Loading...

Lisää yksilöllinen ilmeesi kaikkiin myymiisi tuotteisiin ripustettavien lappujen avulla.

– UUTTA: Muita paperi- ja viimeistelyvaihtoehtoja – Neljä muoto- ja kokovaihtoehtoa
– Kolme paperilaatuvaihtoehtoa – Valmiin reiän koko: 3,17 mm – Kirkas neliväripainatus – Tilausmäärät 25–5 000 –Valinnaisesti saatavana narut lapuille (myydään erikseen)

Tyylikkäät pakkaukset
Haluatko erottua muista? Yksilöidyt tuotelaput auttavat asiakkaita huomaamaan sen, mikä tuotteissasi on erityistä. Lappuun voi lisätä tuotteen hinnan, hoito-ohjeet ja paljon muuta. Samalla lappu piristää tuotepakkauksen ilmettä viimeistelyvaihtoehdoilla, joita asiakkaat eivät voi olla huomaamatta tai vastustaa. Niitä voidaan käyttää niin vaatelappuina kuin tuotelappuina muissa tuotteissa, kuten laatikoissa, purkeissa ja kasseissa. Räätälöintiprosessin avulla voit lisätä lappuun logon, brändiviestin tai molemmat.

Helppo muokata ja käyttää
Yksilölliset tuotelappumme valmistetaan neliväripainatuksella valitsemallesi paperille ja niitä on saatavana eri muoto-, koko- ja viimeistelyvaihtoehdoilla. Valittavana on useita eri vaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda omalle yrityksellesi sopivat tuotelaput, myitpä sitten vaatteita, asusteita, ruokaa tai jotain muuta. Ja nyt saatavana olevan valinnaisen narun ansiosta lappujen kiinnittäminen tuotteisiin ja kasseihin on vielä helpompaa. Leikkaamattoman puuvillanarun pituus on 7 m ja paksuus 2 mm. Normaalikäytössä siitä riittää noin 50 lapulle.

Helppo suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan omat yksilölliset tuotelappusi? Aloita tutustumalla valmiisiin malleihimme. (Vaihtoehtoisesti voit käyttää lataustoimintoamme, jos sinulla on oma malli.) Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen tärkeät tiedot ja yksityiskohdat. Jätä loput meille. Me huolehdimme tilauksesi ammattimaisesta painatuksesta ja toimituksesta. Yksilölliset tuotelappusi toimitetaan tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutus.

mukautetut tuotelaput

Asiakasarvostelut

3 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  1
 • 4 tähteä
  1
 • 3 tähteä
  1
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu

3 asiakasta on arvostellut tuotteen

Ostan lisää tai vaihdan mallia

1. jouluk. 2023 | Laura

Hintalaput vaatteisiin toimii hyvin


Hinta / laatusuhde hyvä

22. elok. 2023 | Yrittäjä

Tuotteen hinta / laatusuhde on hyvä. Olen tilannut useammin, strukturoitu pinta on siistimpi kuin sileäpintaiset. Kerran oli unohtunut lapuista reiät. TUOTTEIDEN PAKKAUS TUHLAA JÄRJETTÖMÄSTI MATERIAALIA! Voisitte kiinnittää huomiota enemmän ympäristöystävällisyyteen, tuotteet tulevat minipienissä pakkauspaketeissa jotka ovat aina puoliksi tyhjiä! Voisin maksaa hiukan enemmän jos tämä puoli tuotaisiin paremmin esille.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Yrittäjä, kiitos kallisarvoidesta palautteesta! Laitan sen mielelläni eteenpäin tehtaalle. Pahoittelut, että aikaisempien tilausten kaunssa on ollut ongelmia. Muistathan, että voit ottaa yhteyttä meihin tyytyväisyystakuun puitteissa. Asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 9-18 numerossa 0800 145 724. - VistaPrintin tiimi

Hinta / laatusuhde hyvä
Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Olen todella tyytyväinen ostokseeni

4. elok. 2023 | Hannele

Tuote on juuri sellainen kun odotin ja nopea toimitus , olen enemmän kuin tyytyväinen.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Hannele, kiitos palautteesta! Tervetuloa ostoksille toistekin :) - VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-3

VistaPrintin valikoimassa on Roikkuvat laput mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit