Loading...

Tervehdyskortit

Suunnittele tyylikkäät yksilölliset tervehdyskortit sekä yritys- että yksityiskäyttöön. Tutustu laajaan mallivalikoimaan. Saatavilla on myös useita eri paperilaatuvaihtoehtoja. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Suunnittele paperitarvikkeillesi persoonallinen ilme.

 • Saatavana kaksi kokoa
 • Kahdeksan eri paperilaatua
 • Vakiomalliset tai pyöristetyt kulmat
 • Kirkas neliväripainatus
 • Saatavana myös sopivat kirjekuoret

Haluatko tehdä lähtemättömän vaikutuksen? Älä aliarvioi käsin kirjoitetun tervehdyskortin tehoa. Sähköpostin ja tekstiviestien valtaamassa maailmassa yksilöllinen tervehdyskortti tekee vaikutuksen, oli kyse sitten läheiselle suunnatusta tervehdyksestä tai työelämään liittyvästä viestistä. Meiltä löydät valikoiman yksilöllisiä tervehdyskorttimalleja, joiden avulla luot helposti omaa ainutlaatuista tyyliäsi heijastavan uniikin kortin.

Aloita tervehdyskorttien suunnittelu tutustumalla mallivalikoimaamme. Voit tarkastella kaikkia malleja samalla kertaa tai suodattaa niitä esimerkiksi tyylin tai värin mukaan. (Monissa malleissa on tilaa myös yhdelle tai kahdelle valokuvalle.) Kun olet löytänyt mieleisesi mallin, tee siitä omasi lisäämällä haluamasi yksityiskohdat, kuten nimesi, kuvasi tai logosi. Viimeisteltyäsi kortin voit tehdä tilauksen ja jättää lopun meidän hoidettavaksemme.

Yksilölliset tervehdyskorttisi painatetaan ammattimaisesti, pakataan ja toimitetaan sinulle. Ne saapuvat käyttövalmiina ja valmiina ilahduttamaan vastaanottajaansa.

Asiakasarvostelut

1 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  0
 • 4 tähteä
  1
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu

1 asiakasta on arvostellut tuotteen

Ylioppilaan kiitoskortit

14. kesäk. 2023 | Anjuta

Kortit oli muuten helppo suunnitella, mutta tekstin kokoa on vaikea hahmottaa sabluunassa. Niinpä ylioppilaan 'allekirjoitus' tuli pienemmällä fontilla kuin oli tarkoitus. Toimitus vastasi kuitenkin tilausta ja oli nopea. Ylioppilaamme sai kauniit kiitoskortit juhlissa jaettaviksi!

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Anjuta, kiitos palautteestasi! Mukava kuulla, että toimitus on mennyt sujuvasti ja ylioppilas on saanut kauniit kortit jaettavaksi! :) Autamme mielellämme tuotteiden suunnittelussa sekä tarkistamaan tuotteet ennen tilauksen tekoa. Älkää siis epäröikö olla yhteydessä jos jokin asia mietityttää, autamme mielellämme räätälöimään tuotteet mieleiseksi. Mukavaa viikkoa ja kesää! Ystävällisin terveisin, VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-1

VistaPrintin valikoimassa on Tervehdyskortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit