Siirry suoraan pääsisältöön

Roikkuvat laput

Luo yhdenmukainen ulkoasu, jota voit käyttää omissa hintalapuissasi, pakettikorteissasi ja muissa tarvikkeissasi. Saatavana on erilaisia kokoja ja muotoja sekä uusia ja kiinnostavia viimeistelyvaihtoehtoja. Tarkastele tietoja

Valitse haluamasi muoto
Valitse haluamasi koko
Valitse haluamasi paperilaatu
Valitse viimeistely
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • UUTTA: Lisää paperi- ja viimeistelyvaihtoehtoja
  • Neljä muoto- ja koko vaihtoehtoa
  • Kolme paperilaatuvaihtoehtoa
  • Valmiin reiän koko: 3,17 mm
  • Kirkas neliväripainatus
  • Tilausmäärät 25–5 000

Tyylikkäät pakkaukset
Haluatko erottua muista? Yksilöidyt tuotelaput auttavat asiakkaita huomaamaan sen, mikä tuotteissasi on erityistä. Lappuun voi lisätä tuotteen hinnan, hoito-ohjeet ja paljon muuta. Samalla lappu piristää tuotepakkauksen ilmettä viimeistelyvaihtoehdoilla, joita asiakkaat eivät voi olla huomaamatta (tai vastustaa). Niitä voidaan käyttää niin vaatelappuina kuin tuotelappuina muissa tuotteissa, kuten laatikoissa, purkeissa ja kasseissa. Räätälöintiprosessin avulla voit lisätä lappuun logon, brändiviestin tai molemmat!

Valmiina lahjakauteen
Vaikka tuotelapuista on brändäykselle hyötyä ympäri vuoden, kiireinen joulusesonki on niille todellista loistoaikaa. Asiakkaiden etsiessä joululahjoja yksilölliset, jouluiset tuotelaput saavat tuotteesi erottumaan kilpailijoistaan täysinäisillä hyllyillä, telineillä ja näyteikkunoilla. Kauniisti muotoiltu ja jouluisella viestillä varustettu tuotelappu nostaa lahjapakkauksen arvoa entisestään. Tuotelapulla on helppo tehdä vaikutus lahjansaajaan ja saada hänestä uusi, uskollinen asiakas.

Helppo muokata ja käyttää
Räätälöidyt tuotelappumme valmistetaan neliväripainatuksella valitsemallesi paperille ja niitä on saatavana eri muoto-, koko- ja viimeistelyvaihtoehdoilla. Valittavana on useita eri vaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda omalle yrityksellesi sopivat tuotelaput, myitpä sitten vaatteita, asusteita, ruokaa tai jotain muuta.

Helppo suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan omat yksilölliset tuotelappusi? Aloita tutustumalla valmiisiin malleihimme. (Vaihtoehtoisesti voit käyttää lataustoimintoamme, jos sinulla on oma malli.) Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen tärkeät tiedot ja yksityiskohdat. Jätä loput meille. Me huolehdimme tilauksesi ammattimaisesta painatuksesta ja toimituksesta. Yksilölliset tuotelappusi toimitetaan tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

mukautetut tuotelaput

VistaPrintin valikoimassa on Roikkuvat laput mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit