Loading...

Roll up -banderollit luovat ammattimaisen ilmeen yrityksesi vastaanottoon tai sisäänkäyntiin.

– UUTTA: Muoviton polyesterivaihtoehto – Kolme eri banderollin kokoa – Kolme jalustatyyliä – Neljä eri materiaalia – Helppo ja nopea kokoonpano – Kankaalla B1-palonestoluokitus – Ainoastaan sisäkäyttöön

Tärkeä huomio kokoonpanosta: Käytä molempia käsiä vetäessäsi banderollia ylös, jotta jalustan sisällä oleva kangaskela ei vahingoitu.

Kannettavaa markkinointia Roll up -banderollit (tunnetaan myös nimellä kaaribanderollit) esittelevät yritystäsi näyttävällä ja rohkealla tavalla. Ne ovat ihanteellisia kuntosaleille ja kuntokeskuksiin, messuille, myymälöihin ja sisätiloissa järjestettäviin tapahtumiin. Pakkauksen mukana tulee valitsemasi jalusta, tanko, banderolli ja kantolaukku eli kaikki mitä tarvitset näyttävän ständisi pystyttämiseen muutamassa minuutissa.

QR-toiminto Sen lisäksi, että roll up -banderollisi on loistava mainos- ja markkinointiväline, saat siitä vielä enemmän irti lisäämällä siihen yksilöllisen QR-koodin. Jaa yhteystietosi, verkkosivustosi ja sosiaalisen median linkkisi asiakkaidesi kanssa välittömästi sisällyttämällä QR-koodi banderolliisi. Lataa omasi tai anna meidän auttaa sinua luomaan se QR-koodin tuottajallamme.

Helppo suunnitteluprosessi Aloita banderollin suunnittelu tutustumalla mallivalikoimaamme tai lataamalla oma mallisi. Lisää omat tietosi ja viimeistele banderolli. Me hoidamme loput. Ammattimaisesti painettu banderolli toimitetaan kätevässä kantolaukussa valmiina seuraavaan tapahtumaan.

Asiakasarvostelut

12 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  7
 • 4 tähteä
  2
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  2
 • 1 tähti
  1
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu


12 asiakasta on arvostellut tuotteen

Erittäin jees

9. huhtik. 2024 | Tero | Verified Buyer

Loistava hinta-laatusuhde


Laadukas tuote

14. maalisk. 2024 | Sami | Verified Buyer

Laadukas banderolli. Painolaatu 10/10


Rollup hyvä, mutta kantolaukun laatu huono

20. helmik. 2024 | Mimmi | Verified Buyer

Rollup-banderolli itsessään vaikuttaa korkealaatuiselta, mutta sen kantokassi ei. Heti ensimmäisellä käyttökerralla langat alkoivat irtoilemaan ja saumat repeilemään, mikä antoi epäsiistin ja vanhan tuotteen kuvan.


Oli ihan kiva.

6. tammik. 2024 | Mae | Verified Buyer

ihankiva


Heikkolaatuinen mekanismi

17. jouluk. 2023 | 6D-deal

Pettymys mekaniikan suhteen. Luin aiempia arvosteluja, että jalustamekaniikka rikkoo banderollia. Sen takia otin tämän kalliimman jalustaversion, mutta surkea on sekin. Repi banderollin reunat. Jo toisella käyttökerralla repi sivut rikki. Jos mekaniikka olisi suunniteltu siten, ettei se riko reunoja, niin olisi hinta/laatusuhteeltaan täydellinen. Mutta tämä iso pettymys, ja tosiaan sama ongelma tässä kalliimmassakin jalustassa, eli turhaan laitoin rahaa muka laadukkaampaan mekaniikkaan, kun kumpikin rikkoo niitä. Tilasin näitä 3 kpl, ja kahdessa sama ongelma vaikka kuinka yrittää suoraan palauttaa sisään.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Pahoittelut, että tuotteen laadun kanssa on ilmennyt ongelmia. Kiitos kattavasta palautteesta ja kuvista. Olen välittänyt ne tehtaallemme tarkasteluun, jotta voimme parantaa tuotteen laatua. Voit ottaa yhteyttä meihin tyytyväisyystakuun puitteissa klo 9-18 numerossa 0800 145 724.

Heikkolaatuinen mekanismi
Heikkolaatuinen mekanismi
Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-5

VistaPrintin valikoimassa on Roll up - banderollit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit