Loading...

Kehystetyt julisteet

Kehystettyjen valokuvaprinttien avulla suosikkikuvista saa helposti tyylikkäitä sisustuskuvia. Kaksi kehysvaihtoehtoa valmiilla ripustuskiinnikkeellä helpottamaan seinälle ripustamista. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko (L x K)
Tuotteen suuntaus
Kehyksen värit
Reunusvaihtoehdot
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Anna tärkeille hetkille niiden ansaitsema paikka painattamalla ja kehystämällä ne.

  • Neljä kokoa
  • Kaksi kehyksen värivaihtoehtoa
  • Laadukas valokuvapaperi
  • Tukeva puukehys
  • Sahahammasripustin seinälle ripustamista varten
  • Pysty- tai vaakasuuntainen suuntaus
  • Elävä neliväripainatus valinnaisella valkoisella reunuksella

Tyylikkääseen sisustukseen
Ammattitaitoisella painatuksella korkealaatuiselle paperille kehystetyt kuvamme tekevät rakkaimmista muistoistasi seinävalmiita taideteoksia. Voit luoda kokonaisen gallerian, joka on täynnä hyvää mieltä tuottavia lomakuvia, upeita hääkuvia tai ensimmäisiä vauvakuvia. Mainitsimmeko, miten hienoja lahjoja niistä saa?

Nopeaa ja helppoa sisustamista
Kehystetyt valokuvat ovat helppo tapa täyttää paljaat seinät. Jokainen printti toimitetaan yhtenä kokonaisuutena, jonka takana on valmiina sahahammasripustin printin ripustamista varten. Kahden tyylikkään kehysvaihtoehdon ansiosta voit luoda helposti printtejä täydentämään sisustustasi tai värimaailmaasi.

Yksinkertainen valokuvien lataus
Lataa ensin palveluumme korkearesoluutioinen valokuva ja lisää sitten haluamasi yksilölliset yksityiskohdat. Tarkista printtisi ja tee tilaus. Me jatkamme tästä. Painatamme ja kehystämme luomuksesi ammattitaidolla ennen kuin toimitamme sen sinulle. Kehystetty valokuvaprinttisi näyttää siistiltä, terävältä ja valmiilta piristämään kotiasi tai toimistoasi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit