Loading...

Kangaskassit

Painatuksella varustettu kangaskassi pitää brändin näkyvissä myös tapahtuman jälkeen. Yksilöidyt kangaskassit sopivat lahjaksi ja mainoskäyttöön. Lisäksi ne ovat loistava vaihtoehto muovikassille ja sopivat mukaan esimerkiksi ruokaostoksille tai rannalle.

3 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
3 tulokset


-

Kangaskassien painatus on helppoa VistaPrintin avulla. Esittele omaa logoa tai viestiäsi yksilöidyissä kangaskasseissa.

Painatuksella varustetut kassit ovat oiva lahjatuote, ja niissä kannat kätevästi vaikka kaikkia markkinointimateriaalejasi. Omalla painatuksella varustetut kangaskassit ovat muovikassia kestävämpi valinta, mikä tekee niistä kätevän kumppanin ruokakauppaan, muille asioille tai vaikka rannalle. Mainoskassi on käytännöllinen tapa pitää logosi näkyvissä myös tapahtuman jälkeen.

Olipa tyylisi ja budjettisi mikä tahansa, VistaPrint voi auttaa sinua luomaan omanlaisesi kangaskassit ammatillisiin tai henkilökohtaisiin tarpeisiin. Suunnittele kassi omalla logolla, kuvalla, viestillä tai vaikka nimikirjaimillasi varustettuna eri painatustekniikoita hyödyntäen. Haluatko luoda trendikkäitä malleja? Leopardikuvioinen ja kukikas kangaskassi tekee varmasti vaikutuksen, ja sellainen on helppo suunnitella intuitiivisen suunnittelutyökalumme avulla. Jos tarvitset apua, tukitiimimme on käytettävissäsi ja vastaa kysymyksiisi auttaen sinua tekemään visiostasi totta.

Usein kysyttyä

Tarjoamme eri budjeteille sopivia materiaalivaihtoehtoja. Suurin osa kangaskasseista on valmistettu puuvillasta, puuvillakankaasta tai kuitukangaspolypropeenista. Löydät tarkan materiaalierittelyn kunkin kassin tuotesivulta. Voit suodattaa haun materiaalin mukaan löytääksesi etsimäsi helpommin.

Tarkka koristelualue vaihtelee tuotteesta riippuen. Joissain painatuksella varustetuissa kantokasseistamme painatus lisätään kassin keskiosaan, kun taas toisissa painatus voidaan lisätä molemmille puolille. Lisätietoa kannattaa käydä katsomassa valitsemasi kassin tuotesivulta.

Valikoimastamme löytyy useita erilaisia kasseja, mukaan lukien pehmustetuilla läppärilokeroilla varustettuja ja kylmäkasseja – saatavuuden mukaan.

Joissakin laukuissamme on eri tyylisiä taskuja: sivutaskut, sisätaskut, etutaskut, pehmustetut tietokoneosiot, verkkotaskut, vetoketjulliset taskut ja jopa käyntikorttipidikkeet. Joissakin laukuissa on jopa säädettävät tai irrotettavat remmit. Valikoimissamme on myös kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaihtoehtoja.

Meillä on jokaiselle logolle ja joka budjettiin sopivia vaihtoehtoja.

  • Suora painatus vaatteeseen (DTG) upottaa musteen kankaaseen. Se toimii minkä tahansa mallin kanssa, mutta suosittelemme sitä valokuviin.
  • Lämpöpainatus käyttää lämpöä painokuvion siirtämiseen kankaalle, mikä saa aikaan valokuvarealistisen tulosteen. Se sopii parhaiten monivärisiin ja pieniin tai paljon yksityiskohtia sisältäviin malleihin.
  • __ Silkkipainatus__ hyödyntää silkkipainoa, joka työntää musteen seulakankaan läpi ja siitä painettavaan kankaaseen. Tuloksena on kestävä painatus, jonka pinta tuntuu maalatulta. Se sopii parhaiten yksinkertaisille logoille ja tekstille.
  • Brodeeraus tarkoittaa kuvion ompelemista kankaaseen langalla. Se sopii parhaiten suurikokoiselle tekstille tai yksinkertaiselle grafiikalle. Yhdessä brodeerauksessa voidaan käyttää jopa 12 väriä.

Kyllä, joitain kasseja voidaan tilata myös yksittäin. Suodata "Ei vähimmäismäärää" -kohdan mukaan nähdäksesi vaihtoehdot. Muista kuitenkin, että kappalehinta laskee mitä useampia tilaat kerralla, joten se voi olla kannattavaa, jos esim. hankit tavaraa mainostapahtumaa varten.

Jos sinulla on oma malli valmiina, voit ladata sen suunnittelustudioon ja esikatsella kangaskassiasi ennen tuotteen tilaamista. Ja jos haluat asiantuntijan apua matkan varrella, suunnittelutiimimme on aina valmiina auttamaan puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa.