Loading...

Vahvista brändiäsi näiden yksilöllisten lasinalusten avulla

  • Kaksi eri muotovaihtoehtoa
  • 1,5 mm:n kartonki
  • Saatavilla kaksipuolinen painatus
  • Eloisa neliväripainatus
  • Tilausmäärä 25–10 000 kpl

Vahvista brändäystä
Etsitkö edullista tapaa näkyvää ja tehokasta markkinointia varten? Omalla painatuksella varustetut lasinaluset ovat suosittu ja tehokas markkinointitapa, joka sopii erityisesti ravintoloille, kahviloille ja baareille. Lasinalusten avulla brändisi pysyy aina asiakkaiden käsissä ja mielissä, ja lasinaluset myös suojaavat pintoja vesitahroilta ja muilta roiskeilta. Tarkkaan valitut yksityiskohdat kertovat asiakkaille, että otat heidät huomioon.

__Sinulle sopiva uniikki ilme __
Yksilöi lasinaluset ainutlaatuisilla, huomion kiinnittävillä yksityiskohdilla. Saatavana on sekä pyöreitä että neliskulmaisia malleja, ja painatus lisätään imukykyiselle 1,5 mm:n kartongille. Painatuksen voi tilata kummallekin puolelle. Päästä siis luovuutesi valloilleen: voit lisätä logosi ja kotisivujen osoitteen yhdelle puolelle ja mainostaa toisella puolella tulevia tapahtumia, viikon erikoisjuomia ja muuta.

Helppo suunnitteluprosessi
Aloita yksilöityjen paperisten lasinalusten suunnittelu lataamalla kuvatiedostosi verkkosuunnittelutyökaluumme. Voit vielä lisätä uniikkeja yksityiskohtia ja valita kaikki sinulle sopivat vaihtoehdot – näin varmistat, että lasinaluset näyttävät juuri siltä kuin haluat. Me hoidamme loput: tyylikkäät lasinaluset toimitetaan ovellesi valmiina tekemään vaikutuksen asiakkaisiin.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit