Loading...
Test override alt text

Flyerit ja esitteet

Anna asiakkaillesi kaikki heidän tarvitsemansa tiedot. Tutki muokattavia mallejamme tai lataa oma mallisi. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Taittomalli
Paperin paino
Paperilaatu
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Esittele viestiäsi yksilöllisesti painettujen flyereitten avulla.

  • Kahdeksan kokovaihtoehtoa
  • Neljä paperilaatua
  • Neljä paperin painovaihtoehtoa
  • Yksi- tai kolmiosainen vaihtoehto
  • Tilausmäärä 25–20 000
  • Saatavana myös läpinäkyviä PVC-koteloita

Monitoiminen perusmateriaali
Onko sinulla paljon sanottavaa, mutta vain vähän aikaa sanoa se? Harkitse yksilöllisesti räätälöityjen flyereitten ja esitteiden käyttöä. Ne ovat budjettiystävällisiä ja monipuolisia. Niiden avulla voit kertoa uusista tuotteista ja palveluista, mainostaa tulevia alennusmyyntejä ja jakaa tietoa yrityksestäsi. Lisäksi niiden jakaminen on helppoa. Voit sujauttaa niitä postilaatikoihin, asettaa esille työtasoille ja pöydille tai voit jopa lisätä niitä lahjakasseihin ja lahjoihin.

Valikoima muokkausvaihtoehtoja
Flyereitä ja esitteitä on helppo suunnitella ja muokata. Niitä on useita eri kokoja, taitoksia ja paperilaatuja, joten löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Suunnitellessasi voit lisätä niihin tekstiä, valokuvia, logon ja paljon muuta. Voit tilata myös kaksipuolisesti painetun ja taitetun esitteen, jos haluat sisällyttää siihen enemmän tietoja. Lisäksi tarjoamme läpinäkyviä PVC-koteloita, jotta voit laittaa esitteet esille.

Helppo suunnitella ja tilata
Aloita yrityksesi flyereitten luominen tutustumalla muokattavien mallien valikoimaamme, mukaan lukien vaihtoehtoja tietyille tapahtumille ja aloille, kuten kauneus, vähittäiskauppa ja paljon muuta. (Onko sinulla jo oma käyttövalmis malli? Hyödynnä mallinlataustoimintoamme). Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen tärkeät tiedot ja valitsemalla siihen sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Me hoidamme loput. Taitamme jopa esitteet puolestasi. Ammattimaisesti painetut tuotteesi saapuvat viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Tarvitsetko suuremman määrän? Napsauta tästä saadaksesi yksilöidyn tarjouksen.

Flyerit ja esitteet

VistaPrintin valikoimassa on Flyerit ja esitteet mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit