Loading...

Auta yritystäsi erottumaan joukosta kestävien, omalla painatuksella varustettujen ympyrätarrojen avulla.

– Kuusi kokovaihtoehtoa – Valkoinen tai läpinäkyvä muovimateriaali
– Erikoispaksu taustapaperi kielekkeellä – Vedenkestävä – Neliväripainatus

Tarrat auttavat sinua erottumaan muista
Haluatko mainostaa yritystäsi tai käyttää logoasi piristävään mainoslahjaan? Kestävät, yksilölliset ympyrätarramme sopivat erinomaisesti esimerkiksi läppäreiden, juomapullojen, kassien ja monen muun merkitsemiseen. Yksittäiset tarrat sopivat erinomaisesti myös asiakastilauksiin. Laita niitä mukaan kiitoslahjaksi ja brändin tunnettuuden lisäämiseksi. Haluatko neliön tai soikean muodon vai suunnitella muodon itse? Tutustuyksittäisiin tarroihimme.

Kestävät ja muokattavat
Jokainen ympyrätarra on leikattu erikseen ja niissä on erikoispaksu taustapaperi, joten voit käyttää ja jakaa niitä haluamillasi tavoilla. Neliväripainatus tuo suunnittelemasi kuvan esiin sekä läppärissä että puhelimen kuorissa riippumatta siitä, onko taustana valkoinen vai läpinäkyvä muovi. Lisäksi niitä saa monessa eri koossa, ja läpikuultava akryyliliima varmistaa, että tarrat näyttävät ja pysyvät tasaisina.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis aloittamaan ympyrätarrojen suunnittelun? Lisää oma logomallisi ja haluamasi yksityiskohdat. Valkoinen muovi sopii parhaiten värikkäisiin malleihin, kun taas läpinäkyvä muovi on ihanteellinen näyttävämpiin malleihin. Muista, että jos valitset läpinäkyvän muovin, ei kannata valita mallia valkoisella taustalla tai jpeg-tiedostoa. Valitse sen sijaan .PDF- tai .PNG-tiedosto. Näin varmistat, että saat haluamasi läpinäkyvän ilmeen.

Asiakasarvostelut

6 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  3
 • 4 tähteä
  1
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  1
 • 1 tähti
  1
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu


6 asiakasta on arvostellut tuotteen

Tilaan uudeelleenkin

21. helmik. 2024 | Leena | Verified Buyer

Laitan sen kakkulaatikon päälle


Tarra ei irtoa taustasta helposti - en tilaisi uudelleen

7. tammik. 2024 | Laura | Verified Buyer

En pitänyt tästä tarra mallista, vaikea ottaa irti taustasta ja eivät olleet sitä mitä mietin ostaessani tarroja. Virhe toki myös siinä etten tiennyt mitä tilaan, mutta ehkä tuote pitäisit kuvailla paremmin sivuilla jotta tietää mitä ostaa.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Laura, kiitos palautteestasi. Ikävä kuulla, että tarrojen kanssa on ollut ongelmaa. Olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta he voivat auttaa ongelman ratkaisussa. Saat heidät kiinni chatissa, sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 0800 145 724. Kiitos jo etukäteen ja mukavaa alkavaa viikkoa. -VistaPrintin tiimi


Vastasi odotuksia

26. syysk. 2023 | Eeva | Verified Buyer

Tarrat olivat odotusten mukaiset. Erityisesti väri täsmäsi ja miellytti. Tarran irrottaminen on aika työlästä, mutta toisaalta se pysyy kyllä hyvin kiinni.


Ostan varmasti uudestaan.

20. syysk. 2023 | Mikaela | Verified Buyer

Tuli hyvät.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Mikaela, kiitos palautteestasi. Kiva kuulla, että tuotteet olivat mielekkäät. :) Tervetuloa ostoksille jatkossakin! Mukavaa viikon jatkoa. Ystävällisin terveisin, VistaPrintin tiimi


Tarra on hyvä, mutta ei irtoa taustapaperista

31. heinäk. 2023 | Hankala

Tarran oli tarkoitus olla nopea ratkaisu pakkauslaatikon merkintään. Tarra on siisti ja luja, mutta todella hankala irroittaa taustapaperistaan. Melkein heitettiin roskiin, mutta nyt vedetään takaa mattopuukolla halki, niin saa edes jollakin tavalla irti.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei, kiitos palautteesta ja pahoittelut, että tuotteen kanssa on ilmennyt hankaluuksia. Välitän palautteen ilman muuta eteenpäin tuotteen parantamiseksi. Vastaisuuden varalle, tarra-arkit voisi olla parempi vaihtoehto nopeaan toimintaan: https://www.vistaprint.fi/tarrat-etiketit/personoidut-etiketit/tarra-arkit. Muistathan, että voit ottaa yhteyttä meihin tyytyväisyystakuun puitteissa. Asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 9-18 numerossa 0800 145 724. - VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-5

VistaPrintin valikoimassa on Ympyrätarrat mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit