on helppoa VistaPrintin avulla. Esittele omaa logoa tai viestiäsi mukautetuissa kangaskasseissa.

Painatuksella varustetut kassit ovat oiva lahjatuote ja kantavat kätevästi mukana vaikka kaikki markkinointimateriaalisi. Omalla painatuksella varustetut kangaskassit ovat muovikassia kestävämpi valinta, mikä tekee niistä kätevän kumppanin ruokakauppaan, muille asioille tai vaikka rannalle. Mainoskassi on käytännöllinen tapa pitää logosi näkyvissä myös tapahtuman jälkeen.

Olipa tyylisi ja budjettisi mikä tahansa, VistaPrint voi auttaa sinua luomaan omanlaisesi kangaskassit ammatillisiin tai henkilökohtaisiin tarpeisiin. Suunnittele kassi omalla logolla, kuvalla, viestillä tai vaikka nimikirjaimillasi varustettuna eri painatustekniikoita hyödyntäen. Haluatko luoda trendikkäitä malleja? Leopardikuvioinen ja kukikas kangaskassi tekee varmasti vaikutuksen, ja sellainen on helppo suunnitella intuitiivisen suunnittelutyökalumme avulla. Jos sitten tarvitset apua, tukitiimimme on käytettävissä 24/7 ja vastaa kysymyksiisi ja auttaa sinua tekemään visiostasi totta.

Usein kysyttyä

Tarjoamme eri budjeteille sopivia materiaalivaihtoehtoja. Suurin osa kangaskasseista on valmistettu puuvillasta, puuvillakankaasta tai kuitukangaspolypropeenista. Löydät tarkan materiaalierittelyn kunkin kassin tuotesivulta. Voit suodattaa haun materiaalin mukaan löytääksesi etsimäsi helpommin.

Logo tai kuva lisätään kassin keskelle.

Ero on kantokahvoissa. Olkalaukussa on yleensä yksi hihna, kun taas kangaskassissa on kaksi kantokahvaa.

Meillä on erilaisille logoille ja budjeteille sopivia vaihtoehtoja.

– Neliväripainatuksessa käytetään DTG-tulostusta, jossa kankaaseen imeytyvät väriaineet ja pigmentit ruiskutetaan suoraan vaatekappaleeseen. Se sopii parhaiten monivärisiin logoihin ja kuviin sekä suuriin kuvioihin, joissa on tarkkoja yksityiskohtia.

– Nelivärisiirtopainatus käyttää lämpöä painokuvan siirtämiseen kankaaseen, mikä takaa valokuvantarkan lopputuloksen ja sileän pinnan. Se sopii parhaiten monivärisiin ja pieniin tai paljon yksityiskohtia sisältäviin malleihin.

– Yksiväripainatus hyödyntää silkkipainoa, joka työntää musteen seulakankaan läpi ja siitä painettavaan kankaaseen. Tuloksena on kestävä painatus, jonka pinta tuntuu ‘maalatulta’. Se sopii parhaiten yksivärisiin malleihin ja yksinkertaiseen grafiikkaan ilman tarkempia yksityiskohtia tai liukuvärejä.

– Brodeerauksessa kuvio ommellaan kankaaseen tarkkana työnä, mikä tekee väristä, tekstuurista ja ulkonäöstä kestävän ja laadukkaan.

Jos sinulla on oma malli valmiina, voit ladata sen suunnittelustudioon ja esikatsella kangaskassiasi ennen tuotteen tilaamista. Ja jos haluat asiantuntijan apua matkan varrella, suunnittelutiimimme on aina valmiina auttamaan puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa.