Loading...

Yksilölliset paidat

Suunnittele omalla logolla tai kuvalla varustetut työpaidat.

1 tulos
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
1 tulos


-

Mainosta logoasi tyylikkäillä ja ammattimaisilla yksilöidyillä paidoilla.

Napilliset paidat sopivat tiimin tyylikkääksi työasuksi, ja ne saavat henkilökunnan erottumaan muista messuilla ja muissa tapahtumissa. Tyylikkäiden ja ajattomien paitojen vasemmassa rinnuksessa on alue, johon voit lisätä makusi ja budjettisi mukaisen koristelun. Valitse yksi- tai neliväripainatus tai pitkäkestoinen värikäs kirjonta – paita on ihanteellinen työvaate, joka kestää hyvin toistuvaa käyttöä. Yksilöidyt työpaidat synnyttävät positiivisen mielikuvan brändistäsi ja tyylikkään näköisistä työntekijöistä.

Oletko valmis suunnittelemaan omat napilliset paitasi? Lataa oma logo, kuva tai malli ja lisää tekstiä intuitiivisessa suunnittelustudiossamme. Voit myös tallentaa suunnittelemasi mallin ja lähettää sen muiden katsottavaksi ennen kuin teet tilauksen. Jos sitten tarvitset apua jossakin asiassa, suunnitteluasiantuntijamme auttavat mielellään tekemään ideoistasi totta.

Usein kysyttyä

Meiltä löytyy kaikenlaisille logoille sopivia vaihtoehtoja. Yksivärinen painatus toimii hyvin yksinkertaisissa logoissa ja antaa maalausmaisen ilmeen, kun taas nelivärisiirtopainatus saa aikaan valokuvamaisen lopputuloksen. Voit myös valita kirjonnan, joka on vieläkin kestävämpi vaihtoehto.

Useita värejä tai sävyjä sisältävälle logolle toimii parhaiten nelivärisiirtopainatus tai kirjonta. Kirjonta on kaikista kestävin vaihtoehto monivärisille logoille, joissa on alle 15 väriä.

Mukautettavat kauluspaitamme on suunniteltu kestämään. Emme kuitenkaan suosittele koristeltujen kohtien silittämistä. Yksiväristen ja nelivärisiirtopainosten kohdalla suosittelemme pesemään paidan nurinpäin kylmässä vedessä.

Napitettuja paitojamme on saatavilla kestävistä kankaista: sekoitusmateriaali, puuvilla, puuvillatvilli ja kestokangas.