Loading...

Alumiinitaulut

Muuta suosikkivalokuvasi tyylikkäiksi, metallisiksi sisustuselementeiksi. Kahdesta kerroksesta koostuvat taulut valmistetaan toiveidesi mukaan joko mattapintaisesta tai pinnoitetusta alumiinista. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Siirrä kuvasi palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Anna seinällesi moderni, teollinen ilme alumiinitauluilla.

  • Kolme eri kokoa
  • Paksu alumiini 3 mm
  • Kaksi metallilevyä ja muoviydin
  • Kaksi materiaalivaihtoehtoa
  • Kirkas neliväripainatus

Sopii hyvin galleriaseinälle
Haluatko lisätä hiukan särmää seiniesi koristeluun? Alumiinitaulut voivat antaa seinälle tai esittelytilalle täysin uuden ulkoasun. Ne tuovat modernia ilmettä perhe-, loma- ja moniin muihin kuviin. Kuvat painetaan valintasi mukaan suoraan harjatulle metallille tai pinnoitetulle, valkoiselle alumiinille. Tuloksena on laadukas, keskustelua herättävä taideteos.

Koristeellinen ja kestävä
Alumiinitaulumme eivät vain täytä tiloja tärkeillä muistoillasi, vaan ne on myös suunniteltu kestämään. Ne on valmistettu 3 mm:n paksuisesta alumiinista. Kevyet mutta kestävät metalliset valokuvataulut lisäävät persoonallisuutta ulkotiloihin, kuten terassille tai puutarhaan. Ja koska taulut ovat vedenpitäviä, niistä ei tarvitse huolehtia sadepäivinä. Olitpa sitten koristelemassa ulkotiloja tai käytäviä, metallitaulujen avulla nostat valokuvien esittelyn seuraavalle tasolle.

Helppo muokata
Aloita metallitaulujen suunnittelu lataamalla korkearesoluutioinen mallisi palvelimeemme. Lisää malliin haluamasi ominaisuudet ja viimeistelyt ja jätä loppu meidän huoleksemme. Alumiinitaulusi painetaan, pakataan ja toimitetaan sinulle ammattitaidolla ja nopeasti. Tämä näyttävä teos ilahduttaa vuosien ajan.

metallinen seinätaide

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit