Loading...

Anna tärkeille hetkille niiden ansaitsema paikka painattamalla ja kehystämällä ne.

– Neljä kokoa – Kaksi kehyksen värivaihtoehtoa – Laadukas valokuvapaperi – Tukeva puukehys – Sahahammasripustin seinälle ripustamista varten – Elävä neliväripainatus valinnaisella valkoisella reunuksella

__Sisustukseen, jolla on väliä __ Unohda palkin vieritys, tuo kehiin kamerarulla. Ammattitaitoisella painatuksella korkealaatuiselle paperille kehystetyt kuvamme tekevät rakkaimmista muistoistasi seinävalmiita taideteoksia. Voit luoda kokonaisen gallerian, joka on täynnä hyvää mieltä tuottavia lomakuvia, upeita hääkuvia tai ensimmäisiä, sairaalassa otettuja vauvakuvia. Mainitsimmeko, miten hienoja lahjoja niistä saa?

Nopeaa ja helppoa sisustamista
Kehystetyillä valokuvailla voi täyttää kätevästi tyhjät seinät. Jokainen juliste toimitetaan yhtenä kokonaisuutena, jonka takana on sahahammasripustin valmiina julisteen ripustamista varten. Kahden tyylikkään kehysvaihtoehdon ja joko vaaka- tai pystysuuntaisen vaihtoehdon ansiosta on helppo suunnitella julisteita täydentämään sisustustasi tai värimaailmaasi.

Yksinkertainen valokuvien lataus
Lataa ensin palveluumme korkearesoluutioinen valokuva ja lisää siihen sitten haluamasi viimeistelyt. Tarkista julisteesi ja tee tilaus. Me jatkamme tästä. Painatamme ja kehystämme luomuksesi ammattitaidolla ennen kuin toimitamme sen sinulle. Kehystetty valokuvajulisteesi näyttää siistiltä, terävältä ja valmiilta piristämään kotiasi tai toimistoasi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit