Loading...

Roikkuvat laput

Luo yhdenmukainen ulkoasu, jota voit käyttää omissa hintalapuissasi, pakettikorteissasi ja muissa tarvikkeissasi. Saatavana on erilaisia kokoja ja muotoja sekä uusia ja kiinnostavia viimeistelyvaihtoehtoja. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Lisää yksilöllinen ilmeesi kaikkiin myymiisi tuotteisiin ripustettavien lappujen avulla.

– UUTTA: Muita paperi- ja viimeistelyvaihtoehtoja – Neljä muoto- ja kokovaihtoehtoa
– Kolme paperilaatuvaihtoehtoa – Valmiin reiän koko: 3,17 mm – Kirkas neliväripainatus – Tilausmäärät 25–5 000 –Valinnaisesti saatavana narut lapuille (myydään erikseen)

Tyylikkäät pakkaukset
Haluatko erottua muista? Yksilöidyt tuotelaput auttavat asiakkaita huomaamaan sen, mikä tuotteissasi on erityistä. Lappuun voi lisätä tuotteen hinnan, hoito-ohjeet ja paljon muuta. Samalla lappu piristää tuotepakkauksen ilmettä viimeistelyvaihtoehdoilla, joita asiakkaat eivät voi olla huomaamatta tai vastustaa. Niitä voidaan käyttää niin vaatelappuina kuin tuotelappuina muissa tuotteissa, kuten laatikoissa, purkeissa ja kasseissa. Räätälöintiprosessin avulla voit lisätä lappuun logon, brändiviestin tai molemmat.

Helppo muokata ja käyttää
Yksilölliset tuotelappumme valmistetaan neliväripainatuksella valitsemallesi paperille ja niitä on saatavana eri muoto-, koko- ja viimeistelyvaihtoehdoilla. Valittavana on useita eri vaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda omalle yrityksellesi sopivat tuotelaput, myitpä sitten vaatteita, asusteita, ruokaa tai jotain muuta. Ja nyt saatavana olevan valinnaisen narun ansiosta lappujen kiinnittäminen tuotteisiin ja kasseihin on vielä helpompaa. Leikkaamattoman puuvillanarun pituus on 7 m ja paksuus 2 mm. Normaalikäytössä siitä riittää noin 50 lapulle.

Helppo suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan omat yksilölliset tuotelappusi? Aloita tutustumalla valmiisiin malleihimme. (Vaihtoehtoisesti voit käyttää lataustoimintoamme, jos sinulla on oma malli.) Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen tärkeät tiedot ja yksityiskohdat. Jätä loput meille. Me huolehdimme tilauksesi ammattimaisesta painatuksesta ja toimituksesta. Yksilölliset tuotelappusi toimitetaan tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutus.

mukautetut tuotelaput

VistaPrintin valikoimassa on Roikkuvat laput mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit