Siirry suoraan pääsisältöön

Yksilölliset paidat

Suunnittele omalla logolla tai kuvalla varustetut työpaidat.1 tulos

Yksilölliset paidat

Suunnittele omalla logolla tai kuvalla varustetut työpaidat.
1 tulos


Mainosta logoasi tyylikkäillä ja ammattimaisilla mukautetuilla paidoilla.

Napilliset paidat sopivat erinomaisesti osaksi tiimin edustuspukuja ja saavat väkesi erottumaan muista yleisötapahtumissa. Tyylikkäiden ja ajattomien paitojen vasempaan rinnukseen voidaan mukautettu koristelu, ja vaihtoehdoista löytyy jotakin joka budjettiin sopivaa. Valitse yksivärinen tai täysväripainatus tai kirjava ja pitkäkestoinen kirjonta – ihanteellinen työvaatteeksi ja kestää hyvin toistuvassa käytössä. Mukautetut työpaidat auttavat synnyttämään positiivisia assosiaatioita brändiisi ja saavat henkilöstösi näyttämään ammattimaiselta.

Oletko valmis suunnittelemaan omat napilliset paitasi? Lisää oma logo, kuva tai malli ja lisää tekstiä intuitiivisessa suunnittelustudiossa. Voit myös tallentaa suunnittelemasi mallin ja lähettää sen muiden katsottavaksi ennen kuin teet tilauksen. Lisäksi, jos tarvitset auttavaa kättä, suunnitteluasiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan ideoidesi toteuttamisessa.

Usein kysyttyä

Meiltä löytyy kaikenlaisille logoille sopivia vaihtoehtoja. Yksivärinen painatus toimii hyvin yksinkertaisissa logoissa ja antaa maalausmaisen ilmeen, kun taas nelivärisiirtopainatus saa aikaan valokuvamaisen lopputuloksen. Voit myös valita kirjonnan, joka on vieläkin kestävämpi vaihtoehto.

Useita värejä tai sävyjä sisältävälle logolle toimii parhaiten nelivärisiirtopainatus tai kirjonta. Kirjonta on kaikista kestävin vaihtoehto monivärisille logoille, joissa on alle 15 väriä.

Mukautettavat kauluspaitamme on suunniteltu kestämään. Emme kuitenkaan suosittele koristeltujen kohtien silittämistä. Yksiväristen ja nelivärisiirtopainosten kohdalla suosittelemme pesemään paidan nurinpäin kylmässä vedessä.

Napitettuja paitojamme on saatavilla kestävistä kankaista: sekoitusmateriaali, puuvilla, puuvillatvilli ja kestokangas.