Loading...

Ruokalistat

Herätä ohikulkijoiden huomio, tee vaikutus ruokailijoihin ja motivoi tilaamaan noutoruokaa. Yksiosaisiin tai kolmitaitteisiin menuihin voi valita monia paperilaatuja. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Tyyli
Paperilaatu
Paperin paino
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Esittele ravintolan koko tarjonta painattamalla yksilölliset menut.

  • Kaksi tyylivaihtoehtoa
  • Neljä paperilaatuvaihtoehtoa
  • Useita paperin painovaihtoehtoja
  • Laadukas neliväripainatus
  • Tilausmäärät 50–20 000 kpl

Klassinen ja houkutteleva
Oli kyse sitten noutoruoasta tai illallisesta ravintolassa, menut ovat aina hyvä tapa houkutella nälkäisiä asiakkaita. Yksilöidyt ruokalistamme herättävät asiakkaan kiinnostuksen: ne auttavat ohikulkijoita valitsemaan ravintolasi vilkkaalla kadulla ja saavat tarjontasi erottumaan muista noutoruokamenuista asiakkaan keittiönpöydällä.

Yksilöitävät menut, monia eri vaihtoehtoja
Voit yksilöidä painetut menut lisäämällä kaikki tärkeät tiedot: eri annokset ja juomat, hinnat, valokuvat ja paljon muuta. Saatavilla on valikoima erilaisia paperilaatuja eri taittomalleja varten. Yksiosaiset ruokalistat ovat pitkiä ja kapeita, ja painatus lisätään kummallekin puolelle. Ne ovat suosittu vaihtoehto illallismenun tai päivän erikoisten esittelyyn. Jos haluat esitellä enemmän tietoa, kokeile kolmitaitteista vaihtoehtoa, jossa on kuusi painettavaa sivua.

Helppo suunnitella
Oletko valmis aloittamaan suunnittelun? Aloita tutustumalla mallipohjavalikoimaamme: kahviloille ja ravintoloille tarkoitetut painatusmallimme voi räätälöidä omiin tarpeisiin. (Jos sinulla on oma käyttövalmis malli, napsauta ”Lataa oma mallisi” -vaihtoehtoa.) Muokkaa mallista mieleisesi lisäämällä kaikki tärkeät tiedot ja persoonalliset yksityiskohdat. Me huolehdimme lopusta, ja menut toimitetaan sinulle tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina mainostamaan herkullisia annoksia.

VistaPrintin valikoimassa on Ruokalistat mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit