Loading...

Lasinaluset

Aseta brändisi näkyville ravintoloissa, baareissa ja muissa paikoissa. Kestävää pahvia, kaksi muotovaihtoehtoa ja neliväripainatus molemmille puolille. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Vahvista brändiäsi näiden yksilöllisten lasinalusten avulla.

  • 2 muotovaihtoehtoa
  • Paksuus 1,5 mm
  • Painatus saatavilla molemmille puolille
  • Kirkas neliväripainatus
  • Tilausmäärät välillä 25–10000

Etsitkö edullista tapaa näkyvää ja tehokasta markkinointia varten? Omalla painatuksella varustetut lasinaluset ovat suosittu ja tehokas markkinointitapa, joka sopii erityisesti ravintoloille, kahviloille ja baareille. Yksilölliset lasinaluset ovat saatavilla kahtena eri muotona (neliö tai pyöreä). Haluamasi malli painetaan imukykyiselle pahville, jonka paksuus on 1,5 mm. Kaksipuolisen painatuksen ansiosta sinulla on käytettävissäsi monia vaihtoehtoja – voit näyttää logosi ja verkkosivustosi tiedot yhdellä puolella ja käyttää kääntöpuolta esimerkiksi tulevien tapahtumien, viikoittaisten erikoistarjousten tai muiden asioiden mainostamiseen.

Aloita yksilöllisten lasinalusten luominen siirtämällä kuvatiedostosi verkkopohjaiseen suunnittelustudioomme. Tämän jälkeen voit lisätä niihin kaikki tärkeät tietosi ja muut toivomasi elementit, kunnes omat lasinalusesi näyttävät juuri siltä kuin haluatkin. Me huolehdimme painatuksesta, pakkauksesta ja toimituksesta. Pahviset lasinalusesi saapuvat pian hyvännäköisinä ja valmiina tekemään vaikutuksen asiakkaisiisi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit