Siirry suoraan pääsisältöön

Tervehdyskortit

Suunnittele tyylikkäät yksilölliset tervehdyskortit sekä yritys- että yksityiskäyttöön. Tutustu laajaan mallivalikoimaan. Saatavilla on myös useita eri paperilaatuvaihtoehtoja. Tarkastele tietoja

Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • Saatavana kaksi kokoa
  • Kahdeksan eri paperilaatua
  • Vakiomalliset tai pyöristetyt kulmat
  • Kirkas neliväripainatus
  • Saatavana myös sopivat kirjekuoret

Haluatko tehdä lähtemättömän vaikutuksen? Älä aliarvioi käsin kirjoitetun tervehdyskortin tehoa. Sähköpostin ja tekstiviestien valtaamassa maailmassa yksilöllinen tervehdyskortti tekee vaikutuksen, oli kyse sitten läheiselle suunnatusta tervehdyksestä tai työelämään liittyvästä viestistä. Meiltä löydät valikoiman yksilöllisiä tervehdyskorttimalleja, joiden avulla luot helposti omaa ainutlaatuista tyyliäsi heijastavan uniikin kortin.

Aloita tervehdyskorttien suunnittelu tutustumalla mallivalikoimaamme. Voit tarkastella kaikkia malleja samalla kertaa tai suodattaa niitä esimerkiksi tyylin tai värin mukaan. (Monissa malleissa on tilaa myös yhdelle tai kahdelle valokuvalle.) Kun olet löytänyt mieleisesi mallin, tee siitä omasi lisäämällä haluamasi yksityiskohdat, kuten nimesi, kuvasi tai logosi. Viimeisteltyäsi kortin voit tehdä tilauksen ja jättää lopun meidän hoidettavaksemme.

Yksilölliset tervehdyskorttisi painatetaan ammattimaisesti, pakataan ja toimitetaan sinulle. Ne saapuvat käyttövalmiina ja valmiina ilahduttamaan vastaanottajaansa.

VistaPrintin valikoimassa on Tervehdyskortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit