Loading...

Roll up - banderollit

Helpota näyttelyalueesi tai messuosastosi pystyttämistä valitsemalla esikoottu banderolli ja teline. Tutustu erilaisiin kokoihin ja malleihin, joissa on kirkkaat ja täysväriset painatukset. “Haluatko kaksipuolisen vaihtoehdon? Katso kaksipuolisten vaihtoehtojen sivu.” Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Jalusta
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Erotu joukosta erilaisissa tapahtumissa, myyntikampanjoissa ja muissa.

  • UUSI VIHREÄMPI VALINTA: Saatavilla PVC-vapaa materiaali
  • Kolme eri kokovaihtoehtoa
  • Kolme eri tyyliä
  • Neljä materiaalivaihtoehtoa
  • Esikoottu teline, banneri ja säilytyskotelo
  • Kirkas neliväripainatus

    Omalla painatuksella varustetut roll up -banderollit maksimoivat näkyvyytesi ottaen kaiken hyödyn irti investoinnistasi messuilla, konferensseilla ja erilaisissa tilaisuuksissa. Niiden mukana tulee valmiiksi koottu alumiinijalusta, teline, banneri ja säilytyskotelo – eli kaikki mitä tarvitset itsestään pystyssä pysyvän näytteillepanon pystyttämiseen muutamassa minuutissa. Tärkeä huomautus: Vedä banderolli ulos molemmilla käsillä ottaen kiinni banderollin keskeltä, jotta sen sisällä oleva mekanismi ei vahingoitu.

Mukautettavia roll up -banderolleja on saatavana useissa eri tyyleissä, ja tarjolla on laaja valikoima erilaisia mukautettavia malleja. Voit myös valita eri materiaaleista – mukaan lukien uusi PVC-vapaa polyesterivaihtoehto puhtaampaan ja myrkyttömään jätteenkäsittelyyn.

Aloita banderollin luominen tutustumalla mallivalikoimaan tai lataamalla oma mallisi. Lisää omat yksityiskohdat ja viimeistele banderolli ja sitten me hoidamme loput. Ammattimaisesti painatettu banderolli toimitetaan kätevässä kantolaukussa, valmiina käyttöön seuraavassa tapahtumassasi.

VistaPrintin valikoimassa on Roll up - banderollit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit