Loading...

Muistuta asiakkaitasi kätevästi seuraavasta tapaamisesta.

  • Standard-käyntikortin koko (85 x 55 mm)
  • Valikoima erilaisia paperilaatuja
  • Saatavana neliönmuotoisilla tai pyöristetyillä kulmilla
  • Kaksipuolinen painatus
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Hyödylliset sinulle ja asiakkaille
Tiedämme, miten tärkeää on rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita. Pienelläkin mukavuudella voi olla merkitystä. Juuri siksi räätälöidyt ajanvarauskorttimme tarjoavat käytännöllisen ratkaisun. Pidä tapaamiset hallinnassa ja yritystietosi käsillä näiden pienten muistuttajien avulla. Olitpa sitten terveydenhuollon, kauneuden ja hyvinvoinnin, eläinlääkäripalvelujen, autoteollisuuden tai kotipalvelujen alalla, tarjoa asiakkaillesi tai potilaillesi tämä käytännöllinen tuote, joka auttaa heitä pitämään asiat järjestyksessä.

Kätevyys käden ulottuvilla
Ajanvarauskortit ovat hyödyllinen apuväline, joka helpottaa aikatauluprosessia ja lisää ammattimaisuutta asiakaskokemukseen. Nyt asiakkaiden ei tarvitse luottaa pelkästään digitaalisiin kalentereihin, vaan he voivat pitää käsilaukussaan tai lompakossaan fyysistä muistutusta, josta he voivat nopeasti tarkistaa ajat. Kortti auttaa pysymään aikataulussa ja vähentämään tapaamisista myöhästymisiä.

Helppo suunnitella ja tilata
Haluatko saada ajanvarauskorttisi erottumaan muista? Tutustu valikoimaamme muokattavia malleja, jotka on räätälöity erityisesti ajanvarauskortteja varten. Valitse haluamasi ulkoasu, lisää yrityksesi tiedot ja ajanvaraustiedot ja tee kortista omasi. Jätä painatus ja tuotanto meidän huoleksemme, niin saat laadukkaat, ammattimaiset ja käyttövalmiit kortit.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit