Loading...

Hyödynnä lähtevät tilaukset ja markkinoi yritystäsi logolla varustettujen paperikassien avulla.

  • 3 kokovaihtoehtoa
  • Saatavilla valkoisena ja kraft-paperisena
  • Kierretyt paperinarukahvat
  • Tilausmäärät 50–5000
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti kasvatetusta puumateriaalista

Tyylikäs ja käytännöllinen
Olitpa sitten ravintolan, konditorian tai kahvilan omistaja, nämä paperikassit sopivat erinomaisesti noutoruokaa varten. Niihin voi pakata yhtä hyvin leivonnaisia kuin kokonaisia aterioitakin. Räätälöityjen vaihtoehtojemme ansiosta yksilölliset paperikassit ovat myös tyylikäs tapa tuoda yrityksellesi huomiota messuilla ja erikoistapahtumissa. Voit täyttää ne yrityksesi tuotteilla tai vaikkapa joululahjoilla ja luoda samalla kävelevän mainostaulun brändillesi.

Uudelleenkäytettävä ja kestävä
Tarjolla on kolme kokovaihtoehtoa, ja voit valita joko valkoisen värin tai kraft-paperin. Painetut, edulliset paperikassit sopivat hyvin moneen tarkoitukseen, ja voit tilata kerralla myös isomman erän yrityksesi käyttöön. Valittavissa on joko valkoinen väri tai kraft-paperi. Pussit ovat kestäviä, ja ne on painettu FSC®-sertifioidulle paperille – ne ovat erinomainen vaihtoehto muovikasseille ja fiksu tapa tehdä vaikutus nykyisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiin.

Helppo suunnitella
Oletko valmis luomaan omasi? Valitse kassisi koko ja väri ja lisää sitten haluamasi elementit (kuten teksti ja logo) verkkopohjaisen suunnittelustudiomme avulla. Jos tarvitset apua, suunnitteluasiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan sinua. Kun kaikki on valmista, voit esikatsella kassin ulkoasua ennen tilauksen tekemistä. Tämän jälkeen me huolehdimme siitä, että logollasi varustetut paperikassit painatetaan ja toimitetaan sinulle ammattimaisesti.

VistaPrintin valikoimassa on Paperikassi logolla mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit